Přejít na obsah

Hamilton hodinky na vianoce  

49 hlasů

1. 1. ktore by ste mi odporucili?

• X-Wind
      19
    • Navy Regatta
      6
    • X-Copter
      2
    • Jezzamster Maestro
      22

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
Fixilver, já to tehdá hledal a je to jak píšeš - něco jako countdown pro regaty a má to myslím 3 různý varianty odpočtu...ale neznám vůbec pravidla - takže tohle jsou hodinky pro jachtaře

nejpěknější jsou x-windy

Hej, asi mas pravdu, su najuniverzalnejsie. Teda aj pre mna, nie som pilot lietadla, a jedina zbytocna funkcia je teda pre mna luneta na vypocty, no bez nej by boli dost obycajne. A Regatta tak ta uz dost silno poukazuje na svoje predurcenie na plachetnice, jachty, ... Asi som sa rozhodol :) X-wind budu naj, uz si len teraz vybrat ich farebnu kombinaciu, celkom som uvazoval nad tymi s zltym cifernikom, alebo klasika strieborny alebo cierny. no s tym vas nejdem zatazovat, to si vyberem aj sam :P

Zatial dakujem za rady, dost ste mi pomohli,

Ked budem stastnym majitelom X-wind urcite nezabudnem a spavim peknu recenziu :)

FiXilVer

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Hej, asi mas pravdu, su najuniverzalnejsie. Teda aj pre mna, nie som pilot lietadla, a jedina zbytocna funkcia je teda pre mna luneta na vypocty, no bez nej by boli dost obycajne. A Regatta tak ta uz dost silno poukazuje na svoje predurcenie na plachetnice, jachty, ... Asi som sa rozhodol :) X-wind budu naj, uz si len teraz vybrat ich farebnu kombinaciu, celkom som uvazoval nad tymi s zltym cifernikom, alebo klasika strieborny alebo cierny. no s tym vas nejdem zatazovat, to si vyberem aj sam :P

Zatial dakujem za rady, dost ste mi pomohli,

Ked budem stastnym majitelom X-wind urcite nezabudnem a spavim peknu recenziu :)

FiXilVer

Děláš chybu, moc velkou chybu, ani nevíš jak velkou chybu kuk563.gif

Nasosáno zde

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
oj, ta regatta nevypadá vůbec, ale vůbec zle, za mě to nejlepší z této značky

A to si představ, že jsem je já kripl prodal.

Edit_už zkoumám chichi423.gif ebay

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
@ ctenar

kde si kupujes remienky na Maestro? teda 23mm. ja mam rad obchod uhrenband-versand no s krokodilov maju bud len 22 alebo 24.napis nejaky link odkial ich kupujes, dakujem

Řemeny kupuju u Kubsona na chronoshop.cz, u něj, či spíše jeho prostřednictvím, kupuju i hodinky, zajistí je v "zakázkovém" režimu naprosto spolehlivě i když je nemá v nabídce, za což mu tímto děkuji.

Řemeny na rozteč 23 mm skoro nejsou a tak kupuju 24 mm. On se tam ten řemen vejde a není vůbec deformovaný, tak se není čeho bát.

Pokud při výběru zvítězí X-windy, tak doporučuji v černém provedení.

• Po letech...
Odesláno

Ty Regatty vypadají opravdu krásně !

Na stránkách Hamiltonů už ale nejsou, asi se už nevyrábějí. Nevíte jakým modelem byly nahrazeny ?

Odesláno (upraveno)

Hlasoval jsem pro Maestra. A zaroveň díky za tip :D Řeším podobnou otázku. Zatím mezi mé oblíbence patřily X-windy a Regatty. Ale teď už jsou tam i Maestra. Líbí se mi u nich více klasický styl a hlavně i ta šíře řemenu. 

Upraveno uživatelem pooletr

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...