Kid_A Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 V 12. 12. 2020 v 13:33, dabelM napsal: Jezismarja, to je luxusni. Velka gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 3 minutami, Kid_A napsal: Jezismarja, to je luxusni. Velka gratulace Gratulku musíš poslat členům Omegaforums. V ČR asi zatím na Snoopyho členové čekají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tak to pak jo, ja myslel, ze ses nechal otestovat a vyrazil pro ne nekam za hranice:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 24 minutami, Kid_A napsal: Tak to pak jo, ja myslel, ze ses nechal otestovat a vyrazil pro ne nekam za hranice:))) Ne, nechám to na CZ prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 9 minutami, dabelM napsal: Ne, nechám to na CZ prodejce. to dava smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Uz sa mnozia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Kluci meli asi nejakou party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Snoopy party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Za vstupenku na to party asi dostavajú peknej náramok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Tak a máme na C24 zase jeden kus na prodej. Tentokrát za 730.000,- Kč https://www.chrono24.cz/omega/omega-speedmaster-apollo-xiii-silver-snoopy-award-unworn-box-papers--id17839870.htm?SETLANG=cs_CZ&SETCURR=CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Čistě ze zvědavosti, nemáte někdo vysvětlení proč už se jinde už distribuují a u nás budou až v první čtvrtletí 2021? Mám je taky objednané, tak hořím nedočkavostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Klasickej východ, jako se vším. A to ten termín prvního čtvrtletí nikdo z prodejců nepotvrdil, jako definitivní (radši). Na otázku, kdy by měly dorazit, zněla odpověď: snad únor, březen 21. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Ital už to taky zkouší: https://www.chrono24.cz/omega/omega-speedmaster-apollo-xiii-snoopy--id17846214.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Drsný. Mimochodem, četl jsem, že snad Gas platil zálohu. Já ji chtěl zaplatit také, ale v butiku trvali na tom, že to není nutné. Že mě vedou na seznamu zájemců, tak jsem trochu v napětí zda to klapne. Snad se na mě nevykašlou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Jj. Gas zaplatil 20% zálohu a podle posledních info to vypadá na začátek února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Tak to bud rad, asi jako jeden z mala je mas jisty.. Slozil jsem obratem 60% z ceny jako zalohu a byla mi po par dnech vracena s tim, ze mi nemohou nic zarucit. Bohuzel jsem s tim trochu pocital a nikde dale nic nezamlouval. Nejsem ale naivni a chapu, jak to chodi..Mrzi me, ze v US mohl v podstate kdokoli(pokud byl dost rychly) slozit zalohu a tim je fakticky si zamluvit, rezervovat.. Jakmile se naplnily kapacity pro jejich trh, prestali prijimat zálohy a vede se neco jako seznam nahradniku.. Pro VIP asi u nas budou, pro ten zbytek zustanou ty seznamy.. Kez bych se pletl Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Njn, je to přístup na howno... Já tedy u svého prodejce objednal jako úplně první a to jsem u nich během letošního roku koupil minimálně 7 kusů jiných omeg. Tak bych trochu čekal, že se na mě nevykašlou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Já bych to neviděl tak černě. Budou je pár let vyrábět, není to LE, akorát si na ně budeme muset počkat, možná i dva roky. Já je objednal v červenci 2019 u Dušáka, jako úplně první zákazník. Ale dostanu je první? Ani náhodou (rád bych se pletl). Pokud u nich někdo nechal v posledních 2-3 letech milión nebo víc, tak budou chtít dříve uspokojit takového zákazníka, než mě. Není to jednoduché, umět to vybalancovat - modely na který jsou fronty rozprostřít mezi nadšence a lidi, co u nich utrácejí hromady peněz bez ohledu na to, zda je zrovna něco in nebo ne. Jak s tím Rolexem. Všichni na ně nadáváme, ale zkuste se vžít do té situace, že potřebujete nějaký udržitelný business a zákazníky, co k Vám chodí každý rok i pro hodinky, co jsou běžně skladem nebo full goldy, co stojí majlant. A vedle toho máte nekonečný waiting-list lidí, co u Vás koupí jen ocelový suby a chtěli by teď keramický Daytony. To prostě není jednoduchý zadání k vyřešení. Jsem se na ty dealery nějak rozněžnil, za to můžou asi ty Vánoce Přitom mě taky Hezký Vánoce chlapi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Přesně tak, souhlasím s oběma.. Nemají to lehký vybalancovat a určitě se bude hledět na nějakou nákupní minulost zákazníka, na to jsem narážel v předchozím příspěvku @Vjace - sice to není LE, ale nepředpokládám, že bude produkce trvat více jak 2 roky, počet odhaduji tak na 5 tisíc ks celkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se