Přejít na obsah

Jaké Timex máte na ruce?

KralJan

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk
V 10. 9. 2023 v 15:33, Rendell napsal:

Spousta parády za litr.

IMG_20230910_153156.jpg

Podle mě vypadají skvěle. Já tohle porovnávání a určování, které hodinky si hrají na nějaké drahé od jiného výrobce, moc neuznávám - pro mě jsou to prostě povedené Timexy.

Obecně se mi líbí hodinky bez datumovky - odpadá takové to otravné kontrolování a většinou nastavování datumu vždy na konci měsíce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk
V 8. 9. 2023 v 16:26, eloga napsal:

Waterbury. 👍, to je velká pohodovka. Gratulace, mi se líbí... 🎖️:cheers:

Mají lumi jen na ručičkách, ale zato neuvěřitelně dobrou - kdejaké Citizeny kam se na to hrabou, fakt je čas hezky rozpoznatelný celou noc, což mě dost pozitivně překvapilo - on by zrovna u Timexů člověk něco takového nečekal.

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Chilliluk napsal:

Podle mě vypadají skvěle. Já tohle porovnávání a určování, které hodinky si hrají na nějaké drahé od jiného výrobce, moc neuznávám - pro mě jsou to prostě povedené Timexy.

Obecně se mi líbí hodinky bez datumovky - odpadá takové to otravné kontrolování a většinou nastavování datumu vždy na konci měsíce.

Naprostý souhlas. Všechny současné hodinky by mohly být nazývány kopírkami prvních modelů náramkových hodinek, vždyť přece mají čísla nebo indexy, minutovou, hodinovou, vteřinovou ručku, atd., ta podobnost je přece jasná! 😁 Tyhle jsou super a rozhodně ne prvoplánovitě nějaké kopírky. Rozhodně si nenech kazit radost! 👍

Odkaz ke komentáři

nojo, prostě já ty jako rlx prostě nemusím, tady u Timexu mi to přijde jako zbytečnost. Když se u nás ohlédnu tak se o toto pokusil i Prim svého času, proto právě když rlx tak skutečný Rolex. Ale co...☕

Já také myslím, že jsem vám tu tu radost nezkazil, je to jen a jen můj názor. OK Timex. 🤠

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

měl jsem tyhle a jsem rád, že jsem je poslal dál. jednak nelícovala vteřinovka s indexama a jednak mi začalo vadit, že tam není dvanáctka a nakonec i tvar ruček, který se mi neosvědčil... a taky měly strašnou lumi. tyhle nové jsou vidět celou noc :)

je mezi nima hodně velkej rozdíl v týhle edici..

IMG_8036.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...