Tos Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Žjóva, narazil jsem na ně náhodou... Co tomu říkáte? Mně přijdou hodně pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Chaos na cifru, strašidelnej nazev modelu, Orient a pod tim King Diver hezky by jim slušelo, zbytek je stejně fuk. Úplně zbytečný trojitý pětiminutový indexy, viz Longines. Nedals odkaz, tak to budeš vědět. Jsou to kompresory nebo ne? Navíc někdy bývá problém s presným nastavením vnitřní lunety. Jak to chceš dotáhnout, pohne se potvora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thubalek Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Spíš moc nechápu tu značku. To s pravým Orient nemá nic společného, ne?Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thubalek Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Aha, tak oprava. Je to asi pravý Orient. Ale ten text, to je fakt chaos Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Nema ich Maschino nahodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Než začnu něco kritizovat, nejdřív je dobré si o tom alespoň něco přečíst... https://www.hodinky-365.cz/blog/orient-weekly-king-diver-70th-aniversary-recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Díky za odkaz. Čtení o historii pěkný. Minerál, další důvod proč je nechtit. Někomu to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 sú parádne. pripomínajú mi Vostok GAZ 14 Limousine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Jsou krásný na první pohled bych ani neřekl že to jsou orienty ba dokonce potápky. Líbí se mi cifr a ty ručičky jsou super. Je neuvěřitelný že z hodinek ze 60tých let se podařil takový upgrade a ty dvě korunky tomu podle mě dodávají šmrnc škoda jen že nejsou šroubovací. Fakt pěknej a podařenej kousek a ta zelená za mě je top ze všech 4 variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Jdu do nich, v timestore jsou teď zelený a černý za 5, nabídka velice lákavá řekl bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 A je to doma, to bylo rychlejší než speed metal, pár rychlocvaků po vybalení, pěkné jsou, akorát teda sklíčko dost vylejzá z hodinek a bude asi nadlidskej výkon ho neškrábnout...no pokusím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 No heleme se gratuluji! Vypadají parádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Díkes močes, doufám že radost z nového kousku mi tentokrát vydrží dlóuho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Som mal to stastie vyskusat ciernu verziu. Dlho mi nevydrzala, strasne ma stvalo ze lunetovska korunka sla velmi lahko a luneta sa nechtiac pootacala... Inac je yo fajn kusok a ta zelena ma daco do seba.Nech ti vydrzia dlhsie ako mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Zdá se mi to a nebo jsou ty “šmrnc” korunky fakt v různých výškách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Shaggy máš recht lunetovská korunka jde vážně dost lehce podobně jako třeba na alpinistech, a Radku124 je to tak korunky jsou z nějakého mě neznámého důvodu v různých výškách, napadá mě že ta lunetovská vrchní je výš od ruky z důvodu co uvedl Shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metallista Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Krásny kúsok a ten potápač je táka čeršnička, nie síce na torte ale na dýnku. Ako správne a podobne orientovaný ticho závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Ranní volantofka. Pro mě celkem příjemné překvapení, potřeboval jsem již po čase udělat nějakou výměnu v kolekci, tak aktuálně 6 kusů, 6 značek, 6 barevných kombinací. S jakýkoliv barevným NATO budou vypadat hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se