Mira Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Čau borci. Tyto hodinky získali tento týden certifikaci pro měření EKG v EU. Díky EKG mohou hodinky posoudit srdeční rytmus a detekovat například fibrilaci síní. Dále hodinky budou mít senzor elektrodermální aktivity (EDA) - zvládání stresu a měření teploty kůže. Mají mít i Oxymetr. Mj. ten teď představil Apple u jejich hodinek, jako novinku. Co na ně říkáte? Prodej začne 25.9. za 9 tis. Kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 To zas bude u praktiků nával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 IMHO bych za tu cenu koupil nějaká pěkná Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 16. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 před 1 hodinou, Beet napsal: IMHO bych za tu cenu koupil nějaká pěkná Seika. Já spíš mám strach, že kdybych koupil tyhle hodinky s těmito fičůrkami, tak by se mi už málo dostaly na ruky mé Vomegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira Odesláno 14. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Tak jen pro info. Pořídil jsem si je na zkoušku a budu je vracet. Koupím radši Garmin 6X Pro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 Chybí měření / snímání glykémie (hladiny cukru) přímo ze senzoru na těle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se