raduzn1 Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září V 26. 5. 2024 v 18:55, raduzn1 napsal: Přimlouvám se za hrnek a ber to případně jako objednávku... Objednáno a jdu připravit prestižní místo v lince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 5 hodinami, raduzn1 napsal: Objednáno a jdu připravit prestižní místo v lince. Paráda! Nejpozdějc zejtra ráno všechno posílám, dneska mi do celýho plánu trošku hodila vidle škola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září (upraveno) @emef: Uz dlouho poctive YT odebiram. Ta podlozka "Makej 'osklive kacatko'" to je podlozka pod mys? A propos, co takovej Garmin. Na rychlo jsem nasel, ze v 2021 prodali 16.6 milionu kusu, 8% narust. V tomhle bude zapocitana i cyklo navigace, coz nejsou hodinky. Nevim jestli ve fin. reportech uvadej pocet kusu hodinek zvlast. Medialne je to souboj Apple watch vs. Svycari (Nemci a Japonci), ale spousta lidi nosi Graminy i jenom tak. Upraveno 2. září uživatelem gabik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září před 6 minutami, gabik napsal: @emef: Uz dlouho poctive YT odebiram. Ta podlozka "Makej 'osklive kacatko'" to je podlozka pod mys? A propos, co takovej Garmin. Na rychlo jsem nasel, ze v 2021 prodali 16.6 milionu kusu, 8% narust. V tomhle bude zapocitana i cyklo navigace, coz nejsou hodinky. Nevim jestli ve fin. reportech uvadej pocet kusu hodinek zvlast. Medialne je to souboj Apple watch vs. Svycari (Nemci a Japonci), ale spousta lidi nosi Graminy i jenom tak. To není podložka, ale NIC – cituji z webu: "Todle je čistý a ničim nepodmíněný vyjádření přízně. Zakoupením týdle položky NEDOSTANEŠ VŮBEC NIC. Ale láskyplně mi dáš najevo, že to, co dělám, tě baví, a chceš, aby toho bylo víc." Jo, Garmin je taky silnej, ale takhle do hloubky jsem bohužel nešel, jak mě ty chytrý hodinky až tak neberou. Ono by rozhodně bylo zajímavý nějaký obří srovnání po jednotlivejch značkách počty ks hodinek a tržby, ale asi to nebude úplně jednoduchý dát dohromady. Všichni blafujou a samozřejmě přeháněj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Jo aha, už jsem pochopil . Jj, to srovnání neni vůbec triviální, páč spousta lidí má oboje a navic stejně neni možný zjistit kolik lidí je 'hybridnich' se smartwatchema + swiss made nebo maj jenom jedno. Dobrá, objednám plecháček a podpořím nákup Datejustů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 2. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Tak ale bacha na to, on to není plecháček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Koukam, ze dneska perlim Porcelan, tim lip a ze Sudet, to podporim 'domaci' prumysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Máš like za video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Kua, to je rychlost. Za dva dny doručeno. A se samolepkou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září V 6. 9. 2024 v 14:38, gabik napsal: Kua, to je rychlost. Za dva dny doručeno. A se samolepkou . No paráda! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Už je taky doma . Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září před 17 hodinami, petr.73 napsal: Už je taky doma . Díky. Na kapůčo ideálka já díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Ruce a kostičky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Dávám + za Bagaut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Luminoxy vypadají dobře, budu se na ně muset zajít podívat naživo, působí hodně odolně. Lego taky dobrý. Jen technická Brian dával přednost japoncům. Nejdřív to byla Supra a pak hlavně Skyline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 2 hodinami, lukassob napsal: Dávám + za Bagaut... Oranžová vlna! :) před 1 hodinou, childe napsal: Luminoxy vypadají dobře, budu se na ně muset zajít podívat naživo, působí hodně odolně. Lego taky dobrý. Jen technická Brian dával přednost japoncům. Nejdřív to byla Supra a pak hlavně Skyline Tak to já samozřejmě jako Toyoťák vim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Tak a teď makej kun*o Díky moc za tvorbu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 12. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 36 minutami, Pozorovatel napsal: Tak a teď makej kun*o Díky moc za tvorbu Rozkaz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září V 2. 9. 2024 v 13:29, emef napsal: Paráda! Nejpozdějc zejtra ráno všechno posílám, dneska mi do celýho plánu trošku hodila vidle škola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 14. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 10 hodinami, raduzn1 napsal: My máme taky radost! koukám, že ses stavil na křtu, já se tam mihnul jenom před začátkem, abychom s Davidem našli nějakej termín na pokec. Na kameru samozřejmě. Tak držte palce, ať to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se