skalis Odesláno 26. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Gratulace :-) Já moc košile s krátkým rukávem nenosím:-) i v létě se pařím v dlouhém rukávu s manžetovými knoflíčky :-) i když od svatby jsem už zakoupil dvě s krátkým rukávem a nosím o trošku méně růžové...čím to asi bude? Ruzovou nemam ani jednu. K obleku mam same bile (s dlouhymy i kratkymi) a na bezne noseni svetle s ruznymi vzory a temer vsechny s kratkymi rukavy. A kdyz uz si nekdy vezmu kosili s dlouhymi, tak je pri nejblizsi prilezitosti stejne ohrnu aspon do pulky predlokti ... strasna obsese.
mengelis Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Ruzovou nemam ani jednu. K obleku mam same bile (s dlouhymy i kratkymi) a na bezne noseni svetle s ruznymi vzory a temer vsechny s kratkymi rukavy. A kdyz uz si nekdy vezmu kosili s dlouhymi, tak je pri nejblizsi prilezitosti stejne ohrnu aspon do pulky predlokti ... strasna obsese. Na košile můžu doporučit Peek&Cloppenburg ve Vaňkovce. In-house značka Gilberto je za cenu v průměru tak 500-600, ve slevě běžně 250 kvalitativně i designově naprosto nesrovnatelná s věcmi z prodejen Oděvních Podniků.
David_B Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2008 Ahoj, taky jsem je kupoval od Helenarou na ebay a bez výhrad. Hodinky byly super, výborná přesnost...jenže pak jsem je přestal nosit. Ne že by mne omrzely, ale zabavila mi je manželka a jsou to nyní její nejoblíbenejší hodinky. No a ze stejného důvodu si nekoupím oranžová Monstra, protože vím, že bych si jich moc neužil Takže klidně jdi do nich nebo se podívej na Kampmanna, ten by měl mít v nabídce nějakou ruskou variaci na design podobný OP pod názvem Moscow Classic "Amphibia". Hodně štěstí
Vit Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Minimálně na odzkoušení toho, zda ti sedne design hodinek jsou MM dobré. Pokud bys měl cestu du Uherslého Hradiště, klidně ti je půjčím a můžeš si je vyzkoušet. Mám je (s "pilotní korunkou") a jsem s nima spokojen (i když je možná časem vyměním za PRSy 20). Zvážil bych na tvém místě tu problematickou (patentovanou) korunku ala Panerai. Mám stejně velké zápěstí jako ty a těch 44mm je pro mě maximum (Onion bude jistě oponovat). Jsou to hodinky s relativně prázdným ciferníkem bez lunety, takže vypadají vcelku velké (pocitově jsou o hodně větší než Certina DS First, které mají 42mm).
Onisan Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Kde jste ty svoje MM kupovali? Kamarád se do nich zamiloval
Quasar007 Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Mohu doporučit taktéž prodejce Helenarou, před pár měsíci jsem je u něho vydražil pro souseda co do nich také hodně zakoukal a jednání bylo rychlé a korektní. MM přišly bez problémů a prý šlapou velice přesně, tj. pár sekund (ale u souseda je to s rezervou, protože čas příliš nesleduje a tak je to spíše odhad)
skalis Odesláno 27. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 (upraveno) na ebay? Helenarou je na ebay, na WUS jsou pozitivni ohlasy i na dalsiho 'bay prodejce - manbushijie (to je ten, co prodava ty napr ty 47 mm) EDIT: preklep Upraveno 27. srpna 2008 uživatelem skalis
Vit Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Mohu doporučit taktéž prodejce Helenarou, před pár měsíci jsem je u něho vydražil pro souseda co do nich také hodně zakoukal a jednání bylo rychlé a korektní. MM přišly bez problémů a prý šlapou velice přesně, tj. pár sekund (ale u souseda je to s rezervou, protože čas příliš nesleduje a tak je to spíše odhad) Taky jsem je u něj kupoval a jsou bez problémů. http://search.ebay.com/_W0QQsassZhelenarou
Návštěvník YPO Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 .... tohle chcete opravdu kupovat ?
Vit Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 .... tohle chcete opravdu kupovat ? Ne, já mám toto: Neříkám, že je to nějaký skvost, ale ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Ne, já mám toto: Neříkám, že je to nějaký skvost, ale ..... ... no... čínský Unitas ... je to stejně oslnivé jako popis kalibru u téhle aukce
spiderer Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 .... tohle chcete opravdu kupovat ? Tak to je nadhera! To uz se pomalu vyrovna svoji krasou quartzovym strojkum
Návštěvník YPO Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Tak to je nadhera! To uz se pomalu vyrovna svoji krasou quartzovym strojkum myslím, že jsi quartzové strojky dost urazil
spiderer Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 myslím, že jsi quartzové strojky dost urazil To je fakt, treba 1538 od Omegy je nadhernej kousek
skalis Odesláno 27. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 .... tohle chcete opravdu kupovat ? Tenhle je opravdu skaredy. Ale ty cinske klony unitas vypadaji lepe a soude podle ohlasu, tak i slusne slapou. Otazkou zustava, jak na tom budou za rok, dva, deset? Jestli maji pouzitelnou zivotnost... Je to zajimavy experiment a nepredpokladam, ze bych si MM porizoval na tech 10 let. Automaty bych si urcite nekoupil. Ten uitas je konstrukcne mnohem jednodussi (prijde mi), tak se toho na nem snad da mene pokazit.
Vit Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Tenhle je opravdu skaredy. Ale ty cinske klony unitas vypadaji lepe a soude podle ohlasu, tak i slusne slapou. Otazkou zustava, jak na tom budou za rok, dva, deset? Jestli maji pouzitelnou zivotnost... Je to zajimavy experiment a nepredpokladam, ze bych si MM porizoval na tech 10 let. Automaty bych si urcite nekoupil. Ten uitas je konstrukcne mnohem jednodussi (prijde mi), tak se toho na nem snad da mene pokazit. Četls tu Safiho recenzi MM? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...marina+militare
Návštěvník YPO Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 Tenhle je opravdu skaredy. Ale ty cinske klony unitas vypadaji lepe a soude podle ohlasu, tak i slusne slapou. Otazkou zustava, jak na tom budou za rok, dva, deset? Jestli maji pouzitelnou zivotnost... Je to zajimavy experiment a nepredpokladam, ze bych si MM porizoval na tech 10 let. Automaty bych si urcite nekoupil. Ten uitas je konstrukcne mnohem jednodussi (prijde mi), tak se toho na nem snad da mene pokazit. mě spíš překvapuje, že tu téměř všichni zvracíme nad Čínskými klony čehokoli, ale u MM (respektive tohoto prodejce) kde je všechno levý od A do Z, to nikomu nevadí - to je můj smíšený pocit z tohohle vlákna P.S - rozhodně tu nechci rozpoutávat diskuzi o tom co je fejk,napodobenina,kopie apod. - díky
Quasar007 Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2008 njn, co naděláš. Já bych si je pořídil leda na nějaké experimenty, zvláště když jsem měl možnost vyzkoušet skutečné PAM. Ale když někdo mermomocí chce, tak ať si je klidně užije. K autenticitě a kvalitě se vyjadřovat nebudu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se