Zlý Jabko Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Šógun na Audiotéce je pošušňání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Po skvělém Sudetenlandu, výborně načteném O. Brouskem ml., jsem se pustil do trilogie Veterán, Kapitán a Válečník od Žambocha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Pokud mate doma potomka, v tomhle pripade spis kluka, tak ( a ted nevim, zda uz jsem to uz nepsal, ale jsem linej to hledat ) Neff naprosto paradne upravil Verneovky do dnesni mluvy tak, aby to deti bavilo. Pritom Neff je za me zaruka, ze to nebylo nijak zpraseny a kniham to nijak neublizilo. Mame s klukem za sebou Dva roky prazdnin, Pet nedel v balone a ted koncime Tajuplny ostrov. Dalsi bude asi kpt Nemo aka 20.000 mil pod morem. Kluk je nadsenej a ja s chuti posloucham s nim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu (upraveno) Aktuálně na střídačku: s klukem: Audiokniha-Skola-Maleho-stromu sám: Audiokniha-Muz-jmenem-Ove Oboje super, vybraný kapitoly Oveho občas jedu i s klukem, když si chce vorazit od poměrně vážnýho malýho stroma. Upraveno 18. listopadu uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se