Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Senseeei napsal:
Na co je potom take auto? za 40 milionov a vyuzijem to kym mam 700km na pneumatikach? :D myslel som tak slapnout na krk, ze akoze santit s nim v zakrutach. ze ako sa bude to auto spravat :)

Já teda autům nerozumím, myslím, že jsem teda nějaký viděl ale to je tak všechno. Ty teda vlastně tvrdíš, že to auto Veyron je vlastně na hovno ? Konkrétně že má špatné jízdní vlastnosti ? Prosím, dej sem nějaké podrobnější informace, totiž uvažoval jsem si ho pořídit (ve fabrice mi teda řekli, že čekací doba je 15 měsíců) ale kdyby to bylo jak říkáš, tak se jim na něj vykašlu.

Odesláno
  mechano napsal:
Já teda autům nerozumím, myslím, že jsem teda nějaký viděl ale to je tak všechno. Ty teda vlastně tvrdíš, že to auto Veyron je vlastně na hovno ? Konkrétně že má špatné jízdní vlastnosti ? Prosím, dej sem nějaké podrobnější informace, totiž uvažoval jsem si ho pořídit (ve fabrice mi teda řekli, že čekací doba je 15 měsíců) ale kdyby to bylo jak říkáš, tak se jim na něj vykašlu.

já jsem ho také původně chtěl koupit, ale ještě, že čtu chronomag - a hlavně tady to vlákno, máš pravdu sensi když odmyslím motor, převodovku ,karoserii ,interiér, tak co mi vlasně zbyde, kus železa se kterým se fakt nedá jezdit a asi by mi nedali ani techničák :gun_bandana:

Odesláno
  mechano napsal:

Pokud měříš víc jak 180 cm, tak do něj nejdi, všechny supersporty jsou pro trpaslíky. Tahle hračka od Brabusů je za 369 300 ?, má to 730 koníků, z 0 - 100 za 4,0 vteřiny, maximálka 340 km/h a vejde se do toho i chlap s hodinkama. A k dodání je prakticky hned (car for sale). Brabus

post-3826-1223968501.jpg

Odesláno
  kejklik napsal:
Pokud měříš víc jak 180 cm, tak do něj nejdi, všechny supersporty jsou pro trpaslíky. Tahle hračka od Brabusů je za 369 300 ?, má to 730 koníků, z 0 - 100 za 4,0 vteřiny, maximálka 340 km/h a vejde se do toho i chlap s hodinkama. A k dodání je prakticky hned (car for sale). Brabus

post-3826-1223968501.jpg

180cm neměřím ale rád bych, Brabusa uznávám ale popravdě, když MB tak nějaký SL.

Odesláno
  mechano napsal:
180cm neměřím ale rád bych, Brabusa uznávám ale popravdě, když MB tak nějaký SL.

SL mají skladem jen jedno za čípáckých 150 k?, jinak je to samý SLR. :clap:

Odesláno

Dobrá akad.diskuse. Mít na to, koupím ROZHODNĚ oboje. Možná jsem nepochopil co chce Senseeei říci, nicméně v technickém rozboru píše, že Veyron jen umí 407km/h. Jakože jsem zavilý poršista, snad VŠECHNY testy Veyronu začínají očekáváním testovacího jezdce, že to auto umí jet akorát rychle a nic jiného. A VŠICHNI svůj názor opraví, to auto umí kromě rychlosti i všechno ostatní a dokonale. Snad jen řidičův kontakt s vozovkou není údajně jako u některých Porsche, kde přejedete minci a v rukách poznáte jaká byla... Samozřejmě cena je jiné téma. A design? Jsem rád že je Veyron jiný a zpět k hodinkám - ze stejného důvodu bych je chtěl..

Odesláno
  Ivan Lelák napsal:
Dobrá akad.diskuse. Mít na to, koupím ROZHODNĚ oboje. Možná jsem nepochopil co chce Senseeei říci, nicméně v technickém rozboru píše, že Veyron jen umí 407km/h. Jakože jsem zavilý poršista, snad VŠECHNY testy Veyronu začínají očekáváním testovacího jezdce, že to auto umí jet akorát rychle a nic jiného. A VŠICHNI svůj názor opraví, to auto umí kromě rychlosti i všechno ostatní a dokonale. Snad jen řidičův kontakt s vozovkou není údajně jako u některých Porsche, kde přejedete minci a v rukách poznáte jaká byla... Samozřejmě cena je jiné téma. A design? Jsem rád že je Veyron jiný a zpět k hodinkám - ze stejného důvodu bych je chtěl..

Je to skvělá investice. Jak jediný majitel v Česku v nějakém rozhovoru říkal, když vyjel autem z fabriky, nespadla cena o 30% dolů, jako u jinejch značek, ale poskočila o 10% nahoru. Každej Veyron je totiž originál a to se platí.

Odesláno

Ivane, suhlasim s tym ze by som nepohrdol so ziadnym autom tu spominanym. A aj s tym, ze ak by som mal tu moznost, tie hodinky by som urcite chcel.

Ivan Lelák napsal:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...