kamilb Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Ano, je to přesně tak :-) Kuwa máro,ty teda jedeš,gratulace!! .... a chtěl jsem se teda ještě zeptat,kam až jedeš?
matous Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 (upraveno) Jako temer kazdy den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. května 2013 uživatelem matous
semi001 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Takovy maly testik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Takovy maly testik Nerikej, ze te prestaly rolady bavit!
Návštěvník dlubix Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Takovy maly testik A už to nehul... Tohle je hrůza IMO.
Návštěvník dlubix Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Kuwa máro,ty teda jedeš,gratulace!! .... a chtěl jsem se teda ještě zeptat,kam až jedeš? Díky :-) Doufám, že jsem zase na chvíli zaparkoval. No není ta zelená dobrá, co?
semi001 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Nerikej, ze te prestaly rolady bavit! Ale to ne, jen se nudim při neděli
semi001 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 A už to nehul... Tohle je hrůza IMO.Za zkoušku stoji vse BTW: gratulace k LV jsou super, snad Ti tentokrat vydrží
Návštěvník dlubix Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Za zkoušku stoji vse BTW: gratulace k LV jsou super, snad Ti tentokrat vydrží Díky. Vůbec o tom nepochybuju
IzTaPa Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 (upraveno) Za zkoušku stoji vse vse ma ale sve limity a tobe - pokud v tom bude pokracovat - uz akutne hrozi upaleni na hranici za kacirstvi! kup si radsi NATO strapy... Upraveno 5. května 2013 uživatelem IzTaPa
Frostie Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 vse ma ale sve limity a tobe - pokud v tom bude pokracovat - uz akutne hrozi upaleni na hranici za kacirstvi! kup si radsi NATO strapy...hadr na Rolexy? No to už je úplná blasfemie!
semi001 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 vse ma ale sve limity a tobe - pokud v tom bude pokracovat - uz akutne hrozi upaleni na hranici za kacirstvi! kup si radsi NATO strapy...Jako kacířství mi přijde NATO nic mi to neříká, jenže nejhorší je, ani toto mi nic neříká Takže test nevyšel :D
dave9014 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 (upraveno) to jako že jsi na tý motorce byl v Kazachstánu a Laosu??? Ta motorka byla snad úplně všude Upraveno 5. května 2013 uživatelem dave9014
Frostie Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Ta motorka byla snad úplně všude díky, už jsem začal studovat odkaz na pana cestovatele. Frajer je to!
kamilb Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 No není ta zelená dobrá, co? Řeknu ti to upřímně,ta svinibrodská zeleň je fantastická ,fakt! Je to úlet,ale je to dobrý.
Vit Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 LT V1 na NATU Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
volfda Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Díky. Vůbec o tom nepochybuju Pár měsíců zpátky Ti říkám ,,Jdi do keramik". Odpověď u kafe ,,Ne, ty mě neberou". Pak koupí keramiky a já říkám ,,Počkej, za čas jsi u zelenejch". Odpověď ,, Nene, to ne, černá je klasika, ty mi vydrží". Řach a týden mě tak hořečně ukecával, až jsem to nevydržel a povolil
NERO.8 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 POPRVÉ NA RUCE ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky