raduzn1 Odesláno 27. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2024 před 19 hodinami, emef napsal: To jsem ale teda dost na hovno dealer No tak já to asi zkusim, no. Jinak Formexy supr! Budu se k nim muset někdy vrátit. Díky (hrnek) a díky (Formex). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Tentokrát si povíme něco o řízku Pavlišáku. A taky o rakouskym mikrobrandu Sphaera. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Recenze pěkná ostatně jako vždy. Ale dealer jsi opravdu na nic s tím intervalem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Fajn recenze na zajímavý microbrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 12. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 12 hodinami, SadClown napsal: Recenze pěkná ostatně jako vždy. Ale dealer jsi opravdu na nic s tím intervalem Dělám, co můžu! před 2 hodinami, childe napsal: Fajn recenze na zajímavý microbrand Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Bezva recenze, zajímavé hodinky, sympatická značka... Na Micro Praha se mi také líbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Kdo by byl zvědavej, jak vypadám v plavkách, tak na YT máte jedinečnou příležitost. Plus se navíc můžete dozvědět, co si myslim o novejch malejch Doxách. (jo, jsou supr!) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Pěkný oranžády, super díl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 To mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Super díl a místo. Severní pláž. Ve středu jsem tam .Na pláži v palmové chýši mají za barem hodiny co jim jdou pozpátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 před 18 minutami, Jan7 napsal: Super díl a místo. Severní pláž. Ve středu jsem tam .Na pláži v palmové chýši mají za barem hodiny co jim jdou pozpátku. Nojéje Já už jsem bohužel 3 tejdny zpátky, takže třeba zas někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Díky, že ses obětoval a vyrazil na recenzi k móři. Video super. Slyším, že mrtě nahradilo mega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 před 9 minutami, emef napsal: Nojéje Já už jsem bohužel 3 tejdny zpátky, takže třeba zas někdy příště. My tam jezdíme každý rok. Tak třeba tedy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 před 36 minutami, lukassob napsal: Díky, že ses obětoval a vyrazil na recenzi k móři. Video super. Slyším, že mrtě nahradilo mega. Asi to sluníčko. před 29 minutami, Jan7 napsal: My tam jezdíme každý rok. Tak třeba tedy příště. Já tam nebyl skoro 30 let a dost se nám tam teď líbilo. Tak třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sašoděj Odesláno 7. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2024 Super. Doxy mi vždy přišly dost extravagantní. Z tvého videa jsem ale vůbec neměl ten pocit. Hodinky na pohodu na pláž a snad i na motorku. Krásná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Matouši super díl ... přijedu z chaty, venku chčije, že něco pustíme v bedně a hle, vyskočí na mě nový díl, tak "povinně" se čučí, spokojeně ... a povídám, oranžový Doxy, ty budu potřebovat taky, jednou ... a pak bylo chvilku ticho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 8. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 před 8 hodinami, Sašoděj napsal: Super. Doxy mi vždy přišly dost extravagantní. Z tvého videa jsem ale vůbec neměl ten pocit. Hodinky na pohodu na pláž a snad i na motorku. Krásná práce Přesně tak, když člověk překoná prvotní ostych z výrazný barvy, tak zjistí, že to jsou skoro nenápadný hodinky. Motorku nemám, ale na skútra v pohodě. před 1 hodinou, Lukyn77 napsal: Matouši super díl ... přijedu z chaty, venku chčije, že něco pustíme v bedně a hle, vyskočí na mě nový díl, tak "povinně" se čučí, spokojeně ... a povídám, oranžový Doxy, ty budu potřebovat taky, jednou ... a pak bylo chvilku ticho Tak to nemáš hlásit dopředu a jenom je rovnou přinýst. Ticho bude stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 před 2 minutami, emef napsal: Tak to nemáš hlásit dopředu a jenom je rovnou přinýst. Ticho bude stejně. hele letos sem už hodinkově tak nějak nasycen ... a mě ty 200T příjdou fakt malinký díky cifru (dtto bb54), zkoušel sem je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 8. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 před 2 hodinami, Lukyn77 napsal: hele letos sem už hodinkově tak nějak nasycen ... a mě ty 200T příjdou fakt malinký díky cifru (dtto bb54), zkoušel sem je tak furt tu jsou ty velký. navíc teď jich pár bylo i v prodeji a za dobrý peníze... Ale chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Fajn díl a díky za letní inspiraci Velikost 39 je ta pravá tak určitě zajdu omrknout naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se