Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rotary má nové modely v kolekci AVANT GARDE

nic moc nevymýšleli a inspirovali se u úspěšných modelů jiných značek:

Rotary "Ingenieur"

300b%20b.jpg

Rotary "R.Mille"

500b%20b.jpg

Rotary "Cartier"

701c%20b.jpg

Rotary "Royal Oak"

602c%20b.jpg

Mají je v Koscomu, a nevypadají v reálu špatně. Údajně strojky ETA, safír, ceny kolem 12 k českejch.

Odesláno

Model R.Mille se mi libi moc. Nekde jsem ho videl v casaku kde psali ze jsou to sportovni hodinky (???) ale o vyrobci toho moc nenapsali. Zapatral jsem na foru a take jsem toho moc nezjistil. Mam pocit ze je chvalil pouze Onion a nejaky blazen ktery dnes mezi nami jiz neni. Nepochopil jsem uplne zda se daji obratit dynkem nahoru vsechny modely tohoto vyrobce ci jste se bavili o nejakem konkretnim modelu.

Jinak na Koscomu jsem tento model nenasel.

Mohl by mi pls nekdo nastinit jak si v ocich Chronomagiku stoji tahle znacka? Jde opravdu o zavedeneho vyrobce ci jen nekdo koupil znacku a snazi se delat diru do sveta?

Odesláno

Tak jsem si ty "R.Mille" v Koscomu prohlídnul. Dělají se ve dvou velikostech, cca 38 mm a cca 43 mm bez korunky. Pozlacený tam mají ty malý, v nerezu s "titanovou" povrchovou úpravu ty větší. Zezadu je částečný průhled přes číslo 1895, pouzdro pěkný, dýnko trochu prohnutý. Přijemnej gumovej tah s motýlovou sponou. Trochu ruší žlutá vteřinovka, možná by byla lepší bílá stejně jako čísla. Za ty peníze hodně muziky, ta inspirace Mille je hodně vzdálená - font čísel a částečný průhled přes ciferník, ale úplně jiný tvar pouzdra. Jsou dost vysoký, tah u nožiček je trochu vysoko a nesedne úplně na moji ruku ale celkově díky prohnutýmu dýnku sedí dobře. Jsou to trochu monstra. Hezký je přední průhled na krokový kolo. Kalibr neuvádějí, já to přes ty částečný průhledy nepoznal, spíš než 2824 to vypadalo jako ten strojek ze Swatch automatů.

Značka trochu problematická. Tváří se jako rodinná firma s kontinuitou, ale kdoví, jak to je. Jsou nejznámější v Anglii, kde jsou taky jejich hlavní on-line prodejci. Tyhle nový modely skoro nikdo nemá. Cena v Koscomu po slevě celkem srovnatelná s nákupem v UK. Mám cukání ;) . I když je to víc o designu než o hodinařině.

Odesláno

Já jsem jenom konstatoval, že Rotary jsou v pohodě... dobře udělané hodinky.. mám jedny quarzové.... nenosím je, ale mám je... a mám je už hooodně dlouho..

Odesláno

Diky Viktore, kdyby jste nekdo mel fotku zezadu, postnete ji prosim...

Nedovedu si moc predstavit pruhled pres tak slozity napis jako je letopocet.

Odesláno
Diky Viktore, kdyby jste nekdo mel fotku zezadu, postnete ji prosim...

Nedovedu si moc predstavit pruhled pres tak slozity napis jako je letopocet.

Fotky nikde na webu nejsou, je to prostě proříznutý letopočet přes celý 43 mm dýnko, šířka průřezu tak 1 mm, a vidět přes něj není prakticky nic. Což je, myslím, spíš dobře.

Odesláno

Líbí se mi jejich skeletonové limitky. Nějakou limitku představují každý rok. Ale všechny jsou vyprodané. Až na hnusné pozlacené skeleton chronografy.

Přikládám foto těch, do kterých bych šel, ale už nejsou k sehnání. Nikde :(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Rotary má nové modely v kolekci AVANT GARDE

nic moc nevymýšleli a inspirovali se u úspěšných modelů jiných značek:

Rotary "Ingenieur"

Je to skládačka. Pouzdro a tah od IWC, kdežto textura číselníku od PP Aquanaut. :)

pp10201.jpg

EDIT: A ty Tank by se mi taky líbily bez žluté vteřinovky.

Líbí se mi jejich skeletonové limitky. Nějakou limitku představují každý rok. Ale všechny jsou vyprodané. Až na hnusné pozlacené skeleton chronografy.

Přikládám foto těch, do kterých bych šel, ale už nejsou k sehnání. Nikde :(

Měls je koupit když jsme se o nich asi před půldruhým rokem tady bavili. Tenkrát byly normálně v prodeji, taky jsem o nich uvažoval.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno (upraveno)

celá kolekcia je hrozná... karikatúry známych, dovolím si tvrdiť, že ikonických, krásnych hodiniek... :crying_anim02: :thumbsdown_anim: :furious:

škoda, Rotary malo a aj má naviac

Upraveno uživatelem japa
Odesláno
celá kolekcia je hrozná... karikatúry známych, dovolím si tvrdiť, že ikonických, krásnych hodiniek... :crying_anim02: :thumbsdown_anim: :furious:

JJ, tomu se říká postmodernismus, a nebuď tak přísnej :goof:

Odesláno (upraveno)
JJ, tomu se říká postmodernismus, a nebuď tak přísnej :goof:

a to ja se zas pod to podepisu, tady kdekdo plive po marina militare, kdezto rotary je v pohode??? jako ty ingenieury jsou tam hodne jasny, a nejen.. ten skeleton je uplne stejnej jak vetsina skeletonu na ebay z ciny, no nevim, nevim...

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Diky Viktore za fotky, dostali me. Netusim co si o nich myslet. Na prvni pohled jsem si ted rekl fuj ty jsou skaredy, ale na druhy mi pripadaji spis zajimavy. No tyhle bych rad videl nekdy na zivo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...