Pearce Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 (upraveno) S novými modely se u Orisu roztrhl pytel. Tentokráte model Chronoris: Přijdou v pěkné krabičče... Obrázky jsem si dovolil "ukrást" z fóra Friends of Oris. Upraveno 29. srpna 2008 uživatelem Pearce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 Moc guláš, těžko čitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 Novy model? Spis mi to prijde jako kousek z ery 80´s. Pokud se panove od ORISu snazili udelat hodinky, ktere by vypadaly jako vintage, tak se jim to set sakra povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 pekné ale brutálne neprehladné... /aspoň na tejto fotke/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 Me prijdou dost dobry! Cas a datum jde odecitat naprosto bez problemu a zbytek jsou jen serepeticky co dobre vypadaji Jen bych na nich snesl asi sirsi remen - ale musim rict, ze se mi libi, tim bych si mohl odbyt vintazni kategorii zabalenou do techniku z roku 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 Vintage je pouzdro a spínače, ale ten číselník mi přijde jako rozkrojená cibuje - hromada vrstev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 CIBULE samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 29. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2008 Abych mohl hodnotit, tak bych potřeboval lepší fotografii, na sépii nepoznám nic, ale to co vidím nevypadá vůbec zle, ba naopak zatím asi gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 (upraveno) Tož tady je majú: http://www.oris.ch/collections/collections...p;id_product=38 Styl 1970, pro mě mňamka Průměr 40mm, kalibr ETA 7750, safírové sklíčko a bohužel opět průhledné dýnko. Upraveno 30. srpna 2008 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Tož tady je majú: http://www.oris.ch/collections/collections...p;id_product=38 Styl 1970, pro mě mňamka Průměr 40mm, kalibr ETA 7750, safírové sklíčko a bohužel opět průhledné dýnko. Ale to je ten předchozí model. Ten se mi taky líbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Tož tady je majú: http://www.oris.ch/collections/collections...p;id_product=38 Styl 1970, pro mě mňamka Průměr 40mm, kalibr ETA 7750, safírové sklíčko a bohužel opět průhledné dýnko. Ty už jsou na trhu několik let a jsou moc povedené. Ale model, o kterém je toto vlákno, tam nikde nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Pěkný "vintage" vzhled, líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 (upraveno) Ty jo, jak se mi předešlý model nelíbil, tak tenhle je super, škoda, že fotka stojí za hovno, těším se na pořádný obrázek. V letošní modelovce mám tedy hned dva oblíbence, ještě žeru až na tu ukrutnou cenu full black, to jsou povedené hodinky. Upraveno 30. srpna 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 ještě žeru až na tu ukrutnou cenu full black, to jsou povedené hodinky. měl jsem je nedávno na ruce a velké zklamání, působí na mě dost plastově, velmi špatně se odečítá čas, pokud je tam antireflex, tak mizerný, indexy a ručky takové, no "nedodělané", celkově se mě nelíbí, v tomto případě obrázek předčí ( a hodně ) skutečnost, za mě tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) měl jsem je nedávno na ruce a velké zklamání, působí na mě dost plastově, velmi špatně se odečítá čas, pokud je tam antireflex, tak mizerný, indexy a ručky takové, no "nedodělané", celkově se mě nelíbí, v tomto případě obrázek předčí ( a hodně ) skutečnost, za mě tedy Sakra, další zklamání , na vlastní oči jsem neviděl a žil jsem tedy v omylu, do prodejen teď raději nechodím, nechci se zbytečně rozrušovat , však víš !! Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 do prodejen teď raději nechodím, nechci se zbytečně rozrušovat , však víš !! Tobě už by měli raději odpojit internet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Tobě už by měli raději odpojit internet No, manželka mívá často nůžky v ruce , ale jsem pojištěn, mám v záloze další připojení a schované jedno PC, no vlastně pro jistotu ještě druhé, člověk nikdy neví . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 v zajetí posedlosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 v zajetí posedlosti gasi, ten Villemont co jsem Ti ukazoval se mnou kurevsky cloumá !!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 gasi, ten Villemont co jsem Ti ukazoval se mnou kurevsky cloumá !!!!!!!! ani nemluv, s tou fotkou jsi to pěkně po... chrono-idylka skončila, přichází doba temna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se