gabe Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 zdravim, uvazujem o kupe hodiniek a do oka mi padli Fortisky, model 638.10.11 M, mozno kozeny remienok 638.10.11 L alebo B-42 DIVER 640.10.12 L 01 s rozcarovanim som zistil, ze na Slovensku nieje dovozca. Kde je najidealnejsie nakupovat Fortisky so 100% zarukou, ze nebudu fake a najlepsou cenou? dakujem za radu - p.s. som tu novy ale odteraz staly navstevnik ;-) cital som tu pozitiva na chronoshop ... ale ten fortis nema... tusim pojdem do viedne ...
gabe Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2008 co je toto za model, ked ho na oficialnej stranke nenachadzam? http://www.kenmarwatches.com/fortis/665.10.11L/ pritom ukazovatel dna je vlavo a datum vpravo = cize by to mal byt novy model remienok je tiez novy typ tak neviem .... je bezne, ze su modely na nete k predaju a vyrobca ich nema na webe? da sa predpokladat, ze to je fake?
Baker Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 gabe napsal: da sa predpokladat, ze to je fake? Je to novy model, ktery jeste neni na trhu.
gabe Odesláno 8. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2008 (upraveno) Baker napsal: Je to novy model, ktery jeste neni na trhu. trochu divne, ze webshop ho ponuka a oficialna stranka nie, a hlavne ak si spomeniem nato, co je prva hlaska na webe Fortis, ze interentovy predaj nepodporuju ... psycho ... kedy sa asi objavi na trhu "oficialne"? bude to nova seria? B-42 Stratoliner? Upraveno 8. září 2008 uživatelem gabe
marosh Odesláno 8. září 2008 Nahlásit Odesláno 8. září 2008 gabe napsal: trochu divne, ze webshop ho ponuka a oficialna stranka nie, a hlavne ak si spomeniem nato, co je prva hlaska na webe Fortis, ze interentovy predaj nepodporuju ... psycho ... kedy sa asi objavi na trhu "oficialne"? bude to nova seria? B-42 Stratoliner? Nedělej rychle závěry. Spoustu odpovědí získáš tady, jen to chce být trpělivý a hledat informace a pak počítat s tím, že Tě to nepustí a bude s tebou ámen...
Ivan Lelák Odesláno 9. září 2008 Nahlásit Odesláno 9. září 2008 K tomu novému modelu - Stratoliner byly první Fortisy, které se kdysi dostaly do vesmíru na palubě ruské nákladní rakety Proton, pravděpodobně ze zkušebních důvodů jak budou automaty ve vesmíru fungovat. Byly tehdy "počmárané" dětskými kresbičkami s kosmickou tématikou, tyto jsou tedy decentnější a krásné. Mj. datum vpravo a den vpravo Fortis dělá déle, mám ho na B-42 Flieger Chronograph, takže odzkoušené, funkční, zajímavé a pěkné...:-))
gabe Odesláno 9. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2008 k tym B-42 Stratoliner Chronograph ako to je v praxi s novym modelom ? ked ho najdem na nejakej stranke, ale na webe vyrobcu nie, kolko asi potrva, kym sa oficialne objavi v cenniku a na webe Fortis?
Maaarty Odesláno 20. září 2008 Nahlásit Odesláno 20. září 2008 gabe napsal: k tym B-42 Stratoliner Chronograph ako to je v praxi s novym modelom ? ked ho najdem na nejakej stranke, ale na webe vyrobcu nie, kolko asi potrva, kym sa oficialne objavi v cenniku a na webe Fortis? Ahoj, v Baselu jsem měl možnost dostat se na prezentaci nových modelů Fortis a tuším, že právě Stratoliner byl načasován někdy na září 2008, ale všichni víme jak to s novinkami chodí... Z novinek z Baselu už jsem tu viděl limitky IQ Watch a model "24", square chrono a dva modely Marinemaster - pouzdro titan + PVD. K vidění v Koscomu - teda ještě minulý týden ))
lib Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 gabe napsal: tak uz su doma Dobře fotíš a ty Fortisky nemají chybu. Až budeš chtít změnu, kup si na Chronoshopu řemínek ze žraloka od Di-Modell. Zrovna dnes jsem svoje dvoje F osadil žraloky od Kubsona a sedí naprosto dokonale. Lepší pocit na ruce jsem ještě nazažil.
gas Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 lib napsal: Až budeš chtít změnu, kup si na Chronoshopu řemínek ze žraloka od Di-Modell. Zrovna dnes jsem svoje dvoje F osadil žraloky od Kubsona a sedí naprosto dokonale. Lepší pocit na ruce jsem ještě nazažil. dej sem foto, vybírám řemen a uvítám inspiraci
vlamor Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 gabe napsal: tak uz su doma Uff, uff, pekné... Kúpil si ich vo Viedni?
lib Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 gas napsal: dej sem foto, vybírám řemen a uvítám inspiraci Dám, ale až v neděli.
gabe Odesláno 26. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2008 lib napsal: Dám, ale až v neděli. na tie foto s kozenym remienkom som zvedavy, aj ja uvazujem nad kozenym remenkom .... @ vlamor: ano kupil som vo Viedni, ale nie tam, co sme si pisali .... ale v centre Viedne .... objednane v utorok vo Svajciarsku vo Fortise, vo stvrtok rano UPS-kou uz vo Viedni a vo stvrtok o 18h uz na mojom zapasti chlapik mi povedal, ze ich mam ponosit 5-6 tyzdnov a potom si presne zmerat kolko sekund pojdu za 24h a prist k nemu s tymto udajom a on mi ich nastavi na minimalnu odchylku dal mi 3roky zaruku namiesto 2rokov :-) a ja, ze dufam, ze ju nebudem potrebovat :-) inak dielenske spracovanie nema chybu, proste prácička ako ma byt ...
Ivan Lelák Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Odesláno 26. září 2008 Gratuluji ke koupi, krásné hodinky. Já jsem příznivcem kožených řemínků, je to lehké, pohodlné a když se ošetřují, jsou dlouhodobě jako nové.
lib Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 gas napsal: dej sem foto, vybírám řemen a uvítám inspiraci Takže se předem omlouvám za kvalitu fotek. Na Fotogalerii to není, ale snad budou Di-Modell Shark ilustrovat dostatečně. K tomu ostatně slouží, takže buďte tolerantní. Mimo to, že mi perfektně sedí na ruce a jsou tak akorát polstrovaný (odhadem 5mm), zachovávají hrubou strukturu kůže a design jako původní Fortis řemeny z buvola, který jsou však strašně tvrdý a nepoddajný. Navíc WR 100 se rozhodně hodí k hodinkám WR 200 víc, než originál. Normálně si řemen např. dva dny sedá. Di-Modell Shark, alespoň mně, sedl po pár minutách. Výsledkem toho je, že jsem v minulých pár týdnech pořídil dva černé, jeden hnědý a, pokud Di-Modell vyrábí i zelený (což sice Di-Modell inzeruje, ale ostatní prodejci Di-Modellů ne) přibyde brzy i zelený. Ten černý je ale designově asi nejpřesvědčivější. Trvanlivost žraloka posoudit neumím, protože toto jsou mé první zkušenosti s touto kůží.
gabe Odesláno 29. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2008 gas napsal: gabe: na kolik to celkem vyšlo ? cena tohto modelu je 2110?
Toci Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 gabe napsal: cena tohto modelu je 2110? Gratulace, pěkný hodiny, také o nich čas od času uvažuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se