johny5kepi Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Vonku bolo dneska krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Vonku bolo dneska krásneto jsou pěkný hodinky, ale než bych na nich našel kolik je, tak bych si zavolal na 1188 a tam by mi to v SMS poslali zpátky a možná bych to věděl dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 ja budem uprimny, podla mna vobec niesu pekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 ja budem uprimny, podla mna vobec niesu pekne... Já to nechtěl psát na plnou pusu, ale mluvíš mi z duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 (upraveno) Já to nechtěl psát na plnou pusu, ale mluvíš mi z duše Ešte mu napíšte, že fotka stojí za h...o, dobráci... Dnes mlynček. Upraveno 30. dubna 2013 uživatelem flivver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Longines vypustily dvě písmenka z nicku držitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Ešte mu napíšte, že fotka stojí za h...o, dobráci... Fotka je hezká a a květy ladí s pouzdrem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Furt stejně nudný hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 (upraveno) Já dnes levně sportuji. Stejně jsem měl raději koupit géčka... Upraveno 30. dubna 2013 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 to jsou pěkný hodinky, ale než bych na nich našel kolik je, tak bych si zavolal na 1188 a tam by mi to v SMS poslali zpátky a možná bych to věděl dřív Má tam za pár vteřin 11:58....ale dále už je to otázka vkusu. Také nemusím mít na ruce kostru z obraného uzenáče se stranovým špuntem z umyvadla, ale zase ten pohled na ty makající "střívka" na nudné poradě a nebo na jalovém jednání musí být k nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Tak a je to tady, konečně doma, přezouváme z oficiálních na hobby SEIKO a ...zalejeme kytičky, dnes večer na čarodějnice a pak už parádních 12 dní volno...Maďarsko, Slovensko .....do práce zase až třináctého v pondělí !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 .i s obrázkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 a pak že se nevejdou.....klasický oblekovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 A hurá k vohni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny5kepi Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 ja budem uprimny, podla mna vobec niesu pekne...Ked mam byt uprimny mne sa tu tiez vela hodiniek nepaci ale nevidim dovod to dotycnemu pisat urcite sa mu velmi pacili ked si ich kupoval tak nech si ich uziva a mne moje robia radost, rad sa pozeram ako pracujes strojcek to jsou pěkný hodinky, ale než bych na nich našel kolik je, tak bych si zavolal na 1188 a tam by mi to v SMS poslali zpátky a možná bych to věděl dřív Tak stym ti uz nepomozem, mne to trva par sekund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 tie su tak skarede az su pekne! a toho kyklopa mohli nalepit poriadnejsie... Asi tak Jedna dnešní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 tie su tak skarede az su pekne! a toho kyklopa mohli nalepit poriadnejsie... Asi tak Jedna dnešní... Dávám Ti tři tejdny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 (upraveno) Asi tak Jedna dnešní...se mi normálně začínají líbit -při prodeji si na mě vzpomeň Upraveno 30. dubna 2013 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Tak jsem vzal "vyvětrat" svá El Primera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 DNES ... PAM FERRARI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky