Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Moc se mi líbí ty oversized subciferníky. Maximálně využité místo. A šňůrka je super, taková "pravěká" :)

tie subciferniky su super. toto je asi prvy naozaj pouzitelny chronograf co mam aj vdaka kontrastu bielej s ciernou. snorka je brusena bravcovina s hrobou konopnou nitou :)

Odesláno (upraveno)

Hlásím šťastný návrat z Albánie....Bylo to super a znovu potvrzuji, co jsem již nakousl v chlubící sekci. Málokteré hodinky mi v poslední době udělaly takovou radost jako Tritony od Steinharta. Vydržely celou cestu bez nutnosti seřizování (odchylka za 13 dní asi 10 sekund), černá barva nenese známky nošení, o poškození ani nemluvím. Přesto, že jsem je používal v tvrdých podmínkách, v dešti, prachu a špíně, slané vodě, vedru i v zimě jsou jako nové. Za 14 tyček jsou tyto hodiny s vlastním xichtem, 1000m WR a automtickou Etou velmi dobrou volbou.

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

a proto prodava lada ty leskly smuky? :)

Myslíš tu japonckou helmu? Myslím, že ne.....To je jeho spontánní rozhodnutí ještě před mýma Tritonama.

Odesláno

Myslíš tu japonckou helmu? Myslím, že ne.....To je jeho spontánní rozhodnutí ještě před mýma Tritonama.

Kecy...před odjezdem mi je ukazoval a tvrdil, že je nikdy neprodá!!! :D

Odesláno (upraveno)

Jelikož jiné zatím nemám, tak téměř denně nosím tyto...

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

post-20986-1348668132,34.jpg

Upraveno uživatelem gab79
Odesláno (upraveno)

Jedna NE zrovna hodinářská značka, ale je tam Swiss made smile.gif

EDIT: samozřejmě quartz

post-24257-044464400 1348671095.jpg

Upraveno uživatelem papen
Odesláno

Jedna z odpoledního posezení s jedním chronomagorem :-)

PS: ze schůzky jsem odešel bez tahu, neb jsem mu ho šel jen tak ukázat, jak by asi vypadal na jeho rybách :-))))))

post-19492-041624900 1348675168.jpg

Odesláno

Tak to je parada !!! Steelfishe + guma + preklapacka = jedna basen speak_cool.gif

Jedna z odpoledního posezení s jedním chronomagorem :-)

PS: ze schůzky jsem odešel bez tahu, neb jsem mu ho šel jen tak ukázat, jak by asi vypadal na jeho rybách :-))))))

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...