Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

S novými modely se u Orisu roztrhl pytel. Tentokráte model Chronoris:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Přijdou v pěkné krabičče...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obrázky jsem si dovolil "ukrást" z fóra Friends of Oris.

Upraveno uživatelem Pearce
Odesláno

Me prijdou dost dobry! Cas a datum jde odecitat naprosto bez problemu a zbytek jsou jen serepeticky co dobre vypadaji ;) Jen bych na nich snesl asi sirsi remen - ale musim rict, ze se mi libi, tim bych si mohl odbyt vintazni kategorii zabalenou do techniku z roku 2008 ;)

Odesláno

Abych mohl hodnotit, tak bych potřeboval lepší fotografii, na sépii nepoznám nic, ale to co vidím nevypadá vůbec zle, ba naopak zatím asi gut.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Ty jo, jak se mi předešlý model nelíbil, tak tenhle je super, škoda, že fotka stojí za hovno, těším se na pořádný obrázek. V letošní modelovce mám tedy hned dva oblíbence, ještě žeru až na tu ukrutnou cenu full black, to jsou povedené hodinky.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
ještě žeru až na tu ukrutnou cenu full black, to jsou povedené hodinky.

měl jsem je nedávno na ruce a velké zklamání, působí na mě dost plastově, velmi

špatně se odečítá čas, pokud je tam antireflex, tak mizerný, indexy a ručky takové, no "nedodělané",

celkově se mě nelíbí, v tomto případě obrázek předčí ( a hodně ) skutečnost, za mě tedy :thumbsdown_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
měl jsem je nedávno na ruce a velké zklamání, působí na mě dost plastově, velmi

špatně se odečítá čas, pokud je tam antireflex, tak mizerný, indexy a ručky takové, no "nedodělané",

celkově se mě nelíbí, v tomto případě obrázek předčí ( a hodně ) skutečnost, za mě tedy :thumbsdown_anim:

Sakra, další zklamání :( , na vlastní oči jsem neviděl a žil jsem tedy v omylu, do prodejen teď raději nechodím, nechci se zbytečně rozrušovat :D, však víš !!

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
Tobě už by měli raději odpojit internet :lol2:

No, manželka mívá často nůžky v ruce :lol2: :lol2: :lol2: , ale jsem pojištěn, mám v záloze další připojení a schované jedno PC, no vlastně pro jistotu ještě druhé, člověk nikdy neví :D .

Návštěvník Snow
Odesláno
v zajetí posedlosti :lol2:

gasi, ten Villemont co jsem Ti ukazoval se mnou kurevsky cloumá !!!!!!!!

Odesláno
gasi, ten Villemont co jsem Ti ukazoval se mnou kurevsky cloumá !!!!!!!!

ani nemluv, s tou fotkou jsi to pěkně po... :bangin: chrono-idylka skončila, přichází doba temna ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...