Přejít na obsah

5.Říjen 2020 - Snoopy Celebration

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cituji z inzerátu:

Pokud si chcete udělat radost a koupit si hezké hodinky za rozumné peníze, tak dejte vědět. Pro bližší informace, další fotky nebo videa mě neváhejte kontaktovat. Na ceně se dá také domluvit.

V překladu - můžete si koupit bezcenej šmejd. Ale za Snoopy je to cena dobrá 😂

• Haha 1
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Nevím jestli už jste to zachytili, ale od cca 10/2024 se začaly objevovat na předaných kusech u AD nekonzistentnosti v kvalitě provedení subdialu se Snoopem

OK:

IMG_2227.thumb.jpeg.d41e7b7621e172fad7c7aa808163a64a.jpeg

Špatná:

IMG_2228.thumb.jpeg.b12341bf9ad4c79a4f4e982ec213b94e.jpeg

Více info např. na:

Upraveno uživatelem Jocker
Odesláno

To je teda docela smutne. Jsem zvedav jak to dopadne, protoze to mi prijde jako hodne vazny reputacni problem pro Omegu. Mne se ty hodinky strasne libi, ale ta cena mi prijde cim dal vice mimo, je otazka jak se to vyvine. Mam jich na chrono24 v oblibenych ulozenych asi 15 kusu v ruznych variantach a neprodaly se tam z nich za pul rok ani jedny a to je jich plne chrono24. Tak nevim no.

Odesláno
  V 30. 6. 2025 v 8:14, Jocker napsal:

Nevím jestli už jste to zachytili, ale od cca 10/2024 se začaly objevovat na předaných kusech u AD nekonzistentnosti v kvalitě provedení subdialu se Snoopem

OK:

IMG_2227.thumb.jpeg.d41e7b7621e172fad7c7aa808163a64a.jpeg

Špatná:

IMG_2228.thumb.jpeg.b12341bf9ad4c79a4f4e982ec213b94e.jpeg

Více info např. na:

Rozšířit  

Je to vubec fotka originalnich hodinek nebo nejakeho fakeu? 🙃

Odesláno

Bohužel je to realita, na OF je toho už asi 12 stránek. Většinou hodinky převzaté od 10/2024. Ale ukazují tam lidi i hodinky koupené u AD v roce 2025 a některé “to” nemají. Zatím nikdo nedostal ofiko odpověd od Omegy jestli je to záměr, změna výrobního procesu, nebo…?

Odesláno

info z butiku: je to záměrné vyšisování, příští rok bude nová verze....chvíli bude "prodej" souběžný na porovnáni, proto butiky mají 1ks na "výstavu". Už je pořadník na novou verzi, takže mám číslo 9.🙃

Odesláno
  V 8. 7. 2025 v 11:15, Humanzero napsal:

psal jsem, mají tam novou vyšisovanou verzi

Rozšířit  

Tak to je nahoda, minutu predtim jsem to napsal 🤣 

Tak to treba pak bude jako u Pateka a tyhle modely budou drazsi. (to by ale Omega musela prestat delat chyby dal, pokud to je chyba teda...)

Odesláno
  V 8. 7. 2025 v 11:19, Hector_24 napsal:

Tak to je nahoda, minutu predtim jsem to napsal 🤣 

Tak to treba pak bude jako u Pateka a tyhle modely budou drazsi. (to by ale Omega musela prestat delat chyby dal, pokud to je chyba teda...)

Rozšířit  

beru to vyjádření s rezervou....pokud by nebylo srovnání neodradilo by mě to..."stará verze" je moc dokonalá, nová verze oldschool má něco do sebe....vypadá jak náčrtek z 60tých let.

Ale i dostupnost nových Snoopy bude opět oficiálně max. 1-2ks ročně v ČR

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...