M@chino Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 ... King Diver ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta M Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Musel jsem je mit Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Jedna breitlingovska fotka bez uprav...antireflex umí čarovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Ještě jednou plechový babky, než zejtra nasadím zase něco novějšího.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 před 5 minutami, dawe009 napsal: Ještě jednou plechový babky, než zejtra nasadím zase něco novějšího.. Nejsou to moje bejvalky? Jak tak na ne koukám tak myslím že jo...kurnik-mas to pěkný - užívej Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 před 17 minutami, snake napsal: Nejsou to moje bejvalky? Jak tak na ne koukám tak myslím že jo...kurnik-mas to pěkný - užívej Pokud si je neprodával někdy před 10 lety, tak asi ne Ale v tvém kraji nějakou dobu pobývaly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostra Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Dnes ušáčky, momentálně daleko nejoblíbenější kousek z mé hodinkovnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLo Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLo Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 (edited) A obcas bych je nejradsi otocil Edited May 5, 2020 by DaLo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fajkus Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 před 2 hodinami, dawe009 napsal: Pokud si je neprodával někdy před 10 lety, tak asi ne Ale v tvém kraji nějakou dobu pobývaly Dawe, Tvoje zase pobývají v mém kraji . Pořád s odchylkou -1 z a dva měsíce. Už je nepustím. Jsou super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 před 13 minutami, Fajkus napsal: Dawe, Tvoje zase pobývají v mém kraji . Pořád s odchylkou -1 z a dva měsíce. Už je nepustím. Jsou super. Vůbec mi to nepřipomínej, bych si nafackoval, že jsem je prodal Ale aspoň je máš ty a přeju ti je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fajkus Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 před 3 minutami, dawe009 napsal: Vůbec mi to nepřipomínej, bych si nafackoval, že jsem je prodal Ale aspoň je máš ty a přeju ti je Díky, fakt mi dělají radost. Viděl jsem, si taky užíváš pěkný kousek RS ND, tak snad se Tě už budou držet. V nějakém předešlém příspěvku jsi to napsal správně. Zpátky ke kořenům. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe009 Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 před 11 minutami, Fajkus napsal: Díky, fakt mi dělají radost. Viděl jsem, si taky užíváš pěkný kousek RS ND, tak snad se Tě už budou držet. V nějakém předešlém příspěvku jsi to napsal správně. Zpátky ke kořenům. Jsem rád, že jsou zrovna u tebe Buď zdráv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartagos Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 @kartagos Vždycky tady ty tvoje Béčka rád vidím... Co jsem doma, nosím Géčka, a hodobóžový hodinky se na ruku moc nedostanou: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Nasadil jsem žíněnku na SARBy a jako celkem dobrý. Maj to u mě holky těžký. Takový pěkný hodinky a na ruku se skoro nedostanou :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 Trochu vám to tu rozbiju putovními "digitron zlatkami". Koho by zajímalo víc, ať koukne do vlákna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 Dnes mě čeká pernej den, tak něco co vydrží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeKey Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 Dneska na železničáře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@chino Posted May 6, 2020 Report Share Posted May 6, 2020 ... tak nevím zda doma přiznat nový přírůstek :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts