Přejít na obsah

Hamilton hodinky na vianoce  

49 hlasů

1. 1. ktore by ste mi odporucili?

• X-Wind
      19
    • Navy Regatta
      6
    • X-Copter
      2
    • Jezzamster Maestro
      22

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte vsetci,

Mam dost velku dilemu jake hamiltony si vybrat na vianoce. Povobne sa mi pacili iba X-windy hamiltonxwindsteelthumbje3.jpg a Maestro hamiltonjazzmasterthumbfg3.jpg , no v poslednych dnoch k nim pribudli aj X-Copter hamiltonxcopterchronogrmd3.jpg a Navy Regatta hamiltonnavyregattasf8.jpg .

Ako sa tak pozeram na obrazky x-wind a navy regata, zda sa mi, ze tvarovo su obidvoje takmer identicke, no predsa len sa volaju inak. V com je u nich rozdiel? X-wind su nazvyme to vytvorene pre letecky priemysel, a podla nazvu regata bude asi pre namornictvo.Pravdepodobne sa s lunetou meraju ine veci ako s lunetou u x-wind. Videli ste uz niekto regatty nazivo? Ktore z tejto dvojice by ste mi odporucili?

Co sa tyka X-copter dost ma odrazdaju tlacitka s farebnym zdobenim, myslim si ze sa to lahko osucha, mate s nimi nekjake skusenosti?

A nakoniec Maestro. Tie su u mna na 50 percent iste, zvysnych 50 percent dostanu jedny z trojice x-wind, X-copter alebo navy regatta. A potom nastane finalna faza rozhodovania. Ktora ma este ale dost casu, najprv si musim vytvorit uzsi vyber

A konecne moja otazka: ktore zo vsetkych styroch hodinky by ste mi odporucili? :helpsmilie:

Nazory ako: ?pretoze sa mi viac pacia?, su pre mna tiez dolezite.

Dakujem za nazory a rady ktore hodinky teda kupit alebo nekupit,

FiXilVer

Odesláno (upraveno)

Maestro jsou nejvetsi a diky uzke lunete budou pusobit jeste vetsi nez jsou, nevyhodou je roztec nozek pro remen (23mm neni uplne bezny rozmer). X-Copter jsou zajimave, ale hodne barevne a to casem prestane bavit (barvy na tlacitkach bych se nebal). Regata je modra / mi se nelibi. Takze zbyvaji pouze X-wind, osobne bych volil cernou verzi.

Edit: Souhlasim s Frantikem.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno

Tak z techto 4 Regatty, me se strasne libej a ze jsou modry je bonus...

Taky jsem je mel v merku, ale nakonec jsem udelal kseft Kubsonovi... :thumbsup_anim:

Kazdopadne by me zajimalo, kde chces Hamiltony kupovat, pisni to sem pak, prosim...

Odesláno (upraveno)
Maestro jsou nejvetsi a diky uzke lunete budou pusobit jeste vetsi nez jsou, nevyhodou je roztec nozek pro remen (23mm neni uplne bezny rozmer). X-Copter jsou zajimave, ale hodne barevne a to casem prestane bavit (barvy na tlacitkach bych se nebal). Regata je modra / mi se nelibi. Takze zbyvaji pouze X-wind, osobne bych volil cernou verzi.

Edit: Souhlasim s Frantikem.

Mám stejnej názor jako Baker, akorát si myslím, že x-coptery tě hned tak neomrzej :) Jako bonus bych viděl day/date v barvě ciferníku. Volil bych x-copter.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

:) no teda, som rad, ze pisete svoje nazory, no cakal som ze ked si ich budem citat, ze si uvedomim Aha, tak tieto maju toto blbe, tieto sa zase nikomu nepacia, ... no vyzera to tak, ze kazdy jeden model ma svojho obhajcu. Uz som preliezol cely internet, na googly neni clanok, obrazok, co by som nevidel, fakt sa neviem rozhodnut.

Ja mam momentalne 1 limited gold edition a ocean 1 od Steinharta a ako dalsie som mal na plane Tissot PRS 516 automatic chronograph, no nejako ma zrazuzacali lakat Hamiltony.

sprvu som hladal nieco do obleku, nieco spolocenske, LGE s ami nezmesti pod koselu a Ocena 1 sa mi proste na spolocenske udalosti nehodi, tak som sa zacal pozerat po klasikach, objavil som Maestro od H. no samozrejem som skumal aj dalsie ich modely a co najprv vyzeralo ako jasna kupa je teraz velke vahanie.

Kupovat ich budem asi cez net. v Blave som bol v par obchodoch a X-wind sa predavaju za 47 000. doma som pozrel na htmlauthenticwatches a cena v prepocte do 20 000, asi to risknem cez net. . ako platit 2 krat tolko, keby bol cenovy rozdiel ja neviem do 5 tisic, tak by som bral tie z Blavy no za ten rozdiel si mozem rovno kupit dalsie( co samozrejem neurobim).

pomalicky sa zacinam priklanat ku regatta alebo x-wind. Dlllho som hladel na Copter a tie rucicky sa mi nejako prestali pacit, su dost klasicke na take high tech hodinky, na maestro ma zacal odradzat 23 mm-vy remienok.

prosim piste dalsie vase nazory...

Odesláno

Doporučuju X-Wind, asi i proto, že je sám mám a mám je rád. Jsou to "dlouhodobý" hodinky, alespoň pro mě, rychle neokoukatelný, bytelný, jejich zpracování je po všech stránkách vynikající/bezchybný. Vezmi je na tahu, protože pak s černým řemenem s výrazným bílým prošitím jsou k sežrání. Tuhle jsem na nich hledal nějakou vadu a na žádnou jsem nepřišel - pouzdro jednoduchý ale perfektně zpracovaný, ciferník je v detailech asi nejlepší, co na svejch hodinkách mám - ta vystupující kovová číslíčka jsou boží a broušenej povrch taky. K naprostý dokonalosti pro mě jim chybí jen antireflex. Počítej s tím, že jsou těžký jak prase. Přeji šťastnou ruku při vybírání, za mě tedy X-Wind.

Návštěvník Snow
Odesláno

Kup si Regatty, neuváženě jsem je prodal :suicide_anim: členovi fóra a do dneška mě to pěkně štve.

Odesláno

@ Baker

precital som si par stranok, ... no pekne by ma take nieco nastvalo, no co som pocul recenzie na authenticwatches, tak boli vacsinou poiztivne, kamarat si cez nich kupil Rado original a tie hodinky su uplne genialne, bez chybicky, myslim, ze je spokojny, len platil samozrejem americku aj slovensku dan, no s nimi s anevyhadate, sud by vas vysiel drahsie ako to co by vam v pripade vyhri vratili.

A aku inu web stranku by ste mi mohli odporucit? Viem, ze nejalepsie by bolo si ich kupit v autorizovanom obchode, ale tie ceny.., a ak by mi aj nahodou dali nejaku zlavu koli platbe v hotovosti, alebo ja neviem koli comu, urcite by nebola tak vyrazna ako na internete

@ New Milis

vaha hodiniek mi nejaky extra problem nerobi ( chodim do posilky :smile_anim: :D ) teraz nosim dennodenne Ocean 1, tie maju 190g, co je dost a bezproblemov ( ale kopu ludi, ktory si ich chcu pozret mi ako prve, ked ich chytia do ruk, povedia : WOW tie su riadne tazke, ...

ak by som mal brat x-wind alebo regattu, tak by som ich bral s kovovym remienkom a dokupil by som si kozenny, a mozno aj kaucuk na leto. aku farbu koze by ste odporucili ku regatta?

ja viem, je to dost vel aotazok na jeden Topic, no nie je to pre mna mala investicia a chcem si byt isty ze vyberem spravne..

Návštěvník Snow
Odesláno

Kdyby sis vybral Regatty, tak máš možnost volit mezi modrým kaučukovým řemenem nebo ocelovým tahem. Měl jsem je na kaučuku a vypadaly fakt bezvadně, pak jsem je viděl v prodejně Details na Václaváku, kde je měli ve variantě S/S a nebylo to ono, hodinky zanikly. Pokud budeš mít tu možnost, doporučuji prohlídku na vlastní oči ať to můžeš posoudit sám, každému se líbí něco jiného.

Hodně zdaru.

Odesláno
Kdyby sis vybral Regatty, tak máš možnost volit mezi modrým kaučukovým řemenem nebo ocelovým tahem. Měl jsem je na kaučuku a vypadaly fakt bezvadně, pak jsem je viděl v prodejně Details na Václaváku, kde je měli ve variantě S/S a nebylo to ono, hodinky zanikly. Pokud budeš mít tu možnost, doporučuji prohlídku na vlastní oči ať to můžeš posoudit sám, každému se líbí něco jiného.

Hodně zdaru.

mam jednu otazku, na co sluzi okno na 6? to s tymi vlajockami? viem ze existuje nejaky vlajkovy jazyk, ktory pouzivaju namornici, ze vlajocka je vlastne ako pismeno v abecene, a su aj vlajky co maju jedna vlajka nejaky priamy vyznam, ale nenapada ma co by mohlo byt hento. a okolo nich su nejake bodky? nebude to neico ako countdown? na start pre regatty? a vlajky len ak odekoracia?

dakujem, FiXilVer

Odesláno (upraveno)
Doporučuju X-Wind, asi i proto, že je sám mám a mám je rád. Jsou to "dlouhodobý" hodinky, alespoň pro mě, rychle neokoukatelný, bytelný, jejich zpracování je po všech stránkách vynikající/bezchybný. Vezmi je na tahu, protože pak s černým řemenem s výrazným bílým prošitím jsou k sežrání. Tuhle jsem na nich hledal nějakou vadu a na žádnou jsem nepřišel - pouzdro jednoduchý ale perfektně zpracovaný, ciferník je v detailech asi nejlepší, co na svejch hodinkách mám - ta vystupující kovová číslíčka jsou boží a broušenej povrch taky. K naprostý dokonalosti pro mě jim chybí jen antireflex. Počítej s tím, že jsou těžký jak prase. Přeji šťastnou ruku při vybírání, za mě tedy X-Wind.

Pod New Millise se podepisuji, protože je mám taky.

Ale mám i Maestra Chrono v bílé variantě bez datumovky (k obleku) a klasické Jazzmastery chrono v černé (taky k obleku, když chodím v obleku skoro pořád). Na druhou stranu, nosil jsem X-windy i k obleku...

S X-coptery bych byl opatrný, jsou skutečně atypické, ale příliš barevné...

Regatty mají zajímavou modrou barvu, nicméně právě proto bych byl opatrný. ta modrá je výrazná a vlaječky jsou taky barevné, což - dle méno subjektivního názoru - "využití" hodinek limituje jen na některý typ oblečení.

Když to shrnu, omezil bych výběr na X-wind a Maestro a dále už poradit neumím, protože mám oboje právě proto, že jsem cítil potřebu mít oboje.... :rolleyes:

Jo, a X-windy mají přes 200 gramů i proto je mám rád, je to kus železa, skutečný stroj, masivní, ocelový.....

Upraveno uživatelem ctenar
Odesláno

Fixilver, já to tehdá hledal a je to jak píšeš - něco jako countdown pro regaty a má to myslím 3 různý varianty odpočtu...ale neznám vůbec pravidla - takže tohle jsou hodinky pro jachtaře

nejpěknější jsou x-windy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...