brett Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 jako většinou ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Proc me to neprekvapuje brette? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Proc me to neprekvapuje brette? ..jako že starýho psa atd ....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 ..jako že starýho psa atd ....? Spis jsem to myslel tak, ze vzhledem k tomu, ze mas troje hodinky od teto skvele znacky jedny z nych budou urcite na ruce ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Spis jsem to myslel tak, ze vzhledem k tomu, ze mas troje hodinky od teto skvele znacky jedny z nych budou urcite na ruce ..... Ale od PO do ČT to byly railmastry :-). PÁ je odjezd do druhého domů, tedy domů, takže přezouvám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Omega cal. 26,5, už třetí den provádím průzkum jejich přesnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Omega cal. 26,5, už třetí den provádím průzkum jejich přesnosti. Tado, aspoň aktuální fot! Moc si to zjednodušuješ!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Já teď Bulova Accutron, když jsem přes den dělal něco na autě, tak digitálky Casio DB-36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Chlapi! Bez fota to není vono !!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Bez fota to není vono !!!Už jsem to dával vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Tado, aspoň aktuální fot! Moc si to zjednodušuješ!!! :-) Si tu mazanici užij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Ta fotka těm hodinkám dost ubližuje ... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Ta fotka těm hodinkám dost ubližuje ... :-( Stejně jako improvizovanej řemen (příští týden zkusím něco pořešit) a 70roků, které je někdo nosil. Nemám foťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2010 Já to teď většinou nosím takhle: (2254 jdou +0,6 s/den, PO zatím za ty dva týdny v průměru -1,461538 s/den v režimu pravidelně se měnících poloh odkládání na noc, takže společně odečtený čas v běžné denní situaci vykazuje odchylku -0,43077 s/den. Tuto odchylku bych i bral, ale raději do plusu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 Asi přehodnotim rčení: "mám jen jednu levou ruku, co s tolika hodinkama" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 my dailywearer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 my dailywearer Pěkné, Datejusty vyhrály nad GMT Mastery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 PO zatím za ty dva týdny v průměru -1,461538 s/den v režimu pravidelně se měnících poloh odkládání na noc, takže společně odečtený čas v běžné denní situaci vykazuje odchylku -0,43077 s/den. jak se měří taková odchylka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 Pěkné, Datejusty vyhrály nad GMT Mastery? absolutne je prevalcovaly, GMTicka sou zavreny v trezoru, chudinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 Tak tady jsou ty Bulovy na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky