Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem pořídil svý první pro mě lepší hodinky a nosím je viceméně pořád.  Mám k nim jen "pětky" v pilot stylu na natu, ale to jsou fakt ultra dobitý tooly.

Rád bych jim výhledově pořídil nějakýho pěknýho kamáda na "lítačku" aby tolik netrpěli :)

Jediný co jsem si u Wardu nesplnil a moc se mi to líbí je datumovka na šesté hodině. 

Takže by se dalo říct ,že jediná podmínka je datum na šesti a cena (samozřejmě se mi musí líbit). Vhledem k tomu ,že jsem do hodinek teď na můj vkus! zainvestoval hodně, rád bych se motal někde kolem 5k. Tak jestli existujou nějaký "pětky" třeba. Ale automat není podmínkou...skoro bych řekl že u hodinek na lítačku ocením i baterku baterku, aby byly kdykoli ready..ale opět říkám není podmínka.

Možná by se mi libilo něco ve stylu Seiko Presage..když už mám potápky, tak něco košilovýho. 

Už nějakou dobu se koukám..i v prodeji...a zatím vůbec nic. Je mi jasný, že problém je můj budget..ale s tím nic neudělám :D Třeba zjistím, že nic takovýho ani není.

Tak kdyby někdo o něčem věděl budu rád. 

Díky moc za váš čas.

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přesně tak! Hele něco na tom bude, jsou to takové tanky. Ikdyž jeden kolega v práci má už druhé Mudmastery - ty první nepřežily branné cvičení záloh 😃

Odesláno

Divej asi jsem to špatně podal vyrazem tooly.. prostě chci další pěkný hodinky ale s datumovkou na šesti a za malo :)

G Shocky určitě neeee :D ale díky za názor ;)

Odesláno

Tak sorry no, už jsem to přečetl. Původně jsem přečetl pouze název vlákna a měl jsem jasno. O tom Masarykovi jsem se dozvěděl až později. 

Odesláno
před 1 minutou, shewcza napsal:

Tak sorry no, už jsem to přečetl. Původně jsem přečetl pouze název vlákna a měl jsem jasno. O tom Masarykovi jsem se dozvěděl až později. 

V pohodě. Nedalo by se právě jít cestou nějaké takové napodobeniny do těch 5 litrů?

Odesláno

a tieto, tiez moznost do 150€...

download_20200726_230548.jpg

Odesláno
před 5 hodinami, Spongebob napsal:

Toto třeba je fajn...ale jen 26mm. Podminka je 40 min.

https://www.chronoshop.cz/seiko-sxdf55p1

toto by slo smerom ako tebou uvedene Seika... teda ak moze byt quartz, tak tu je Tissot (s kuponom "FEST2711" za 184€) 

https://www.inhodinky.sk/tissot-hodinky/hodinky-tissot-t101.410.16.031.00-pr-100-quartz-gent-darcek-na-v/

Odesláno

shewcza: tak Oris bych samozřejmě bral že :)  to je můj olymp.. ale z finančních důvodů jsem šel cestou Wardů a jsem teda moc spokojenej.

co se týče zmiňovaných "tritonu" koukal jsem do sekce prodej abych našel co jsi tím myslel a nenašel jsem... jsem lama asi.

Plattfuss: tyo nic ruskýho prosím :D jen vidím tu azbuku a už vzpomínám na komáry.

na druhou stranu ty Tissotky jsou zajímavý, maj i safír...mohly bejt lehce větší a na tahu, ale i tak díky za tvůj čas super.

Pavel87: z replik už jsem vyrostl :) míval jsem kdysi repliky TH tuším AquaRaceru..automat, safír průhled :D no klasika..

Odesláno

tak este skusime mikrobrandy made in Hong-Kong ;)  PHOIBOS VOYAGER 

myslim ze je to ich novsi model, 5 farebnych odtienov...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...