Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník swanieck

to jsou pěkný hodinky, ale než bych na nich našel kolik je, tak bych si zavolal na 1188 a tam by mi to v SMS poslali zpátky a možná bych to věděl dřív :guitar:

Má tam za pár vteřin 11:58....ale dále už je to otázka vkusu. Také nemusím mít na ruce kostru z obraného uzenáče se stranovým špuntem z umyvadla, ale zase ten pohled na ty makající "střívka" na nudné poradě a nebo na jalovém jednání musí být k nezaplacení. :photo:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník swanieck

Tak a je to tady, konečně doma, přezouváme z oficiálních na hobby SEIKO a ...zalejeme kytičky, dnes večer na čarodějnice a pak už parádních 12 dní volno...Maďarsko, Slovensko .....do práce zase až třináctého v pondělí !!!!!!

Odkaz ke komentáři

ja budem uprimny, podla mna vobec niesu pekne...

Ked mam byt uprimny mne sa tu tiez vela hodiniek nepaci ale nevidim dovod to dotycnemu pisat urcite sa mu velmi pacili ked si ich kupoval tak nech si ich uziva a mne moje robia radost, rad sa pozeram ako pracujes strojcek  :)

to jsou pěkný hodinky, ale než bych na nich našel kolik je, tak bych si zavolal na 1188 a tam by mi to v SMS poslali zpátky a možná bych to věděl dřív :guitar:

Tak stym ti uz nepomozem, mne to trva par sekund  :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...