Violoncello Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Odesláno 26. července 2020 Pro oživení vlákna dávám několik fotek své nové lásky.
Cess Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Jakožto nový majitel hodinek musím po týdenním užívání uznat, že vzhledově jsou hodinky velmi povedené. Žralok ve vlnách je úchvatný, stačí se zamyslet a jsem někde v mořských hlubinách. Sice jsem zvyklí na "opravdové" potápěčské hodinky v podobě počítačů, ale hmotnost těchto hodinek je docela zarážející. Dále si musím zvykat na kyklopa, kterého jsem zatím na žádných hodinkách neměl a působí pro mé oči dost rušivě. Celkově jsem zatím spokojen, uvidím, zda do budoucna budou převažovat pozitiva nebo jmenovaná negativa.
Cess Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Je zde ještě jiný majitel těchto hodinek?
Violoncello Odesláno 16. září 2020 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2020 Ahoj! Uz jsem majiteli pred casem psal. Odvetil, ze uz hodinky davno nema. Myslim, ze tady spojence majiciho stejny kousek v tuto chvili nemas. At to tika!
steel Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Odesláno 16. září 2020 me by teda zajimalo jestli Doxa a Doxa co prodava jenom radu Sub je stejna firma ... protoze nechapu proc delaji k rade Sub nejaky dalsi potapky, nevi to nekdo?
Cess Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Odesláno 3. října 2020 Pokus o snížení hmotnosti, nasazen neznačkový silikon. Sníženo o 100 g. Sice pěkně září, ale hodinky vypadají jak od kolotoče.
Violoncello Odesláno 3. října 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2020 No, můj názor je ten, že to není špatný, ale šel bych do neutrálního řemenu. Tělo hodinek je výrazné dost.
pciza Odesláno 5. června 2024 Nahlásit Odesláno 5. června 2024 (upraveno) Oživím Upraveno 5. června 2024 uživatelem pciza
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se