Šimon Stoklasa Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Peta-Biker napsal: Šimon: Je to, jak píše Baker, mají tam teď jen bílé na kovu ( aspoň myslím ). A co ta luminescence?
Peta-Biker Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 (upraveno) Šimon Stoklasa: Šimone, nevím, jsem na fóru dva roky a za tu dobu jsem vyměnil asi 15tery hodinky:D, chci tím říci, že si myslím, že ikdyž by Tě přežily, že určitě je nebudeš mít, ale třeba se pletu... Prostě se nekoukám, co bude za 10-15let... Kupuješ si hodinky teď, kup si ty, které Tě více osloví. Měl jsem v ruce oboje, bílé svítí super, ale připomíná mi to indiglo od Timexu, volil bych černou variantu na kovu... Když bych se měl koukat, co koupit, případně neprodělat balík a brát to jako investici- beru Rolex A to jsem se do Fortisu totálně zbláznil... Upraveno 14. června 2009 uživatelem Peta-Biker
Šimon Stoklasa Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Peta-Biker napsal: Šimon Stoklasa: Šimone, nevím, jsem na fóru dva roky a za tu dobu jsem vyměnil asi 15tery hodinky:D, chci tím říci, že si myslím, že ikdyž by Tě přežily, že určitě je nebudeš mít, ale třeba se pletu... Prostě se nekoukám, co bude za 10-15let... Kupuješ si hodinky teď, kup si ty, které Tě více osloví. Měl jsem v ruce oboje, bílé svítí super, ale připomíná mi to indiglo od Timexu, volil bych černou variantu na kovu... Když bych se měl koukat, co koupit, případně neprodělat balík a brát to jako investici- beru Rolex A to jsem se do Fortisu totálně zbláznil... Já to jako investici neberu, to určitě ne... Spíš mě pak mrzí, když to nedrží tak jak má. Nemám v plánu je prodávat.. Jedině, že by na chleba nebylo..
Peta-Biker Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Šimon: Tak v tom případě se neboj, že nebudou " fungovat"... Zkus fakt někde omrknout obě verze, dát na ruku a prostě podle sebe vybrat tu správnou... Pozor, jsou to fakt velké hodinky, ikdyž se to nezdá...
Šimon Stoklasa Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Mám hodinky co mají cca 43mm bez korunky. Poprvé jsem se toho lekl, zapár minut jsem si zvykl. A menší bych už ani nechtěl. Mají papírově tuším 42, což by mohlo být fajn
Peta-Biker Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Šimon: Papírově maj 42, ovšem luneta přečnívá z každé strany o 1mm, takže 44mm, uvidíš sám, jak je dáš na ruku...
Šimon Stoklasa Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Peta-Biker napsal: Šimon: Papírově maj 42, ovšem luneta přečnívá z každé strany o 1mm, takže 44mm, uvidíš sám, jak je dáš na ruku... Jedu na ně mrknout, díky
Darek73 Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 (upraveno) Mimochodem na watchuseek jsem viděl fotku těch bílejch na hnědém koženém řemenu a nevypadalo to vůbec špatně. Podle mě určitě líp než na té bílé "gumě". Skoro se mi až začaly líbit. Upraveno 27. června 2009 uživatelem Darek73
miracolo.cz Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 No tohle jsou hodně ostré hodinky, nejen tím podsvícením. Ta vteřinovka je hypnotizující. škoda že vypadá luneta na pouzdru jako z umělé hmoty. Fakt jsou ostré a docela ti je závidím :-)
Honza Pešek Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Maaarty napsal: Zdravím všechny, tak jsem si konečně pořídil pořádné hodinky a mohl vstoupit mezi vás Po delším zvažování a kombinování jsem se zamiloval do Fortis Marinemaster 647.11.42 M Ještě jsem váhal jestli na bílém silikonu, ale nakonec mě pár lidí přesvědčilo, že bych vypadal jako metrosexuál Nakonec vyhrál praktičtější a "věčný" kovotah a jsem max. spokojenej Fotil jsem mobilem a koukám, že jsem zaostřil na židli )) , tak přikládám originál foto... s bílým metrosexuálním silikonem, hihi ) Mimochodem oranžovej silikon na nich vypadá taky luxusně Fantastický, asi taky neodolám. Fortis je moje slabost. Už mám troje.
Koza_c Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Honza Pešek napsal: Fantastický, asi taky neodolám. Fortis je moje slabost. Už mám troje. Velka gratulace.. Popripade,kdyby jsi mohl,tak zkus pripnout par fotografii viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=55 pochlubte se novymi prirustky.
fortisman Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Fantastické ale môžem povedať svoj názor? Kúp si ten biely silikónový remienok a nepočúvaj......... Uvidíš v lete keď ho vymeníš trochu naberieš farbu od slnka a potom mi napíšeš....
michal85 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 Filipes napsal: tohle nepíšu často: velká gratulace, jsou překrásný! ..a obr. pro CzechJokera: Podobně svítí můj radiobudík Moc krásné hodinky. Já přemýšlím o verzi v černé barvě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se