Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky @childe jsem objevil tvoje videa a jsem nadšen... Připadal jsem si jako nemocnej, když jsem zjistil, že mi např. vadí krátké ručky, které nedosahují až do konce a nevyplňují celej cifr, bál jsem se to někomu říct a ty to na plná ústa v jednom dílu řekneš, že to takhle máš... způsob jak řešíš detaily je naprosto blahodárný pro mou hodinkovou duši, protože si připadám díky tobě méně nemocně :) paráda! viděl jsem všechny recenze a těším se, jak se postupně podívám na celou tvou tvorbu. paráda!

Odesláno
  V 18. 5. 2024 v 10:24, indian2023 napsal:

@kaktusář Asi si malinko pleteš kdo je autor videa. Je to @emef

Rozšířit  

@kaktusář netvrdí, že jsem jejich autor, jen že je díky mě objevil, protože jsem ho na ně upozornil. Možná by to chtělo si příspěvek několikrát přečíst, pro lepší porozumění. Nemyslím to zle, spíš ve smyslu dvakrát čti, jednou piš 👍

Odesláno

Jsem tu chvíli nebyl a tady se takhle pěkně diskutuje. :)
Ale jsem rád, že to všechno nakonec dobře dopadlo. :D 🍻 

Odesláno

Obě GS videa bezva, zejména to první "GMT" pro mě i dost poučné - věděl jsem, že tenhle model dělají dlouho, ale že až tak... Historické okénko za sebe chválím 👍

Opakování některých slov si samo také všímám, ale nijak mi to zase nevadí, aspoň je to takové autentické a bezprostřední...

A také si vždycky užívám to Tvé nadšení pro detaily na oblíbených hodinkách - jsem rád, že nejsem sám, kdo tyhle (pro někoho, i některé hodinkáře) drobnosti a "blbosti" řeší... 😎

Budu se výhledově těšit na nějaký další díl, třeba o malých oranžových Doxa, jestli se moc nepletu? 😉

Odesláno

20240521_102100.thumb.jpg.f78c74ad63c3073613f303921ccc623a.jpg

Já dneska kombíčko, tak jsem si to musel zvěčnit 😎

Hrnek jsem uz chválil, triko také moc bezva, dobrej materiál a i střih dobře sedí... 👍

Odesláno
  V 21. 5. 2024 v 11:02, špelda66 napsal:

Jakou máš prosím velikost toho trika, váhám mezi M a L

Omlouvám se emefovi za plevel 

Rozšířit  

Mám L, váhal bych normálně také mezi M a L. Ale měl jsem možnost vyzkoušet a vzít osobně... Sedí bezvadně...

Odesláno
  V 21. 5. 2024 v 9:07, horskjan napsal:

Hrnek jsem uz chválil, triko také moc bezva, dobrej materiál a i střih dobře sedí... 👍

Rozšířit  

Supr kombo! :)

Jojo, snažim se na tom trošku zapracovat, aby tam byla aspoň nějaká zlepšující se tendence. Ale je obraz, zvuk, střih, scénář, myšlenka a pak taky projev. A jak člověk chytá jedno, uletí mu druhý, no. Ale vybral jsem si to sám, tak jsem rád, že máte se mnou strpení. :)

Doxy rozhodně budou, když to půjde podle plánu, tak v druhý půlce června a v nějakym lepším prostředí než u mě doma. ;) ale do tý doby snad klapnou ještě jinačí věci, jedno video bych rád zkusil trošku experimentálně, ale nebudu předbíhat, posrat se na tom může moc věcí. :D

V 21. 5. 2024 v 11:02, špelda66 napsal:

Jakou máš prosím velikost toho trika, váhám mezi M a L

Omlouvám se emefovi za plevel 

Rozšířit  

To není plevel, ale reklama! :)

Odesláno
  V 21. 5. 2024 v 9:07, horskjan napsal:

20240521_102100.thumb.jpg.f78c74ad63c3073613f303921ccc623a.jpg

Rozšířit  

jako pokud si koupím hrnek a tričko, tak si musím koupit i ty alpinisty... pomoc!

Odesláno
  V 22. 5. 2024 v 6:23, kaktusář napsal:

jako pokud si koupím hrnek a tričko, tak si musím koupit i ty alpinisty... pomoc!

Rozšířit  

😀

No, hrnek je už, myslím, delší dobu rozebrán, tak stihnout alespoň to triko...

A Alpinisty - jejich pořízení bych určitě nevázal na to ostatní 😉 Sám si teď říkám, proč je nemám už dávno 🤦‍♂️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...