Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Povedal som si ze je cas na poriadne quartzove chrono ale niekde neviem najst nic co by ma naozaj chytilo za srdce. A pri tom toho nechcem az tak moc len analogove chrono ktore by meralo aj hodiny. Vsade seru desatiny sekundy alarmy countdown-timre a co ja viem co este ale hodinove chrono sa vidi u quartziek malo. A tiez chcem aby na tom chronografe naozaj bolo vidiet kolko odmeral. Zatial je favoritom PRS17 od Ediieho ale uvitam dalsie navrhy.

Odesláno

Paradne by boli, leby ten cifernik na pravo hore meral hodiny, ale on meria desatiny sekund (co je funkcia totalne k nicomu) a to je problem 99% quartz chronografov tohto typu.... a vlastne aj dovod preco som zalozil tot vlakno.

• Po roku...
Odesláno
  V 13. 9. 2008 v 10:31, 'redd' napsal:

Já mám tak trochu slabost na tyhle, vždycky se mi líbíly... Na živo parádní.

Funkce těchto hodinek v pohodě nahradí digitálky za zlomek ceny. Baterka jako baterka, není nad mechanický tikot.
Odesláno
  V 6. 7. 2010 v 18:00, 'Honky Tonky' napsal:

Funkce těchto hodinek v pohodě nahradí digitálky za zlomek ceny. Baterka jako baterka, není nad mechanický tikot.

:sad01_anim: jaký má smysl odpovídat na něco skoro dva roky starého to nechápu :sad01_anim:
Odesláno

ked sa toto vlakno teda rozbehlo, tak aky kvartzovy chronograph by ste odporucili, co ma aj minutovu stupnicu..najlepsie nie na lunete..

paci sa mi remake Seiko RAF a to ....Pulsar PJN299X1

viete o niecom inom este ??

Odesláno
  V 7. 7. 2010 v 13:52, 'lac1' napsal:

ked sa toto vlakno teda rozbehlo, tak aky kvartzovy chronograph by ste odporucili, co ma aj minutovu stupnicu..najlepsie nie na lunete..

paci sa mi remake Seiko RAF a to ....Pulsar PJN299X1

viete o niecom inom este ??

A proč ne Pulsar? :) Piloti RAF je skutečně nosí.

Viz ZDE.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Civilní verze je samozřejmě mnohem levnější. Např. na ebay.

Odesláno (upraveno)
  V 8. 7. 2010 v 13:53, 'lac1' napsal:

jj Pulsar je horuci kandidat..ta civilna oproti raf je asi 60 ku 300 libram :)

Swiss Military?

post-5298-1278600501,33.jpg

post-5298-1278600511,4.jpeg

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

tie swiss military niesu zle, az na to ze nieco tomu chyba..

som sa dostal k nahodou k znacke Lorus, hovori vam to daco ? ja som to prvykrat zistil teraz, ze je to dalsia odnoz kvarzovej megamanufaktury

V 8. 7. 2010 v 13:24, 'Mike.' napsal:

A proč ne Pulsar? :) Piloti RAF je skutečně nosí.

Viz ZDE.

Civilní verze je samozřejmě mnohem levnější. Např. na ebay.

mike skvele fotky, kde si k tomu prisiel ? Flying Rhino ? :)

post-8327-127861058655.jpg

Odesláno
  V 8. 7. 2010 v 17:37, 'lac1' napsal:

mike skvele fotky, kde si k tomu prisiel ? Flying Rhino ? :)

Díky. :) Jsou z roku 2008 - Dny NATO.

(Dával jsem tady fotky i z roku 2009, ale moc lidí to asi nezajímá. Ozval se jen Peta-Biker a tombed.)

Odesláno
  V 8. 7. 2010 v 17:58, 'Mike.' napsal:

Díky. :) Jsou z roku 2008 - Dny NATO.

(Dával jsem tady fotky i z roku 2009, ale moc lidí to asi nezajímá. Ozval se jen Peta-Biker a tombed.)

ten francuz pri Mirage 2000 bol aj tento rok v Piestanoch na stojanke tusim, idem ja prehrabat fotky ci tam daco nenajdem... ja idiot som nefotil aj hodinky ale len lietadla :D

Odesláno
  V 8. 7. 2010 v 12:44, 'Diamondking' napsal:

Něco takového ale chrona?

jj minutova stupnica ale aby to malo stopky, nepozna niekto este niejaky nice model od Seika s kalibrom 7T.. ?? ja dajak neviem nic normalne najst..

Odesláno

Mrkni na Christopher Ward, maj tam ještě poměrně dost quartz chronografů v rámci výprodeje letní výprodeje ... a pokud by to co se ti líbí bylo vyprodáno, tak si ptáci na střeše cvrdlikají o tom, že na konci července bude ještě jedno kolo ...

P.S. dělaj i RAF special edice :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...