IzTaPa Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Přece které vybrat preci pepsi, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Sem si myslel, že ti nenabídli ani kafe s minerálkou...Blbosti neřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 preci pepsi, ne? Pepsi nebo Explorer dneska už jsou jen dvě varianty včera byly tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Do práce ještě takto, ale večer na párty už radši "přezuju". Všem přeju vše nej do nového roku a ať vám to tiká! Vyser se už na práci a upaluj na becherovku !!! A už jsi konečně změřil jak jdou přesně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Do nového roku s bronzem od Lum Tec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 jak vyser se na práci, dneska je přece všední den! Přesný údaj ještě nemám, ale vychází to cca +5 s denně, což je lambáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak podle kterých dnes otevírat šampus ? Oboje mám rád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 S ohledem na přesnost Zenithy, s ohledem na osobní vztah Orlíky (musíš je ale přesně nařídit cca 23:50 a doufat, že se následujících deset minut nezastaví, nezamlží,.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak podle kterých dnes otevírat šampus ? Oboje mám rád.... No Charles Vermont je jasná volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak podle kterých dnes otevírat šampus ? Oboje mám rád.... No přede podle původních originálů!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Tak podle kterých dnes otevírat šampus ? Oboje mám rád.... DSCN3933.JPGtvl ty zenithky by me teda vodzatkovaly naprosto spolehlive:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Vintage JDM Seiko 6139-6030 SpeedTimer, januar 1970 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 No přede podle původních originálů!! Honzo, tento rok se mi podařila kompletizace (velký dík Financovi), a ty nesmí opustit domov a do hospody už vůbec ne. Doufám, že se mi podaří přemluvit jednoho chronokamaráda, aby mi pustil origo řemen. To je plán pro nový rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Malý chronosraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 včerejší prů..r v carolinum 20141230_181324.jpgDle meho jednoduche:Bez omezeni rozpoctem a se vkusem: Pepsi v bilym zlateS omezenym rozpoctem a se vkusem: LN, vyzkousel bych jeste v porovnani s BLNR, ale ty aktualne nejsou skladem216570: budes mit RLX na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) Dle meho jednoduche:Bez omezeni rozpoctem a se vkusem: Pepsi v bilym zlateS omezenym rozpoctem a se vkusem: LN, vyzkousel bych jeste v porovnani s BLNR, ale ty aktualne nejsou skladem216570: budes mit RLX na ruce...pravě nebyly a tak si počkám až budou na případné porovnání.Ano 42 byly na ruce. Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem vsudybyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Včera, dnes a zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) Dle meho jednoduche:Bez omezeni rozpoctem a se vkusem: Pepsi v bilym zlateS omezenym rozpoctem a se vkusem: LN, vyzkousel bych jeste v porovnani s BLNR, ale ty aktualne nejsou skladem216570: budes mit RLX na ruce...GMTčka jsou pro mne spojeny s kouskem letecké historie, ale bohužel Pepsi v bílým zlatě jsou nad možnosti "většiny", a tak z důvodu univerzálnosti možnosti nošení, kdy oblek je mojim pracovním oblečením, jsem dal přednost LN před BLNR a jsem dočasně spokojen. Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Honzo, tento rok se mi podařila kompletizace (velký dík Financovi), a ty nesmí opustit domov a do hospody už vůbec ne. Doufám, že se mi podaří přemluvit jednoho chronokamaráda, aby mi pustil origo řemen. To je plán pro nový rok. DSCN3936.JPGDSCN3938.JPGNádhera Petře, to sklo nemá chybu, škoda že to V Eltonu už nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Nekamenujte mě za tu značku, ale byly to moje první ( dražší 5 tis. ) hodinky, na které jsem se chodil v roce 2011/2012 dívat do výlohy a mám k nim slabost. Jooooo tehdy jsem nic o chronomagu ještě nevěděl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky