Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer velectění.

Opět se na Vás obracím s prosbou o radu (nebo spíš o ujištění, že nekupuju blbě :whistling: )

Jedná se o to, že se svýma R.T. jsem sic spokojen, ale tak nějak bych byl nerad, kdyby mě brzy omrzely (což se mi bohužel stává).

Rád bych k nim dokoupil, něco levnějšího, co bych si mohl vzít třeba ke košili. Nějaký pěkný kousek co působí lehčeji..

Rozhodně nechi quarz.. z toho jsem byl vyléčen tou dokonalou mechanikou.

Nepotřebuji automaty.

Spíše světlejší ciferník, ale nebráním se ničemu.

Nepotřebuju chronograf, ocením datumovku a vteřinovku.

Raději kožený řemínek.

Co se týče vodotěsnosti, tak ocením kousek, co přežije jarní deštík, popřípadně zacákání, při mytí rukou :)

Minerální sklíčko by bylo dostačující, jelikož safír si opět nechám pro něco dražšího, na co určitě brzo našetřím :gunsmilie:

Líbilo by se mi opět Swiss made, nebo German, max. nějaké to Rusko, ale to by musela být fakt pecka :)

Ocenil bych slušnou kvalitu, leč neplánuju s nimi prožít celý život, spíš bych to viděl v horizontu roku, max. dvou :)

Nechci jít přes hranici 100Eur, což je šibeniční hranice, já vím.

Zatím jsem objevil toto:

Elysee za slušných 80Euro i s poštovným.

Je to celkem kontrast. Pro porovnání:

Děkuju předem za příspěvky

Ještě malé OT, tady tím začala moje hodinářská vášeň :) Dal jsem za ně svého času necelé 4 tisíce, bylo mi tuším 14 možná 15. Dneska se té volbě jenom směju, ale nelituju. Na špinavou práci jako dělané :giljotiini:

Odesláno

Odpust flame, ale ta rezerva chodu funguje?

Zil jsem v domeni, ze tahle komplikace je az u drazsich hodinek.

Odesláno (upraveno)
Odpust flame, ale ta rezerva chodu funguje?

Zil jsem v domeni, ze tahle komplikace je az u drazsich hodinek.

Elysee je China, takze tam je mozna jakakoliv komplikace :) Tim tedy zaroven i doporucuju Simonovi, aby se jim vyhnul ;)

Upraveno uživatelem boo-beek
Odesláno
Elysee je China, takze tam je mozna jakakoliv komplikace :) Tim tedy zaroven i doporucuju Simonovi, aby se jim vyhnul ;)

To nejsou Němci? Já jsem je v Ostravě viděl i za 15tis. kousek.. To mě docela překvapuje :jawdrop:

Hm, tak to potom nevím, po čem se dívat.

Odesláno

Ty Omegy myslim jeste vyleti, pocitam tak na 200 ? ;) Ty Ulysee jsou klasicka cina zabalena do kabatku Made in Germany ;) Nekde na foru je seznam cinskych znacek prodavanych jako Made in Germany, uvidim jestli to nekde dohledam ;)

Odesláno
Ty Omegy myslim jeste vyleti, pocitam tak na 200 ? ;) Ty Ulysee jsou klasicka cina zabalena do kabatku Made in Germany ;) Nekde na foru je seznam cinskych znacek prodavanych jako Made in Germany, uvidim jestli to nekde dohledam ;)

Moc díky, to by mi pomohlo.

Nerad bych koupil Čínu v nějakém německém kabátku, už jenom z principu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...