krži Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 (upraveno) Ahoj. Kamarádka shání hodinky pro mámu. Dlouhý léta měla nějaký Certiny, které už se dnes samozřejmě nevyrábí, ale na které je zvyklá a dcera teď pro ní jako dárek shání něco nového. její požadavky: hranaté titan Vodotěsnost 100m cena by neměla přesáhnout 20k. tady nějaký fotky, co mi posílala, že by se ji pro mámu asi tak líbilo, že jsou podobné těm, co má teď (měla by teď mít šedý cifr) Dáte mi nějaké další podobné tipy? Upraveno 14. srpna 2020 uživatelem krži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Hodně brutální požadavky, přeji hodně štěstí s výběrem, jsem zvědav na finální kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Tak docela ostrý filtr to je. Za mě ty bikolory, vypadají šmrncovně a navíc datumovka je užitečná komplikace Pořadí bikolor - bílý cifr v příloze - a třetí místo zaujímají černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 16. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Vůbec mi to neusnadnila no, to pravda... za mě jako taky veden ten bicolor, ale trochu se bojím toho bílého cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 Ty zlaté indexy jsou čitelné docela dobře. Ten černý ciferník mi přijde až moc kontrastní, zato ten bikolor tomu dává jemnou eleganci. Člověk by sice kousek ušetřil, ale zas by třeba žil v pocitu "kdybych si kousek připlatil, co jsem mohl mít....". Je to těžké ale je to dost peněz na to, aby ses snažil ušetřit, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 no mne sa nepacia ani jedny..sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 18. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Já spíše fakt nemůžu najít jiný Našel jsem snad jedny Seiko a ty ze v ČR ani neprodávají - na hovno parametry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 No, hranaté jsou v menšině a dámské teprve. A ty co máš v hledáčku se nemusí líbit každému, (taky mohl kolega palom uvést pořadí dle jeho vkusu škaredé-škaredší-nejškaredší, ať to pořadí není jen na dvoučlennou komisi;o) ale parametry splňují, tak se spíš zaměř na to, který kus konkrétně a kde je za nejlepší cenu Ale stejně, ciferník má být kruhový ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 jestli je to k necemu dobry, tak manzelka by pry prala ty cerny a na druhym miste ty bicolory. Ja mam bicolory na prvnim miste, pak ty perletovy co postl Datel a nakonec ty cerny to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 A je nějaký konkrétní důvod pro titan? Váha, alergie, zvyk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 (upraveno) dovoluji si doplnit další prvky jako tepelná vodivost, omak, barva. I samo slovo titan je překrásné ;o) a materiál má chlubicí potenciál. kupodivu kámoška má alergii na nerez, to jsem si myslel, že ani nejde. a jo. Upraveno 20. srpna 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 před 3 minutami, Datel napsal: dovoluji si doplnit další prvky jako významně nižší tepelná vodivost (nestudí), omak, barva. I samo slovo titan je překrásné ;o) a materiál má chlubicí potenciál. kupodivu kámoška má alergii na nerez, to jsem si myslel, že ani nejde. a jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krži Odesláno 21. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 před 23 hodinami, KatkaB napsal: A je nějaký konkrétní důvod pro titan? Váha, alergie, zvyk? Co jsem tak pochopil, tak hlavně zvyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 jojo. ale na lepší se zvyká snadno, po letech nošení titanu by downgrade na ocel mohl být pro dámu šok ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Downgrade na ocel... no nevím, když setrvalá "kvalita titanu" vede k tak zoufale úzkému výběru. Aby bylo jasno, nemám nic proti titanu, těch pozitivních věcí je u něj myslím dost, sama ho mám ráda. Akorát když se v celém vlákně sejdou troje hodinky, které jsou ve skutečnosti jenom barevnou variací na jeden model, tak by rozšíření na ocel mohlo hodně pomoct. Jinak mě napadla Boccia, jenže to jsme zase na úplně jiným levelu než certiny bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 (upraveno) Nono. Super titanium Citizenské nemá chybu. Akorát pro dámu nic podobného v jejich kolekci nevidím. A Boccia - před dvěma lety bych to viděl jako super Kauf... Tady jsem jaksi a docela neoprávněně zpychl a už by mne neuspokojovaly.... Každopádně když si jedny hodinky zamiluješ, tak je jedno z kolika jsi vybírala, oder? Upraveno 23. srpna 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 (upraveno) Jo, když se zrovna potká nabídka s poptávkou, tak je jedno, jestli byl v nabídce jeden nebo deset kusů. Akorát jak velká je šance na takové setkání, když dojde k tomu prvnímu případu (tzn. jedny jediné hodinky v nabídce)? Upraveno 24. srpna 2020 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 kdyby náhodou došlo na úvahu, že by mohla být i ocel, tak bych doporučila C028.310.11.116.00 Možná by bylo užitečné i to, že mají pouzdro skoro o 1 cm širší než ty certiny na začátku vlákna, jsou tudíž (při podobně barevném ciferníku) čitelnější. V Koscomu jsou teď za dobrou cenu. https://www.hodinky-koscom.cz/certina-ds-prime-shape-c028-310-11-116-00-k0002719 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se