Plina Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Zřejmě první hodnocení. Hodinkový prodej, řekl beru a peníze obratem na účtu. Doporučuji. Plina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Přidávám se s hodnocením, super komunikace, blesková platba, za mě jedna hvězda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Opět super setkání, již po druhé . Najdou se zde opravdu fajn lidé a ještě k tomu z blízkého okolí se stejným bláznovstvím v hodinkách jako vy. To je pak radost ze setkání. Obchod, jako vždy v absolutní pohodě. Vše na čem jsme se domluvili. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Nehodinkový obchod, který ovšem proběhl na 1*. Bylo mi ctí a těším se, až to zopakujeme s hodinkama Rozhodně doporučuju všema deseti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fire183 Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Rychlá a bezproblémová domluva, okamžitá platba. Za mě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se