xbraj19 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Seiko nasazuje řemeny obráceně všude, i na GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 to je ale relativne novinka, ne? a ma to nejaky prakticky duvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 je tu na to i vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Před hodinou, pebe napsal: je tu na to i vlákno Dik Tak koukam, ze to nejaky hluboky vyznam nema. A pocity jsou individualni, nekomu to obracene sedi, nekdo by to nedal... Mne se to nejdriv moc nepozdavalo, ale rychle jsem si zvyknul a nevadi mi to. Beru to tak, ze Japonec si to tak vymyslel, tak to budu respektovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Pekna recenze: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 A jeste jedna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 z webu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Musim se priznat, ze jedine, co mi vrta hlavou je velikost... jsem zvyklej na Bondovky, ktery maji 41 mm. Na behani Suunta, ale ty mam 2-3 tydne na hodinu. Na ruce mi Alpinisty pripadaji maly, ikdyz to tak z fotek asi nevypada. A ted mam dilema, zkusit si zvyknout (protoze jinak jim nemam, co vytknout), nebo je pustit do sveta? Co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Premyslim, jaky svetly remen k nim a tahle varianta mi z toho co jsem videl pripada asi nejlepsi. Foto z netu. Mimochodem, zjistil jsem, ze takovyhle remen (krome individualni vyroby) se v ČR asi neprodava. Ale neni problem ho koupit z venku... nastesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Strasne me laka vyzkouset je jako "steel on steel" (fotky z webu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Já bych zkus si zvyknout. Ale záleží co preferujes. Já mám radši menší hodinky, teď nosím s průměrem asi 36 a pohoda. A řemen bych vybral nějaký pěkně hnědý. Na tvé fotce ten úplně v pravo a nebo úplně vlevo. A galerie je fajna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 @Delapancha Dik Ja jim jeste sanci davam, pokud se nenaskytne zajimava vymena. A ten remen souhlas, taky se mi k nim libi nejvic ten hnedej (spis ten svetlejsi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Jedna skoro uz letni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Neni nadto mit moznost si zkonrolovat strojek Kdyz uz to dela i Omega u potapek (treba SMP), tak proc by nemohlo Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 No mě tohle odhalování strojků u běžných modelů přijde takové fádní. Dřív to bylo fajn. Poslední dobou bych spíš preferoval plné dynko, které by mohlo být i o desetinu nižší . Ono na těchto základních strojcích není nic extra zajímavého ke koukání. Ale nepostiženého to může zaujmout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 před 1 minutou, Delapancha napsal: No mě tohle odhalování strojků u běžných modelů přijde takové fádní. Dřív to bylo fajn. Poslední dobou bych spíš preferoval plné dynko, které by mohlo být i o desetinu nižší . Ono na těchto základních strojcích není nic extra zajímavého ke koukání. Ale nepostiženého to může zaujmout. Tak ono to ma vedle estetiky i praktickej smysl - vizualni kontrola strojku. Ja takhle kdysi na Certinach ds-1, kdyz nesly, zjistil, ze se maji vypadlej sroubek, tak jsem se je nesnazil za kazdou cenu manualne natahnout, a odnesl je do servisu. Kdyby mely plne dynko, mozna bych tehdy neveda cim to je, ze nejdou, pouzil silu Taky jsem driv preferoval plny dynka, ale je to trend pred kterym neuteceme, tak jsem se je naucil mit rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Taky to beru jako módu a nejsem proti tomu. Jen kdybych si měl vybrat, tak spíš plné. Ta vizuální kontrola budiž: "Rotor rotuje, setrvacka setrva." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Ondra ak k tym bledym nemas ocel tak nepredavaj a prikup ho, ja ked moje zelene prehodim z hnedeho remena na tah tak su to uplne ine hodinky, poormans expy jedničky:-DOdoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 před 58 minutami, minimus80 napsal: Ondra ak k tym bledym nemas ocel tak nepredavaj a prikup ho, ja ked moje zelene prehodim z hnedeho remena na tah tak su to uplne ine hodinky, poormans expy jedničky:-D Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Vim, ze se to obcas srovnava, ale ja u nich vidim miru podoby s expama 0 %. Alpinisty jsou svebytny a osobity hodinky Jinak souhlas, kovovej naramek z nich udela jiny hodinky... az ho koupim, budou to definitivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.