Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nevládnu anglickým jazykem, šlo by pokračování přeložit?

Díky

Tak tedy volný překlad toho dodatku by zněl asi takto:

"V současnosti nemá nikdo jiný oficiální povolení vyrábět hodinky pod obchodní značkou "Slava". Pokud si však však někdo vytvoří vztahy a stálou poptávku, tak jistě nezastaví další obchodování. Pokud tomu věnujete pozornost, logo Slava není uvedeno v podobě originálu. Musíme však připustit, že design je docela dobrý, avšak strojky (kalibry) mohou být hrozné. Na tržnici v Lužnikách je velkoobchodní cena 6-7 USD za kus a minimální objednávka je deset kusů. Tyto hodinky navíc prodávají Číňani. Takže si z toho můžete udělat vlastní závěry. Zvažujeme podání žaloby u soudu a shromažďujeme k tomu dokumenty. Může ale někdo vyhrát nad Číňany?"

Ten povzdech na konci je prorocký, protože ten originální příspěvek z fóra je z roku 2006 a věci běží nerušeně dál.

Pokud bych měl shrnout, jak ten případ chápu já: byla skutečně doba, kdy měla nějaká čínská fabrika dohodu vlastníky originální obchodní značky o výrobě. Nevím přesně kdy to bylo, ale dá se předpokládat, že před rokem 2006. Hodinky vyrobené tam a v této době nemohou být pokládány za padělky. Pak se hoši asi rozkmotřili a ta dohoda skončila. No a pokud nyní někdo používá neoprávněně obchodní značku "Slava", jeho výrobky jsou hádejte co?

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, chci se podělit o zkušenosti. Já jsem zakládal tohle vlákno, takže zkušenosti s oněmi Slava po necelém roce nošení.

Řemínek z kvalitní kůže se rozpadá na ruce, rafičky (které jsem mylně nazval chronografem) v podstatě nefunkční a slavná kvalitní ocel

ze které je pouzdro je absolutně v p....i, zkorodovaná jako prase, tak možná dobrý na nějakej exem. Takže jedna zkušenost k nezaplacení, podobně už nikdy a rozhlížím se po normálních kvalitních hodinkách. Můžu být jenom rád, že mně ta zkušenost stála asi 1.500,-, nicméně to nic nemění na faktu, že prodejce je lhář a podobný výrobek koupíte na tržnici.

Odesláno
Ahoj, chci se podělit o zkušenosti. Já jsem zakládal tohle vlákno, takže zkušenosti s oněmi Slava po necelém roce nošení.

Řemínek z kvalitní kůže se rozpadá na ruce, rafičky (které jsem mylně nazval chronografem) v podstatě nefunkční a slavná kvalitní ocel

ze které je pouzdro je absolutně v p....i, zkorodovaná jako prase, tak možná dobrý na nějakej exem. Takže jedna zkušenost k nezaplacení, podobně už nikdy a rozhlížím se po normálních kvalitních hodinkách. Můžu být jenom rád, že mně ta zkušenost stála asi 1.500,-, nicméně to nic nemění na faktu, že prodejce je lhář a podobný výrobek koupíte na tržnici.

chtělo by to pár fotek, pro výstrahu i ponaučení ..

Návštěvník cecil
Odesláno

jsou to šmejdy, kolega z práce ačkoliv nedal na mé varování a nekoupil si např. Poljoty nebo Vostok-europe když chtěl ruské stroje, je z nich ted zklamán ten rádoby pseudochronograf nebo jak to nazvat je pouze replika a rafičky po týdnu nošení upadly o pásku a pouzdře ani nemluvě.

Odesláno

Takže pánové, jak jsem sliboval, udělal jsem fotografie jak dopadly slavné hodinky Slava od pana Ševčíka po necelém roce nošení (upozorňuju že nenosím jen jedny). Takže se kochejte a doufám že podobnou blbost neuděláte, ale já měl taky svoji hlavu. Radši chvíli počkám a koupím okolo 10 k nějaké junkers nebo zeppelin... Jak sliboval prodejce: kvalitní ocel, pravá kůže :) to jsem za ty peníze ani nečekal, nejsem debil, ale čekal jde o ten princip, co prodejce inzeruje a co skutečně prodává. :bangin:

post-1229-1252607780.jpg

post-1229-1252607837.jpg

post-1229-1252607897.jpg

post-1229-1252607978.jpg

Odesláno

Téda!! Díky Bohu, že existují takovéto stránky! Dnes jsem na aukru dražil tyhle http://aukro.cz/item735246180_hodinky_slav...tomat_nove.html, ovšem před tím, než jsem se podíval sem. Naštěstí mě někdo, už v době, když jsem tohle vlákno četl, přehodil! :) Díky chlapi za Vaše znalosti (sám jsem laik a nerozumím hodinkám, přesto je mám rád). Počkám si radši nějakou dobu a koupím si vysněný Tagy.. ;)

Odesláno

A to já jsem zvědavej,jak se vyjádří teď,po zveřejnění těch fotek.....keců tu měl spoustu a že to tu sleduje,o tom nepochybuju. Osobně nevidím rozdíl mezi ním a ťamanama někde na tržnici.....ale tam aspoň člověk ví,do čeho jde.

Odesláno
ja ho nebudu kamenovat, ale nekde v skrytu doufam, ze se potkame, a ze mi zkusi dat pres hubu... ach... :D

To půjde realtivně těžko, člověk tě občas přehlídne, když nekouká do země :D

Odesláno
no, pred vanocema me zkousel jeden takovej chcipacek skrtit... parada... :D

Imho blbost, dyk nemáš pořádně krk, jak by to mohl vůbec dokázat? Nehledě na to, že vypadáš jako nějake gigolo, tebe by nikdo neškrtil. :D

Odesláno
j lidi pak vidi rozjetej nakladak, ale neuhnou a neuhnou...? ;)

Njn pak si můžou rozbít vo náklaďák nejen zánovní Slavy na ruce...

• po 2 týdnech...
Odesláno

CIJABA Gold LOOK - mam kafe v klávesnici...

Hieronymusi: rada pro začátečníka - žádná slušná značka (ani ta ultralevná) nedává do pouzdra se stopkovýma tlačítkama strojky bez stopek.

Tohle je shi_t, který má vzbudit dojem chronografu. Přitom ty ciferníky jsou jen datum a 24hod režim.

Jakmile vidíš čudlíky a nevidíš stopky, tak pryč od toho.

• po měsících...
Odesláno

Jeste, ze jsem nasel toto vlakno, uz jsem mel zalusk na tyto Slavy. Prodejce je zde zminovany watch123. Docela se divim, ze ma status super prodejce, kdyz prodava fejky..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...