mirekz Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 S poštou mám svoje zkušenosti, když jsme museli několikrát řešit balíčky co jsme poslali a nikam nedošli:-), tak buďte rádi když Vám za týden přišli:-)))
Maras Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 Mirku nestraš, mi ještě nic nepřišlo čekám to až ke konci příštího týdne.
mirekz Odesláno 18. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2009 No ale je zase pravda, že stovky dalších došli v pořádku:-) tak buď v klidu a neber mě vážně
Maras Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 Jupííííííí tak už jsem taky falešný italský instalatér :-) Potřeboval bych ale poradit, mám verzi s ručním nátahem tak se chci zeptat jak je mám natahovat a jak poznám kdy už mají dost, díky
Karlos Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 ...tak se chci zeptat jak je mám natahovat a jak poznám kdy už mají dost, díky Asi nechceš slyšet, že korunkou a dokud neucítíš "doraz". Nebo jo? No dobře, s tou korunkou to byl jen vtip, ale když ses tak zeptal...
Juraj11 Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 (upraveno) Tak dnes mi konečně došly-Marina Militare v titanu.Předem bych chtěl poděkovat kibimu,jelikož mi věřil a přes problémy dal inzerát a pak Acemu za důvěru a prodej Tady přidávám nějaké to foto Ještě by to chtělo nějakej pěknej koženej řemen a bude to super-tak kdyby někdo o něčem věděl-nabídkám se nebráním Upraveno 11. května 2009 uživatelem Juraj11
Juraj11 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 nevíte někdo jak je tam přidělané to spodní víčko-jestli je nalisované,nebo na závit???
Juraj11 Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Asi ani nikdo nebude vědět,jestli se dá sehnat na MM ručičky s lepší luminescencí a taky ciferník???
Baker Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Asi ani nikdo nebude vědět,jestli se dá sehnat na MM ručičky s lepší luminescencí a taky ciferník??? Neni lepsi koupit cele lepsi MM ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se