Koniferka Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Dovolím si trochu nostalgie.Před rokem jsem touto dobou nosil na ruce tyto Monstra.Byly to mé první hodinky,koupené po objevení chronomagu,které jsem nosil.Tehdá jsem toto vlákno neznal,proto ten roční odstup,snad prominete.S láskou na ně vzpomínám.Jedna fotka z Radyně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 no a to nikomu nevysvětlíš (koukám, že máš hodně podobný pařát jako já ) http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27267&view=findpost&p=433751 No, trochu chlupatej. A co jako? Teď jsem si vzpomněl, že jsem tombeda ve vlákně SUBinka z Karibiku nabádal, že se tam má holit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Jojo poznals to dobře Já zas o kousek vedle v mládí naplaval něco kilometrů. Teď pro změnu běhám a dcera (13) zatím se mnou. Výborný a smutný zároveň je, že to tam po těch letech vypadá pořád stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 vzal jsem si Strely, ale už mě z nich svědí ruka, sověti měli nějakou divnou ocel a nějakej alergení chrom 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 [quote name Je zvláštní, jak při natočení ruky najednou i blbých 40mm bypadá obrovsky. Keď sa pozriem na hodinky na mojej ruke s obvodom 18 cm, tak najlepší pocit mám pri priemere hodiniek 45 mm a viac. Keď sa pozriem na okoloidúcich, tak vidím akurátny priemer aj tých 40 mm. Zaujímavo to vidieť na fotkách. Keď mám na nich hodinky okolo 40 mm, tak to vyzerá v pohode a keď som z hodinkami 47 mm, ako keby som mal na ruke tanier. Je to zdeformovaný pohľad typického chronomagora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 BFS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 dneska mam (zase) Seiko Landmonster. porad me jeste bavi. s tim antireflexem a remenem od Simy jeste vic nez predtim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2010 Zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2010 Konečně jsečm se dostal na bike, takže nejdříve Polary, poté ovšem na poště čekal balíček s řemenem od Kubsona, takže šel ihned na hodinky a ty jsou na ruce doteď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 (upraveno) Dneska dorazily, tak je vezmu s sebou večír na kus flákoty z anguse. Upraveno 23. června 2010 uživatelem Horhe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Mimo téma, ale tohle mě pobavilo: "Zapnu si Total Commander a koukám, vlevo disk C:, vpravo disk C:, říkám si: "Kurva, k čemu mi jsou dva disky C: ?" Tak jsem jeden zformátoval." 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Mimo téma, ale tohle mě pobavilo: "Zapnu si Total Commander a koukám, vlevo disk C:, vpravo disk C:, říkám si: "Kurva, k čemu mi jsou dva disky C: ?" Tak jsem jeden zformátoval." O CO SE TADY POKOUŠÍŠ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Pujcene...A pak ze 47mm je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Pujcene... A pak ze 47mm je moc Je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Je. Ty tvoje hranaty zaprtky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Pujcene... A pak ze 47mm je moc 47 není moc. Ale na jinou ruku :-) Na druhou stranu si myslím, že má každý nosit to, co je mu příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Dal jsem tam zamerne smajlika - 47mm nosit opravdu nemohu. Chtel jsem si to jen vyzkouset.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 No a slezly ti z toho i chlupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky