sauce Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 Poraďte mi nějaké hodinky v přijatelné cenové relaci s týdenní rezervou chodu. Zatím u mě vyhrávají Eberhard 8 jours za cca 1500 EUR...
B.F.G. Odesláno 3. září 2008 Nahlásit Odesláno 3. září 2008 (upraveno) Poraďte mi nějaké hodinky v přijatelné cenové relaci s týdenní rezervou chodu. Zatím u mě vyhrávají Eberhard 8 jours za cca 1500 EUR... O levnějších nevím, možná zkusit vydražit na Ebay Arnold&Sohne, ceny je často vyšší, ovšem liga taky Upraveno 3. září 2008 uživatelem B.F.G.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 jsou skvěléhttp://www.chrono24.com/en/eberhardco/8-jours-aqua-8-line-ostrich-skin-strap--id5088448.htm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 No konečně mu někdo po osmi letech doporučil.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 jak ten čas běží...
feltharg Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 nekolikrat sem se v tomhle vlakne uprimne zasmal. taky u podtitulu poslendiho prispevatele ale k veci, proc sem pisu:hodinar mi tvrdi, ze high grade 7-8 denni strojky "se serou", ze je na to potreba davat bacha. muze nekdo tohle tvrzeni necim podporit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se