Vit Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Svátek práce jsem si užil fakt parádně, ještě teď mě všechno bolí a jsem plnej endorfinů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Na takove to vikendove lelkovani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 (upraveno) Filip.J - Co je to za ferratu? Upraveno 2. května 2015 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Toblin-k zelenym tankum sis mel vzit Alpinisty Sarb017! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 BWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Filip.J - Co je to za ferratu?Konkrétně na fotce je sestup z Walter Keiderling Klettersteig v Erlabrunnu, jinak před ním jsme prolezli ještě pár kratších cvičných u Wolkensteinu - všechno německá strana Krušných hor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Toblin-k zelenym tankum sis mel vzit Alpinisty Sarb017!Tak je nasadim odpoledne, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 BWC Pěkné Jirko. Pokukoval jsem po nich v prodejním vláknu.Vezmi je prosím někdy na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Pěkné Jirko. Pokukoval jsem po nich v prodejním vláknu.Vezmi je prosím někdy na sraz.Díky Víte,jestli mi vydrží,tak je určitě vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Nejak se mi to rozhodilo Oboje ty Cartiery nemají chybu, ale ty první jsou přímo kouzelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Jendatumovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Co je to za jubilee? Lámu si nad tím hlavu, připadá mi to jako ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Co je to za jubilee? Lámu si nad tím hlavu, připadá mi to jako ...Co myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 U kadernika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 to je jednim slovem nadhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Jendatumovky nejpeknejsi DJcka na foru (Filo promine:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 40. léta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky