statlowicz Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 OK, díky. Shodou okolností jsem dnes večer šel kolem hodinářství, kde je měli modré i zelené ve výloze, barevně se mi obě varianty líbily. Zkusím tam někdy zajít vyzkoušet, třeba mi sednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 (upraveno) Včera dorazili zelené, prikladám jednu mobilovú fotku Spracovanie ničím nevybočuje zo štandardu Swatch Group, jediné slabšie miesto je spona, ktorá nie je nič moc. Inak sú hodinky aj ťah dobre spracované. Predtým som ich na ruke nemal, videl som ich len v hodinárstve vo vitríne, tam som sa bál o výraznosť zelenej, ale v skutočnosti je to s ňou oveľa lepšie, je krásna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2023 uživatelem tr0t3l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Vypadaji moc dobre, musim rict, ze kdyz se podivam na pomer cena/vykon - vykon ve smyslu vzhled (fakt hezky) a strojek s 80h rezervou, tak moc fajn hodinky. Zaroven clovek nevykrvaci u servisu Jeste by se mi libil pruhled, ale na to ja mam slabost :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 38 mm se zdají dobré, měl jsem i ty 43 mm. Asi nejlepší by byly zlatý střed a sice 40 mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 před 6 minutami, Otto napsal: 38 mm se zdají dobré, měl jsem i ty 43 mm. Asi nejlepší by byly zlatý střed a sice 40 mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tazko posudit z foto, ale myslim, ze ti vcelku sadli na mojej pracke s obvodom 17cm, uplne idealne a to ich nosim uz viac nez rok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 Zlaté … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Poledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 38 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minad Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 V 7. 3. 2023 v 18:49, tr0t3l napsal: Včera dorazili zelené, prikladám jednu mobilovú fotku Spracovanie ničím nevybočuje zo štandardu Swatch Group, jediné slabšie miesto je spona, ktorá nie je nič moc. Inak sú hodinky aj ťah dobre spracované. Predtým som ich na ruke nemal, videl som ich len v hodinárstve vo vitríne, tam som sa bál o výraznosť zelenej, ale v skutočnosti je to s ňou oveľa lepšie, je krásna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobrý den, tyto hodinky se mi také velmi líbí. Jsou velmi výrazné a zároveň elegantní. Rád bych si je koupil pro sebe. Ale stále jsem na pochybách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minad Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Pro mě trochu drahé, ale myslím, že to stojí za to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 734 eur tu -> https://www.olfert-co.de/certina-ds-action-diver-38mm-powermatic-80-c032.807.11.091.00 Neviem ako to mate teraz s kurzom, ale mozno by sa dake kilecko dalo usetrit. Je to overeny certifikovany predajca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Ešte by som skúsil toto: https://www.chrono24.sk/certina/aqua-ds-action-diver-powermatic-80-38mm-c0328071109100--id28220506.htm Od tohoto predajcu som kupoval viackrát, pri návrhu ceny 10% spustí bez problémov, posiela expresne rýchlo a orazená kartička na medzinárodnú záruku je samozrejmosť. Prevádzkuje eshop Uhrenlounge.de. Inak hodinky samotné sú skvelé, určite stoja za tú cenu. Dobrá značka, kvalitné spracovanie, pekný antireflex (pre mňa nezvyk na diveroch) a zelená vyzerá super, decentne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Kancldajving Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se