lib Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Co je to za výstředníka? Prosím o upřesnění. Pochopil jsem to správně, že ten chlápek se každý den nafotí a postne to (včetně ponožek ) na net? Zvláštní.
uns Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Panerai a oblek, v tom nevidím žádný problém. Spíš mě zaujaly ty ponožky, nejsem žádný visážista a stylista, ale tohle se mi zdá trochu moc, ale přesto prokonzultuji tento konkrétní případ s naším kolegou P_P, který je s těmito odborníky ve spojení každý den, vždyť je přece ten podzimní typ .
uns Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 toto je jedno z najzábavnejších témat aké tu kedy bolo a ten chlapík...
mengelis Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 toto je jedno z najzábavnejších témat aké tu kedy bolo a ten chlapík... Bouchač má dost dobré obleky a doplňky, fakt to má styl.
Seamaster Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Tak je to trochu narcis a exhibous, ale styl ma... proste dandy 21.stol. A pokud je image podporena starou pravdou, je to temer neprustrelny Guidovo motto: "Bear in mind that the measure of a man is the worth of the things he cares about. If it is good to say or do something, then it is even better to be criticized for having said or done it." - Marcus Aurelius Antoninus
decebal Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Kdybych měl pořád nosit oblek, tak se asi zblázním. . Nemožnost volby je dost peklo.
stando Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Bouchač má dost dobré obleky a doplňky, fakt to má styl. ...Nie je to sice moj styl obliekania...ale musim povedat,ze ten typek je MACHER a panerai sa k obleku absolutne hodi.Su rozne udalosti,kedy si clovek musi obliect oblek,aj ked ho v beznom zivote vobec nenosi.To co ma pod rukavom schovane o nom nieco hovori.
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 ach jo zase proužky - je to řízek
Návštěvník Snow Odesláno 4. září 2008 Nahlásit Odesláno 4. září 2008 Co si takhle zatipovat jaké bude mít zítra, vidím to na proužek, ale vodorovný .
Onisan Odesláno 5. září 2008 Nahlásit Odesláno 5. září 2008 . Nemožnost volby je dost peklo. jednou přísloví říká: "kdo nemá možnost volby je opravdu svobodný"
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 ..... po krátké odmlce opět proužky!
farářskej Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Kdybych měl pořád nosit oblek, tak se asi zblázním. Kdybych měl někdy nosit do práce oblek, tak se určitě zblázním.
Viktor Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Podle výrazu makléře na obrázku by tyhle Panerai mohly být brzo na prodej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnes v E15
Z. Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 Podle výrazu makléře na obrázku by tyhle Panerai mohly být brzo na prodej. Když jsem tu fotku ráno viděl v novinách, tak jsem si říkal něco podobného. Respektive, že to byly možná poslední Panerai, které si tenhle chlápek koupil...
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 tohle jsem našel na P foru tak to vrznu sem :
New Milis Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 tohle jsem našel na P foru tak to vrznu sem : Malý péro.
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2008 Nahlásit Odesláno 19. září 2008 Malý péro. nevím úplně přesně jak si to myslel, ale možná, že to je pud sebezáchovy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se