Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo myslíš ten vocásek vevnitř... čouhající hlavičku (u round-cut tomu nejde pomoct ani řemínkem) jsem zatím vždycky bez milosti pootočil kleštičkama, dokud ten "hřebík" nešlo zatlačit dovnitř. Mnohem těžší mi vždycky přišlo trefování díry v protější nožce přes vzpírající se round-cut gumu, i když v porovnání s vražednou kombinací PANERAI-RubbeB mi origo Fortis řemenivo vždycky přišlo ještě relativně v pohodě :sweatdrop:

PS: K Nocturnal jsem jako bonus dostal i origo kožku, ale tu jsem po zkušebním nasazení zase vrátil do pytlíku, na hladké gumě bez záhybu prostě vypadají líp...:smoke:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Radek124
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno

• Like 1
Odesláno
před 16 hodinami, kaktusář napsal:

Krása, B-42 Flieger Chronograph byly mé první Fortisy..

• Díky 1
Odesláno
před 17 hodinami, kaktusář napsal:

Nechci sejčkovat nechybí ti tam šroubek na stěžejce?

• Like 1
Odesláno
před 15 minutami, sonny.c napsal:

Nechci sejčkovat nechybí ti tam šroubek na stěžejce?

měl jsem nehodu stěžejkovou, tak tam mám seiko-stěžejky, které naštěstí pevně drží a u m. frýdla mám objednané stěžejky. 

hodinky jsem získal bez tahu, jakmile našetřím, tak dokoupím tah. ten stojí 11-13tis. v onyxu jedna stěžejka kolem 1500kč, ha ha

když jsem zkoumal stěžejky fortis, tak jsem nevyzkoumal, že je tam kužílek, který přesně zapadá do dírky, aby se druhý konec neprotáčel - no a o tom kužílku jsem neměl tucha, tak jsem stěžejku strhnul....a zničil.

jsou to mé první fortisy, tak jsem bohužel netušil, že to maj jinak, než jsem dosud znal.

šroubovací stěžejky znám z limes, tam je to ovšem jinak.

Odesláno

apropo, jakmile jsem to zkur....il , tak jsem si tady ve vlákně přečet výše, že to tam je. škoda, že jsem si to nepřečet před tím... dostal jsem totiž hodinky na starším řemeni, chtěl jsem tam mít něco svého se svým vlastním potem. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...