Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, raduzn1 napsal:

Objednáno a jdu připravit prestižní místo v lince. 

Paráda! Nejpozdějc zejtra ráno všechno posílám, dneska mi do celýho plánu trošku hodila vidle škola :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@emef: Uz dlouho poctive YT odebiram. Ta podlozka "Makej 'osklive kacatko'" to je podlozka pod mys?

A propos, co takovej Garmin. Na rychlo jsem nasel, ze v 2021 prodali 16.6 milionu kusu, 8% narust. V tomhle bude zapocitana i cyklo navigace, coz nejsou hodinky. Nevim jestli ve fin. reportech uvadej pocet kusu hodinek zvlast. Medialne je to souboj Apple watch vs. Svycari (Nemci a Japonci), ale spousta lidi nosi Graminy i jenom tak.

Upraveno uživatelem gabik
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, gabik napsal:

@emef: Uz dlouho poctive YT odebiram. Ta podlozka "Makej 'osklive kacatko'" to je podlozka pod mys?

A propos, co takovej Garmin. Na rychlo jsem nasel, ze v 2021 prodali 16.6 milionu kusu, 8% narust. V tomhle bude zapocitana i cyklo navigace, coz nejsou hodinky. Nevim jestli ve fin. reportech uvadej pocet kusu hodinek zvlast. Medialne je to souboj Apple watch vs. Svycari (Nemci a Japonci), ale spousta lidi nosi Graminy i jenom tak.

To není podložka, ale NIC :D – cituji z webu: 

"Todle je čistý a ničim nepodmíněný vyjádření přízně. Zakoupením týdle položky NEDOSTANEŠ VŮBEC NIC. Ale láskyplně mi dáš najevo, že to, co dělám, tě baví, a chceš, aby toho bylo víc."

Jo, Garmin je taky silnej, ale takhle do hloubky jsem bohužel nešel, jak mě ty chytrý hodinky až tak neberou. Ono by rozhodně bylo zajímavý nějaký obří srovnání po jednotlivejch značkách počty ks hodinek a tržby, ale asi to nebude úplně jednoduchý dát dohromady. Všichni blafujou a samozřejmě přeháněj... :)

Odkaz ke komentáři

Jo aha, už jsem pochopil :). Jj, to srovnání neni vůbec triviální, páč spousta lidí má oboje a navic stejně neni možný zjistit kolik lidí je 'hybridnich' se smartwatchema + swiss made nebo maj jenom jedno.

Dobrá, objednám plecháček a podpořím nákup Datejustů :)

Odkaz ke komentáři

Luminoxy vypadají dobře, budu se na ně muset zajít podívat naživo, působí hodně odolně. Lego taky dobrý. Jen technická Brian dával přednost japoncům. Nejdřív to byla Supra a pak hlavně Skyline 😎

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, lukassob napsal:

Dávám + za Bagaut... 👍 😉

Oranžová vlna! :)

před 1 hodinou, childe napsal:

Luminoxy vypadají dobře, budu se na ně muset zajít podívat naživo, působí hodně odolně. Lego taky dobrý. Jen technická Brian dával přednost japoncům. Nejdřív to byla Supra a pak hlavně Skyline 😎

Tak to já samozřejmě jako Toyoťák vim! 🥷

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, raduzn1 napsal:

My máme taky radost! :) koukám, že ses stavil na křtu, já se tam mihnul jenom před začátkem, abychom s Davidem našli nějakej termín na pokec. Na kameru samozřejmě. Tak držte palce, ať to vyjde. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...