kaliber Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Zdravim Vas chcel by som poprosiť o Vaše odborne rady ohľadom zlatých vreckových trojplaštových hodiniek zančky IWC SCHAFFHAUSEN číslo plášťa - 439078 číslo stroja - 420492 priemer puzdra 50mm plné funkčné taktiež by ma zaujímala rytina monogramu MG a to z dôvodu, že v časopise WATCH 2_2004 na strane 46 na vreckových hodinkách zančky Longines, ktoré boli vyrobené v kolekcii ku 170. výročiu založenia značky je rovnaký monogram (vid foto.) ide len o náhodu alebo je v tom niečo viac? ps: a taktiež sme si vedomí, že jedna ručička nieje originál.... za rady vopred ďakujem
Návštěvník YPO Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Vítej na fóru a gratuluji ke krásně zachovalým hodinkám. jediná věc, která mě napadá v souvislosti s MG je automobilka MG, ale to je spíše výplod mé fantazie než realita příště zmenši před nahráním fotografie
Karlos Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 (upraveno) Ano, krásné a ceněné hodinky, paráda a závidím. Ten monogram bude nejspíš náhoda, prostě monogram původního majitele. Ovšem máš s přehledem největší plachty fotek, desetimegové rozlišení jsem tady ještě neviděl Upraveno 21. září 2008 uživatelem Karlos
Jaem Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Pismena "MG" mozu tiez znamenat "mineral glass" Tento termin zaviedla a pouziva firma G-S Supplies (Germanow-Simon), ktora od roku 1916 ako jedna z prvych vo velkom dodava sklicka pre hodinky. Dovtedy sa vacsinou skla fukali z obycajneho skla.
mechano Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Pismena "MG" mozu tiez znamenat "mineral glass" Tento termin zaviedla a pouziva firma G-S Supplies (Germanow-Simon), ktora od roku 1916 ako jedna z prvych vo velkom dodava sklicka pre hodinky. Dovtedy sa vacsinou skla fukali z obycajneho skla. Jestli ti dobře rozumím, "obyčejné sklo" se vyrábí z listového těsta.........
koblih69 Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Jestli ti dobře rozumím, "obyčejné sklo" se vyrábí z listového těsta......... z toho neminerálního přece ... Jsou někdy z let okolo 1908-10 malá rafička by měly být taková ta srdíčková.
Jaem Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Jestli ti dobře rozumím, "obyčejné sklo" se vyrábí z listového těsta......... Klasicke sklo na flase a okna je vapenato-sodne, kristalove je s obsahom oxidu olovnateho, chemikaliam a teplote odolava borsilikate sklo... Neviem, ci sa listkove cesto a niektore z nich pouziva na hodinove sklicka
VS Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 (upraveno) Zkus ty obrázky resamplovat na dvojnásobek a uložit jako 32bitový TIFF. Pak budou mnohem větší a budou se načítat mnohem déle Upraveno 23. září 2008 uživatelem VS
Jaem Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Zkus ty obrázky resamplovat na dvojnásobek a uložit jako 32bitový TIFF. Pak budou mnohem větší a budou se načítat mnohem déle OK, poviem to kaliber-ovi, obrazky postoval on
lolohh Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Žádné fotky nevidím. Protože je někdo rozumný smazal. Byly velké jako prase.
mechano Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Klasicke sklo na flase a okna je vapenato-sodne, kristalove je s obsahom oxidu olovnateho, chemikaliam a teplote odolava borsilikate sklo... Neviem, ci sa listkove cesto a niektore z nich pouziva na hodinove sklicka Promiň, jsem nevrlej dědek, vono to vypadalo, jako že borosilikát atd. není minerální. Proto mě napadlo to těsto.
Jaem Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 Promiň, jsem nevrlej dědek, vono to vypadalo, jako že borosilikát atd. není minerální. Proto mě napadlo to těsto. V pohode, ved o nic nejde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se