Onisan Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Tady bych se vsadil, že to co Laco uvádí je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Zdravim. Hodinky jsem nasel zde: http://www.s226074957.online.de/d_shop/pro...bde747d80541056 Ale na popud M-72, který měl mimochodem pravdu, že se tady všechny tyhle informace vyskytují, jsem tady četl i zkušenosti lidí kteří koupili německé hodinky, údajně s Miyotou a byl v tom čínský strojek (musím dodat, že se sice nejednalo o hodinky Laco, ale stejně), to mě zase přiklonilo blíže ke Steinhartům. Nedávno jsem si jen tak opakovaně a cvičně přelouskal několik set příspěvku o B Uhren ....vždy je to přínosné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Dal bys sem prosim odkaz, kdes Laco s Myiotou videl? Na strankach laco.de jsem zadne takove nenasel... Zdravim. Hodinky jsem nasel zde: http://www.s226074957.online.de/d_shop/pro...bde747d80541056 Ale na popud M-72, který měl mimochodem pravdu, že se tady všechny tyhle informace vyskytují, jsem tady četl i zkušenosti lidí kteří koupili německé hodinky, údajně s Miyotou a byl v tom čínský strojek (musím dodat, že se sice nejednalo o hodinky Laco, ale stejně), to mě zase přiklonilo blíže ke Steinhartům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Zdravím, nevíte co dělám špatně: Už dvakrát jsem dával odpověď s kontaktem na hodinky Laco. Ve vláknu odpovědi nevidím, ale v profilu je vidím. A taky se mi zdá, že (jestli teda nejsem moc domýšlivej :-)) třeba Onion reaguje na tu moji odpověď. Nevíte v čem je problém? Vidíte něco co já ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Zdravím, nevíte co dělám špatně: Už dvakrát jsem dával odpověď s kontaktem na hodinky Laco. Ve vláknu odpovědi nevidím, ale v profilu je vidím. A taky se mi zdá, že (jestli teda nejsem moc domýšlivej :-)) třeba Onion reaguje na tu moji odpověď. Nevíte v čem je problém? Vidíte něco co já ne? Já je tady vidím obě dvě, jednu ve 12:21 a druhou ve 13:45 h a obě jsou stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Tak to nechápu. Já to ještě zkusím večer z jinýho počítače. Zatím díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Doporucuju procist tyto dva odkazy: Steinhart versus Ticino: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...8&hl=ticino Ekonomické "Flígry": http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Díky za odkazy. Zajímavé a přínosné. Ve druhém odkazu se zmińuje Kubrick, že si pořídil ty Laco s Miyotou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 živé foto - Senator Navigator *paneristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dkk Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Archimede - jenom mala poznamka, moje Archimede zakoupene 12/09 nejsou v noci videt, tj pri normalnim noseni se dostacne nenabudi a tak fotky s svitivymi rucickami a cifernikem beru jenom jako reklamni poutac. Myslím si to isté že Archimede majú lepšie puzdrá ale rád by som plusy a mínusy. Moja predstava Archimede 42mm bez loga a unitas to nieje možné, tak alternatíva Každopádne tento týžden objednávam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Archimede - jenom mala poznamka, moje Archimede zakoupene 12/09 nejsou v noci videt, tj pri normalnim noseni se dostacne nenabudi a tak fotky s svitivymi rucickami a cifernikem beru jenom jako reklamni poutac. Nikomu nesvitej Archimedky? Steinhart nastesti sviti ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 mozem sa spytak kolko staly?? Velmi pekny kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Mám Archimede a čitelný jsou po celou noc........že svítěj bych si říct nedovolil, ale čas se poznat dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Asi většina z nás zná hodinky které jsou označovány jako B-Uhren... Flieger - B Uhr začaly být vyráběny dle zadání Reichs-Luftfahrt-Ministerium. Tyto "observers watch" začaly být vyráběny pro Luftwaffe během IIWW. Pouze pět manufaktur bylo vybráno RLM a autorizováno k produkování těchto hodinek. Jsou charakterizovány vizuální čistotou která vycházela z potřeby odečíst čas během letu. Pouzdro bylo o průměru 55 mm, velká korunka pro ovládání v rukavicích. Podmínkou byla centrální vteřinovka s hackingem. To vše pro možnost rychlého a přehledného odečítání času v podmínkách kdy se v šeru chvělo vše včetně navigátorovi duše. Díky tomu, že komfort dnešních "bombometčíků" sedících v klimatizovaných kokpitech byl tehdy neznámý, byly hodinky na řemenu který umožňoval nošení přes teplou pilotní bundu. V zásadě z tendru RLM vzešly dva designy číselníků (viz. obrázky). V současnosti z původních pěti firem vyrábí hodinky s větší či menší přesností s originálem a to IWC (model Big Pilot) Laco by Lacher (vyrábí celou modelovou řadu která se v různé míře liší od původních B-Uhren, ale i model Replica který je z vnějšího pohledu s původními naprosto identický, rozdíl je pouze v druhu pohonu- původní byly klasické mechaniky, Laco replica 55 je osazena automatem) a Stowa. Tak jsem konečně taky hrdým majitelem pilotek, resp. pozorovacích hodinek. Nakonec jsem zvolil Laco, ale s ručním nátahem (Unitas) a jsem rád. S výběrem mi dost pomohl Mischa tady z Chronomagu. Průměr je 42 a musím říct, že větší už jsem nesnesl. Takže po všech stránkách super a hlavně ten strojek se krásně poslouchá. To mě uchvátilo. Přikládám foto z minulého týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Tenhle model moc rozšířený není, takže v našich krajích je to taktrochu raritka Gratuluji a vítám tě na palubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Talácko Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 tommasini: kolik máš obvod zápěstí pro představu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Onion: Prenesem debatu radsi sem. Ty tvoje Laca jsou pecka, o tom zadna. Ale 55 bych asi neunosil. Strasne se mi ale jinak libi. Dynko bomba, tvar pouzdra bomba, povrchova uprava bomba, cifr bomba, rucni natah, znacka, historicka vazba, vsechno. Kdyby byly aspon 47, tak bych nevahal ani sekundu. Achjo. Upraveno 17. března 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Jsou v automatu, což jsi deklaroval jako problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Děkuju za přivítání. Jsem fakt rád, že už je konečně mám. Obvod zápěstí mám jen 18 cm takže ty větší průměry hodinek fakt nejdou. Další věc, která je mi na těhle příjemná je tvar korunky, který nereje do hřbetu ruky ani není jinak nepříjemný. Nutno říct, že díky Vám z chronomagu jsem měl dost informací, abych nekoupil něco, co bych chtěl za 3 dny zase prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Onion: Psal jsi o Laco Replica, "..BPčka, Steinhart Gold l.e. a Laco Replica ..", tak jsem myslel, ze mas tyhle: http://www.s226074957.online.de/d_shop/pro...products_id=240 a ty jsou s rucnim natahem. Upraveno 17. března 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se