lubtek Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Prosím o názory na uvedené IWC automaty,které se již nevyrábí asi 3-4 roky a byly mi nabídnuty u oficiálního prodejce - úplně nové za 75000,-Kč.
Šimon Stoklasa Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Prosím o názory na uvedené IWC automaty,které se již nevyrábí asi 3-4 roky a byly mi nabídnuty u oficiálního prodejce - úplně nové za 75000,-Kč. Nevím, jak je odpovídající cena, ale vypadají parádně.
Viktor Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 Skvělý hodinky, cena za fungl nový dobrá, jen nejsou moc velký, takže spíš pro menší ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Šimon Stoklasa Odesláno 28. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2008 (upraveno) Mají tuším 39mm bez korunky.. Tady bych Ti řekl čistě subjektivní názor. Já si koupil 44mm (50 s korunkou), viděl jsem je jen na fotkách na netu.. a když jsem si to zkoušel doma na papíře nakreslit kružítkem a přiložil to k ruce, zhrozil jsem se, jak jsou velké.. Málem jsem couvnul. Pak mi přišly a nějak si neumím představit že bych někdy ještě měl nosit nějaké menší.. tudíž bych Ti doporučil zkusit i něco většího.. Upraveno 28. srpna 2008 uživatelem Šimon Stoklasa
elegal2 Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 už se nevyráběj, nahradily je větší 3717 (42 mm), ktere maji cenikovou cenu 108tis. Za cenikovych ca. 75 tis. jsou pilotky IWC mark XVI, ktere ale nejsou chronograf a maji stejny rozmer jako 3706 (39 mm) - taky jsem se rozhodoval
PhoeniX Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 Hodinky jsou to pěkné. Možná je pro oblekovky tento rozměr lepší.
Alessio Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 už se nevyráběj, nahradily je větší 3717 (42 mm), ktere maji cenikovou cenu 108tis. Za cenikovych ca. 75 tis. jsou pilotky IWC mark XVI, ktere ale nejsou chronograf a maji stejny rozmer jako 3706 (39 mm) - taky jsem se rozhodoval A rozhodl? pořád také váhám...42 je 42, ale zase potřebuju na oblekovkách chronograf?
Dali Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2008 Jestli můžu doporučit tak 39 nebrat. Jsou malé i jako oblekovky. Mají dost silný okraj kolem ciferníku, budou vypadat ještě menší. jinak IWC schvaluju, mopje nejoblíbenější značka.
Otto Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2008 Perfektní hodinky v dokonalé velikosti, tedy pokud nemáš 120 kilo a obvod zápěstí 25 cm. Mně už brní hlava z toho jak všichni prosazujou big size hodinky. Víš co, kup si třeba paštiku v konzervě, přidělej si k ní pásek a zkus to chvíli nosit - je to pakárna. Za pár let tahle móda velkých průměrů pomine a výrobci se zase vrátí k původním nositelnejm velikostem. Já ti doporučuji určitě KOUPIT !!!!!!!!!!!!!
lubtek Odesláno 1. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Díky všem za názory,koupil jsem je!
Alessio Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Díky všem za názory,koupil jsem je! davy šílí a skandují..."foto na ruce, my chemééé fotó na ruceeeeééé" Přeju at slouží
Pafelik Odesláno 1. září 2008 Nahlásit Odesláno 1. září 2008 Paráda!!! Gratuluju!!! IWC je zkrátka srdcová záležitost!! Doufám, že pořídíš nějaký fotky!!
Traveller Odesláno 2. září 2008 Nahlásit Odesláno 2. září 2008 Díky všem za názory,koupil jsem je! Gratuluji. Já je zkoušel v Brně a moc se mi líbily. Větší tam měli taky, ale tyhle mi přišly lepší - nejsem žádný Rambo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se