safi Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 http://www.network54.com/Forum/78440/threa...+of+production-
kubson Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 informaci mohu potvrdit, další už nejdou objednat...
safi Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2008 informaci mohu potvrdit, další už nejdou objednat... hmm....místo toho aby je vybavili 6R15 ....
RadekB Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Odesláno 23. září 2008 hmm....místo toho aby je vybavili 6R15 .... ............ a safírovým sklem.... Titanový Seika jsou podle mně ty nejhezčí hodinky za přijatelné peníze, které tento výrobce nabízí. GS jsou někde jinde, ale i cenou. No, je to škoda . Ty moje v černém kabátě nikdy neprodám. Ze tří hodinek už nenosím nic jiného. Chci si koupit čtvrté hodinky (Steinhart Pilot) u kubsona, ale mám obavu, že budu nosit výhradně jako doposud jen a jen samurajky.
safi Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2008 ............ a safírovým sklem.... Titanový Seika jsou podle mně ty nejhezčí hodinky za přijatelné peníze, které tento výrobce nabízí. GS jsou někde jinde, ale i cenou. No, je to škoda . Ty moje v černém kabátě nikdy neprodám. Ze tří hodinek už nenosím nic jiného. Chci si koupit čtvrté hodinky (Steinhart Pilot) u kubsona, ale mám obavu, že budu nosit výhradně jako doposud jen a jen samurajky. Safírové sklíčko se dalo (dá) někde na ebay nebo na fórech sehnat.
pavel23 Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 No už jsem požádal Kamila i Kubsona, aby se podívali posafíru na titanové samuraje a zatím nic. Na kovové je , ale na ti asi ne.
kubson Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 už jsem to párkrát psal, safíry mám, na titanové nejsou vyzkoušené, nevím jestli tam pasují
kubson Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 ano, s antireflexem, kolik stojí už nevím nevíte to někdo? musí se to měnit i s těsněním pod sklem, mám jenom jedno :/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se