Přejít na obsah

IWC Top Gun Zkusenosti a prosim i rady

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opravdu ja mam na tohle oci. Kdyz neco prohlizim tak poradne. Slecna mi tam nechala s hodinkami a sla k dalsimu zakaznikovi neco vyridit. Opravdu to nebyla spina ale zase to musim uvest na pravou miru byla to tecka spise micro jiny by si toho nevsiml a me by to to nakonec take nevadilo ale kdyz jsou za tyhle penize tak chce mit clovek 100 % hodinky. Jinak jsem to samozrejme zkusil setrit ale kdyz jsem po tom jemne prejel tak bylo citit ze to neni spina. Bylo to tak zanedbatelne ze jsem to slecne ani nerikal. Pokud budete mit nekdo cestu juknete se.

Ale treba se mi budete smat ze to je nepatrne. Jen pisi postrehy z meho obhlizeni. Kdyz budete koukat na hodinky tak je to na pouzdre cca na 8 hodinach. Podle me je to z vyroby. Ale jeste jednou rikam je to pidi mickro mini.

P.S. Zamilovani do tohoto model trva a je vetsi a vetsi kdyz jsem je mel na ruce myslel jsem ze pujdu vybrat ucet. Jsou krasne!!!!!!!!

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jinak prosim pokud nekdo vi kde je maji za super cenu tak mi dejte vedet at uz do diskuze nebo soukromou zpravou moc vam dekuji.

Odesláno

A jen tak mezi reci pokud by mel nekdo zajem tak IWC Aquatimer 2000 na kaucuku pujdou asi do sveta. Kupovane v Carollinu pred rokem vse komplet a hlavne rucim za to ze nemaji vubec zadne poskozeni. Jako nove!!! Na predani klidne lupu. Zatim jen informuji v pripade ze by mel nekdo z diskuze IWC zajem. Zatim sam nemam penize na nove. Foto na email rad zaslu. Omlouvam se ze to pisi sem ale Top Guny jsou toho pricinou a cekat na 50 prispevku me prijde divne.

Odesláno (upraveno)

Omlouvam se a mazu prizpevek o prodeji nemyslel jsem to zle. Jen jsem je chtel nabidnout zde nez je inzerovat na aukru. Prominte

Upraveno uživatelem sety
Odesláno
  sety napsal:
Tak uz na to doslo tak kdo by mel zajem o IWC Aquatimer 2000 na kaucuku bez nejmensiho poskozeni tak me kontaktujte. rok stare komplet vse i s fakturou kupovane Carollinum Praha.

Když už porušuješ jedno pravidlo (jistě víš které), tak bys aspoň mohl napsat cenu, abys neporušoval další, nemyslíš?

Odesláno

Tak uz me odepsali z IWC cenu. Nove Automatic chronograph cena 8500 CHF. To je celkem rozdil. Tak jeste prodat ty sve Aquatimery

Odesláno

Nevite nekdo jak je to s vracenim cla ze swissu???? Nevyznam se v tom ale bylo mi receno ze jeste vraceji TaxFree. Prosim o radu. Ve swissu koupim a protoze nejsou v EU tak vyvezu zbozi necham si potvrdit vyvoz oni mi vrati DPH a ja bych mel priznat zbozi u nas a zaplatit nase DPH,???? Nerozum tomu. Prosim o radu

Odesláno
  sety napsal:
Nevite nekdo jak je to s vracenim cla ze swissu???? Nevyznam se v tom ale bylo mi receno ze jeste vraceji TaxFree. Prosim o radu. Ve swissu koupim a protoze nejsou v EU tak vyvezu zbozi necham si potvrdit vyvoz oni mi vrati DPH a ja bych mel priznat zbozi u nas a zaplatit nase DPH,???? Nerozum tomu. Prosim o radu

Já si to laicky představuji stejně. Švýcarské ti vrátí, ale u nás bys ho měl zaplatit. Nebo na obě procedury "zapomenout".

20 příspěvků tady celkem smysluplně lze získat za několik málo dní (vlákna Humor, Káva, atd. atd.)...

Odesláno
  lolohh napsal:
Já si to laicky představuji stejně. Švýcarské ti vrátí, ale u nás bys ho měl zaplatit. Nebo na obě procedury "zapomenout".

20 příspěvků tady celkem smysluplně lze získat za několik málo dní (vlákna Humor, Káva, atd. atd.)...

Bylo by pěkné kdyby prodej/nákup fungoval podle předem stanovených pravidel. Stejně se najdou případy, kdy pro nízký počet příspěvků hodinky prodává někdo jiný s tím, aby se případný zájemce obrátil na pravého majitele. :gun_bandana:

Odesláno (upraveno)
  sety napsal:

Je to tak: V ešvýcarsku si koupíš krásné IWC hodinečky a požádáš je o vyplnění kartičky TaxFree (takové to Refound, víme, známe...). Slečna se na tebe pěkně usměje a vyplní ti to. dá ti ještě slevu, protože platíš cash a předá ti hodinky a krabičku. Jedeš si tak spokojeně, pořád civíš na hodinky a ejhle, hranice s německem. Vystopíš s tím lístečkem, vezmeš si pas a půjdeš si potvrdit, že odjíždíš ze švajcu. Celník uvidí hodinky (často ani nemusíš tahat krabičku) a dá ti stumpel. Pak přijedeš domů a pošleš ten lísteček (nebo jsou nějaké pobočky myslím) na adresu TaxFree s číslem kreditky. No a cca za 14 dní ti naběhne na účet 7% (DPH ve švýcarsku). Není to kouzelné? :-)

Cena 8500 CHF pěkná! Kdy tam máš v plánu jet?

EDIT: když nic nebudeš clít, tak DPH v čechách neplatíš (proč taky).

Upraveno uživatelem Alessio
Odesláno
  Alessio napsal:
...ejhle, hranice s německem. Vystopíš s tím lístečkem, vezmeš si pas a půjdeš si potvrdit, že odjíždíš ze švajcu. Celník uvidí hodinky (často ani nemusíš tahat krabičku) a dá ti stumpel...

A o pár metrů dál se německý celník usměje a zeptá se, co jsi dělal na té švýcarské celnici. Ty se z něj pokusíš udělat vola tvrzením, že nic. On se naštve, proleze Ti auto, najde hodinky i s papíry na odpočet švýcarské MwSt a máš průser. Česky se tomu říká "Zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby", paragraf tuším 148 nebo 149 trestního zákona.

Tenhle postup se dá vcelku bezpečně praktikovat při cestách letadlem. Při pozemním přesunu jen na těch pár přechodech, kde není ze švýcarské celnice vidět na tu druhou.

Odesláno
  sety napsal:
Snad se na me nekdo nebude hnevat za takto sehnane posledni prizpevky ale touha po novych IWC zastrela muj rozum DIky

No...myslím.....že jsi tu už pár lidí stihnul nas*at...tohle tu již zkoušeli lidi před Tebou,takhle si jdeš jistě a rychle pro ban. .... :gun_bandana:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...