Miroslav 2 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Halios Bluering Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 V patek jdou z domu :-(, tak si je musim jeste uzit... :-)<br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 NAROZENINOVÝ DÁREK OD MANŽELKY A ST1GANÁDHERA ... MOC DĚKUJI paráda, gratuluji a dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 V patek jdou z domu :-(, tak si je musim jeste uzit... :-)<br /><br />uploadfromtaptalk1365337587448.jpg<br /> magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Sluníčko svítí, žeby už přišlo jaro :-) Teď už i s obrázkem, nepodařilo se mi předtím vložit obr. z mobilu (HTC HD2) - dokud nebyl nový vzhled fóra, tak to šlo. Teď hlásilo Chyba při vkládání obrázku (proč to nevím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Dnes na novom remeni .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Dnešné prvé vyvetranie bicykla tento rok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 paráda, gratuluji a dodatečně přeji vše nejlepší k narozeninám. Díky za pochvalu a přání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Dnes TH . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 NAROZENINOVÝ DÁREK OD MANŽELKY A ST1GANÁDHERA ... MOC DĚKUJI Vše nejlepší! Moc pěkné, navíc bez ořezaných číslic.Vybírali sami, nebo jsi jim radil? Dnes na novom remeni .... Sluší jim. Co to je za řemen? Je takový matný. V patek jdou z domu :-(, tak si je musim jeste uzit... :-)<br /><br />uploadfromtaptalk1365337587448.jpg<br /> Jakto? Nechytly Tě za srdce? ------------------------------------------------------------------ Já mám na ruce Lum Tec V1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 NAROZENINOVÝ DÁREK OD MANŽELKY A ST1GANÁDHERA ... MOC DĚKUJI Blahopřeju jak k hodinkám tak k narozkám, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 (upraveno) Halios BlueringIMAG0539.jpgIMAG0536.jpg Nádhera! Kdyby závist kvetla, jsem jak šeřík na první máj! Ať nejsem OT Upraveno 7. dubna 2013 uživatelem Sedlinarkrage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 zoznamovacia prechadzka okolo novucickej budovy chirurgie.. o par dni sa zoznamime aj detailnejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Víkendová pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Víkendová pohodaJá je chcůůůůů.... jsou nejvíc... Gratuluji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Vše nejlepší! Moc pěkné, navíc bez ořezaných číslic.Vybírali sami, nebo jsi jim radil? Děkuji.S těma číslicema ... to bylo první co mě napadlo, když jsem je uviděl.Vybírali jsme společně. Blahopřeju jak k hodinkám tak k narozkám, pane Moc díky, pane . Ještě podvečerní foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Dnes naprostá spokojenost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Že by konečně jaro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Že by konečně jaro?To mě p.s.r, v BLX je hezčí počasí než v PRG! To je fotka od "kachlíkový" katedrály ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Že by konečně jaro? super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky