Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Co je to za výstředníka?

Prosím o upřesnění. Pochopil jsem to správně, že ten chlápek se každý den nafotí a postne to (včetně ponožek :lol2: ) na net?

Zvláštní. :eek:

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Panerai a oblek, v tom nevidím žádný problém.

Spíš mě zaujaly ty ponožky, nejsem žádný visážista a stylista, ale tohle se mi zdá trochu moc, ale přesto prokonzultuji tento konkrétní případ s naším kolegou P_P, který je s těmito odborníky ve spojení každý den, vždyť je přece ten podzimní typ :lol2: .

:gora:

Odesláno

Tak je to trochu narcis a exhibous, ale styl ma... proste dandy 21.stol. A pokud je image podporena starou pravdou, je to temer neprustrelny ;) Guidovo motto:

"Bear in mind that the measure of a man is the worth of the things he cares about. If it is good to say or do something, then it is even better to be criticized for having said or done it."

- Marcus Aurelius Antoninus

Odesláno
Bouchač má dost dobré obleky a doplňky, fakt to má styl.

...Nie je to sice moj styl obliekania...ale musim povedat,ze ten typek je MACHER a panerai sa k obleku absolutne hodi.Su rozne udalosti,kedy si clovek musi obliect oblek,aj ked ho v beznom zivote vobec nenosi.To co ma pod rukavom schovane o nom nieco hovori.

Návštěvník Snow
Odesláno

Co si takhle zatipovat jaké bude mít zítra, vidím to :eek: na proužek, ale vodorovný :D .

• po 2 týdnech...
Odesláno
Podle výrazu makléře na obrázku by tyhle Panerai mohly být brzo na prodej.

Když jsem tu fotku ráno viděl v novinách, tak jsem si říkal něco podobného. Respektive, že to byly možná poslední Panerai, které si tenhle chlápek koupil...

Návštěvník YPO
Odesláno
Malý péro.

nevím úplně přesně jak si to myslel, ale možná, že to je pud sebezáchovy :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...