MichalSVK Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Cesta bola velmi jednoducha. Pozrel som inzeraty, zaplatil trhovu cenu a tesim sa :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února před 13 minutami, MichalSVK napsal: Cesta bola velmi jednoducha. Pozrel som inzeraty, zaplatil trhovu cenu a tesim sa :)) No když se to vezme takto, tak ta cesta k nim je opravdu jednoduchá Tak užívej, jsou fantastický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ked musis tak musis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrano Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února V 17. 2. 2024 v 11:45, MichalSVK napsal: Na tahu este lepsie Jedinečné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Tak udajne DISCONTINUED?! Lidi pry dostavaji tento mail: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 12. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března (upraveno) @brownwld neplaš Upraveno 12. března uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Před hodinou, dabelM napsal: @brownwld neplaš Cerpame ze stejnyho prispevku, jen ja to postoval, nez tam napsal Broer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Swatch Omega Moonswatch Snoopy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Pán Bůh s námi a Zlý pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Tak po 6 mesicich jsme zase o neco blize retailu. Mimochodem ty v inzerci se stale neprodaly, zacinly na 16k euro a uz jsou na 15,7. V USA se daji koupit uz kolem 14 tisic euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Řemínek mohl být krapet delší, ale jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října @Jocker Gratulace. Máš ich od AD? Ja som už aj zabudol, že som na ne zapísaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Nene, v podstatě jsem k tomu přistoupil jako Michal výše…najít nenošený kousky, stanovit si limit price a vyjednávat. Nakonec se potkala ochota prodejce a moje limitní představa o ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října @JockerSuper. Dáva to zmysel, keď sú tie ceny tak blízko retailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října @Davis jak blízko? Dlouho jsem Snoopy nesledoval a vlastně ani neznám ceníkovku. Už nechodí za 450 tisíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října před 4 minutami, Fade napsal: @Davis jak blízko? Dlouho jsem Snoopy nesledoval a vlastně ani neznám ceníkovku. Už nechodí za 450 tisíc? Dajú sa kúpiť okolo 14000 eur (350000 CZK) a cenníkovka momentálne ani neviem, okolo 12000 eur. Tak kolem 10-15 percent nad retail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Jo, tak to už jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Já když jsem se v Bechyně ptal na dostupnost, tak jsem relevantní odpověď nedostal a na dotaz kolik jich od uvedení předali zákazníkům mi odpovědět nechtěli….takže jsem to řešil přes Chrono24 od prodejce co má kamenný obchod v Mnichově. Chtěl jsem nové nenošené, filie nesundané. V podstatě se zopakovala situace s Apollo XI 50th… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října před 11 hodinami, Jocker napsal: Nene, v podstatě jsem k tomu přistoupil jako Michal výše…najít nenošený kousky, stanovit si limit price a vyjednávat. Nakonec se potkala ochota prodejce a moje limitní představa o ceně. Taky se přidávám s gratulací, závidím, ale přeju Já si jdu natáhnout svoje klasický Moony a budu taky spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se