Petr D.A.K.E. Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Odesláno 24. června 2020 Zdravim panove, Timto chci poprosit o tip nebo radu k vyberu novych hodinek. Jiz delsi dobu hledam jak na internetu tak zde na foru a v prodejnach, ale nedari se mi nic moc najit. Mam pravdepodobne trochu netypicke pozadavky. Rad bych koupil hodinky ve stylu pilotek: jednoduche, cerne/sede, safirove sklicko, idealne mechaniky ale neni to nutnost. Z tech problematictejsich parametru bych je chtel mit na ocelovem tahu a asi nejvetsi problem je s velikosti. Zde to bude mnohym pripadat nesmysl ale muj ideal je kolem 50mm a vic. V soucasne chvili nosim G-Schocky ktere maji 55mm a nebo Festiny 45mm, ty mam jako oblekovky. (Viz foto). Cenove je moje predstava 10k ale kdyz by se mi jo libili a oslovili me tak max 15k. Mate nekdo radu kde se poohlizet. Chci aby to byla aspon trochu znacka (kvalitni zpracovani) ne noname nebo fashion. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palom Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Odesláno 24. června 2020 archimede pilot 45...bohuzial len 45mm
Tomáš Elsnic Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Odesláno 25. června 2020 Koukni na zeno watch.a něco je i od poljot
Petr D.A.K.E. Odesláno 25. června 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2020 Díky za reakce ty Steinhart 47 nevypadají špatně. Musím se na ně zajít kouknout naživo. Bohužel to vypadá že kovový tah je skoro nereálný požadavek. Pro představu co se mi třeba líbí, jen tento model je úplně mimo finančně. Nemuseli by být tak složité ale jinak to odpovídá představám.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Pilotky jedině na řemenu a ta velikost mi přijde na lovečaku směšná. Sorry .
sodekcz Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Odesláno 26. června 2020 Směšná možná ne, ale podle těch fotek to už skoro nesedí. Resp. je to tak na hranici, kdy stěžejky přelízají přes ruku. Musel by zkoušet a mít co nejmenší L to L.
100mikro Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 A co třeba tohle: https://www.hodinky-365.cz/hamilton-khaki-pilot-day-date-auto-h64715135-x1172841 Vím, ta cena ...
Davidofs.cz Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Odesláno 13. července 2020 když jsem zadal parametry do vyhledávače, nevyběhlo vůbec nic jediná šance bude z něčeho slevit. Buď z kovového tahu, nebo z automatu. V quartzu jsou pěkné Citizen Navihawk JY8020-52E, na Ebay pod 10K, nebo taky Skyhawk, ve stříbrné, nebo černé 48mm V automatice je potřeba slevit na kožený pásek, pak připadají v uvahu různé B-Uhr Místo na průměr bych se soustředil na smysluplnost výběru, mě třeba připadají v pohodě Bulova Lunar Piloty na tahu, které mají sice "jen" 45mm, ale mají ocelový tah, na ruce vypadají super a jde o vychvalovaný model, s rezervou brané jako pilotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se