Alina Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 http://www.aukro.cz/item674737822_original...borny_stav.html co si některý lidi nedovolí.....
holeczech Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 DNes jsem si mimo aukru objednal vojenské chrono Slava od Watch123!Díky za záchranu,pokud bude odesílatel skutečně Filip Ševčík,dobírku nepřevezmu a nechám ji ležet 14 dní na poště.Slíbil,že když si je vemu,okamžitě aukci zruší a posílá,protože má jen jedny tohoto tipu.Myslíte,že aukci zrušil? :-) Bude to takový malý trestík z mé strany,zdraví Zoro mstitel!
lolohh Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 DNes jsem si mimo aukru objednal vojenské chrono Slava od Watch123!Díky za záchranu,pokud bude odesílatel skutečně Filip Ševčík,dobírku nepřevezmu a nechám ji ležet 14 dní na poště.Slíbil,že když si je vemu,okamžitě aukci zruší a posílá,protože má jen jedny tohoto tipu.Myslíte,že aukci zrušil? :-) Bude to takový malý trestík z mé strany,zdraví Zoro mstitel! A nedostaneš negativní hodnocení?
fotokraken Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 No mám nové informace ohledně hodinek slava na aukru, tedy spíše ohledně řešení s upadlým šroubkem. Od pana Ševčíka mi přišel náhradní šroubek, tak abych si jej mohl nechat u hodináře "zafixovat". Hodinář mi však sdělil, že zafixování není možné, protože šroubek v podstatě není šroubkem, ale pouze trnem, který se pouze zasouvá. Tudíž mi nedokáže zaručit, že se to nebude opakovat. Prostě nevhodná konstrukce. Přestože jsem dostal od pana Ševčíka (watch123) jasně najevo, že mi nové hodiky nepošle, že se závada stává pouze mé osobě a nikomu jinému, nedalo mi to s tím, že své peníze nedám tak lacino. Abych to zkrátil. Panu Ševčíkovi jsem vysvětlil jaký bude další můj postup v případě, že mi nevrátí peníze (živnostenský úřad, finanční úřad, Policie a podání trestního oznámení, uvědomění jeho klientů na aukru atd. atd. Po tomto skutečně uznal, že kontrukce je zřejmě špatná a žádal o zaslání hodinek zpět s tím, že mi vrátí peníze. Dnes se ozval a žádal mé číslo účtu.
Fila23 Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Panove panove... napr. Nick Alina ... kdo jste ze se ani nepredstavite ? ) ? Koupil jste si nekdy ode mne neco ? nikdy nic.. Vase radky jsou jen placanim do vody, ale chapu ze je to asi nejaky zpusob vasi seberealizace... Obecne: Vite jaky je princip aukce ? Kdo chce jakykoliv predmet tak si ho koupi, kdo ne nekupuje. Nebo si opravdu uprimne myslite ze X desitek lidi kteri koupili nejaky predmet jsou nesvepravna hovada ktera nevedi co kupuji a chteji ??? Dle nekterych nezoru zde asi ano...Pokud by kdokoliv nebyl spokojen, jiste by udelil negativ...nikdy jsem zadny neobdrzel...asi budu zrejme kouzelnik ze... Mate na toto nejaky vecny argument ? Myslim ze zadny rozumny neexistuje.. Dale by mne zajimalo jestli nekdy nekdo videl napr. padelky Wengeru... Pokud je v aukci uvedeno ze to je original se zarukou tak to je holt original.....ale chapu ze je jednodussi si tu ukajet ego nesmyslnymi napadanimi bez jakychkoliv podlozenych faktu...To je vzdycky jednoduche a pohodlne... To je ale kazdeho boj a traveni voleno casu...Koneckoncu kdokoliv z vas si je prece mohl koupit a osobne to vyzkouset...je ale asi jendodussi na nekoho hazet spinu.. Za moji osobu mohu rici jen to ze jsem se vzdy k jakemukoliv kupujicimu choval cestne a nikdy se nestalo ze bychom se nedomluvili. To je cele vic k tomu netreba nic dodavat...Pokud si kdokoliv mysli neco jineho mel by dolozit alepson jeden jediny priklad bez necestnych napadani atd...to je zkratka ubohe a nefer... Mejte se tu vsichni krasne a nekonfliktne... Filip Sevcik
holeczech Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 reakce pana Ševčíka na dotaz zda se nejedná o čínskou kopii,tak jak se to stalo u Prim :-) > Primky v číně ?? to slyším prvně...moc bych tomu neveril lidi toho hodne nakecaji...Primky se vzdy delaly v CR...nedava to smysl aby vyrobu presunuli do ciny. > Slavy jsou z Ruska v takovem plastu s azbukou, to jestli byly vyrobeny v cine ale opravdu netusim, zatim si naprosto nikdo nestezoval viz hodnoceni... Padelky Slava : ))) ? To je jako by nekdo padelal renaulty : )))
skodik Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Ahoj,jsem rád,že jsem se sem přihlásil. Hodinky Slava se mi líbí a na aukru jsem našel jedny právě od Watch123. To že jsou to repliky by mi až tak nevadilo.jen bych rád věděl jestli tedy někdo je máte doma a jestli fungují tak jak mají.Jinak koupím zase casia. děkuji
skodik Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 (upraveno) proc jen mam pocit, ze kdyby se porovnaly IP adresy pristupu nekolika clenu, mohly by se z toho vyloupnout velmi zajimave hypotezy...? porovnávat IP adresy neumím, jen mě zajímá jestli hodinky od pana Ševčíka má někdo doma a spolehlivě mu fungují. Jak jsem psal pokud vydrži a není to vyloženě aušus tak to ,že to jsou kopie mi nevadí jelikož je chci na nošení a né do sbírky a chtěl jsem vědět jen tuhle informaci. Nepotřebuji vědět kdo koho nemá rád atd. neznám tu nikoho a když to pak člověk čte celý tak hodnota informace 0 jen se doví kdo koho nemá rád ikdyž je nezná a nikdy neviděl. Takže za odpověd na moji otázku děkuji jirka PS. ted jsem koukal na hodnocení p.Ševčíka na Aukru a nemá jediné špatné hodnocení,ale 110 kladných (Datum jeho registrace: 2009-03-11 14:33:11) pokud byl někdo z dražitelů nespokojen,proč to nenapsal? U jiných prodejců to tak je. Tímto se ho nezastávám. Ještě jsem s ním neobchodoval. Upraveno 14. srpna 2009 uživatelem skodik
Dantechno Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 budu jen rad, kdyz mi zkusi rozbit hubu nebo me zalovat nebo oboji Dejte vedet, to musim videt !!!
skodik Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Koukám,že se tady o hodinkách co se prodávají na aukru,nic nedovím. A to co napsal p. Kibi může vzbuzovat to ,že tu někomu vyhrožuji nebo něco podobného.Položil jsem jen jednoduchou otázku a zcela logickou po přečtení těch příspěvku. Teď mě tu někdo kdo mě nikdy neviděl a nezná dá se říct napadá za někoho koho taky neznám jen kvůli tomu,že se ptám na hodinky,které se mi líbí. Chtěl jsem automaty nebo mechanický strojek,z dětství znám jen Prim tak jsem založil účet na tomto fóru v domnění,že se tu něco dovím. Na aukru jsem našel ty Slavy. Manželce se Primky nelíbily. Jelikož hodinky nejsou moje hobby kouknu sem,přečtu to tady a tohle je výsledek. Jestli je to nějaký úvítací zvyk ,tak docela divný,píšu tu slušně a takové výlevy akorát snižují ostatní členy,takže pokud někdo má nějakou domněnku tak existují SZ a může se zeptat. Takže pokud je tu někdo kdo mi je ochoten odpovědět na zcela jednoduchou otázku ohledně hodinek SLAVA z aukra. Přesně jestli je má a fungují mu spolehlivě,neodlupuje se povrchová úprava,neteče do nich.Prostě jaký jsou budu vděčný,když mi napíše do SZ. A to že mám málo příspěvků je snad logické,zajímali mě jen hodinky Prim a ty Slava.děkuji Jiří Kolář
911 Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Koukám,že se tady o hodinkách co se prodávají na aukru,nic nedovím. A to co napsal p. Kibi může vzbuzovat to ,že tu někomu vyhrožuji nebo něco podobného.Položil jsem jen jednoduchou otázku a zcela logickou po přečtení těch příspěvku. Teď mě tu někdo kdo mě nikdy neviděl a nezná dá se říct napadá za někoho koho taky neznám jen kvůli tomu,že se ptám na hodinky,které se mi líbí. Chtěl jsem automaty nebo mechanický strojek,z dětství znám jen Prim tak jsem založil účet na tomto fóru v domnění,že se tu něco dovím. Na aukru jsem našel ty Slavy. Manželce se Primky nelíbily. Jelikož hodinky nejsou moje hobby kouknu sem,přečtu to tady a tohle je výsledek. Jestli je to nějaký úvítací zvyk ,tak docela divný,píšu tu slušně a takové výlevy akorát snižují ostatní členy,takže pokud někdo má nějakou domněnku tak existují SZ a může se zeptat. Takže pokud je tu někdo kdo mi je ochoten odpovědět na zcela jednoduchou otázku ohledně hodinek SLAVA z aukra. Přesně jestli je má a fungují mu spolehlivě,neodlupuje se povrchová úprava,neteče do nich.Prostě jaký jsou budu vděčný,když mi napíše do SZ. A to že mám málo příspěvků je snad logické,zajímali mě jen hodinky Prim a ty Slava.děkuji Jiří Kolář ja nevim ze porad prudis. bylo ti jen receno, ze proste prodava smejdy a par realnych prihod. tecka. obrazek si udelej sam. a to ze klidne budes nosit fejky...tak s tim tady moc nepochodis. chybi tu jen Peta aby ti vystrihl svym podpisem "Fake watch is for fake people"
skodik Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 To ,že se tu člověk slušně zeptá ,myslím není prudění. Když to tak berete,tak to tady opravdu nemá cenu. Jinak zajímavý forum. A koukám ,že člen 911 má vše origo. Hmm hmm. No nic nashledanou.
911 Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 A koukám ,že člen 911 má vše origo. Hmm hmm. No nic nashledanou. no mam. nenosim trika s 5ti pruhy ani Becka s turbem. jestli ty jo, tak sbohem by mozna bylo lepsi
Fila23 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 K prispevku hodinky SLAVA - Cinske kopie : Zravim vsechny chytraky. Nekteri panove zrejme neumi anglicky a vubec jsou na tom s inteligenci dle prispevku blede. Vsichni si muzete v diskusi najit prispevek s timto vysvetlenim ktere psal clovek ktery si aspon dal tu praci najit jak to je viz uryvek : Prostě dělají, v rámci dohody s moskevskou firmou SLAVA, levnější variace s čínským automatem typu Standard, které jsou označeny podle jejich dohody logem jiného typu s přídomkem Sosvezdie, o těch dohodách se na těch stránkách píše, nejde tedy o žádný podvod, jsou to prostě levné hodinky vyráběné v rámci nějakého čínského programu (taky na webu zmiňovanému), který by měl zajistit dostupnost levných a přitom v rámci možností kvalitních co největšímu množství zákazníků. Pokud by vam ani toto nestacilo k vysvetleni, pak mate na mnoha www v anglictine (pokud ji ovsem ovladate) jak to je a potvrzuje to vyse napsane viz treba : Few years ago (as far as I know around 5-7 years ago) Slava management (not the present one - previous director) gave permission for usage of Slava brand to some company. (some people say that the Director was one of the shareholders of this daughter copmany). In order to identify watches produced by "big" Slava and daughter company and in order to promote new watches it was agreed to introduce new brand "Slava Sozvezdie". That was the time when borders were just opened and people started to bring staff from China. Some models were produced with Slava movements, but some models with Chinese ones. Takze velice jednoduse receno - Akcionar z vedeni Slavy si zalozil vlastni firmu ktera produkuje hodinky SLAVA sozvezdie, a neni na tom nic nelegalniho. Pokud se podivate na svetove aukce je techto hodinek vsude dost. Pokud by to bylo jakkoliv ilegalni jiste by to nebylo vsude ve svete legalne k mani. VYroba byla drive v CIne, nyni se pry presunula zpet do Ruska. Kazdopadne mam na rozdil od drtive vetsiny s temito hodinkami dlouhodobou zkusenost a jestli mi nekdo za +- 1000 Kc ukaze spolehlivejsi automaty tak budu hodne prekvapen...Panove kecy nemaji cenu pokud nemate s nicim zkusenost a nemate informace, ktere jsou komukoliv pristupne tak radeji nepiste ty vase domnenky delate ze sebe akorat Hujery... Tvrdite zde ze to jsou kopie - muze mi tady nejaky chytrak co to tvrdi poslat link na tyto PRAVE Slavy kterych to ma byt replika ??? Vubec nikdo... A vite co je slovo KOPIE ??? TO je proste kopie. A pokud stara firma SLAVA nema radu Sozvezdie tak o jakem kopirovani to tu vubec diskutujete ? .... Kdyby to byly jakekoliv padelky a bylo to legislativne v rozporu s ochranou znacky jiste by to nemohlo fungovat a Slava by jiste podnikla X kroku aby se toto zbozi LEGALNE neprodavalo... Videl jste nekdy napriklad neco podobneho s hodinkami Poljot ? Nikoliv...a zrovna Poljotky maji jeste lepsi zvuk nez hodinky SLAVA, tak proc je take "nepadelaji" za tuto cenu a vsude je neprodavaji ??? Zbytek zde jsou jen zoufale narazky a urazky.... Ti co tu nejvice rvou nikdy nic nekoupili protoze misto toho aby vydelali nejakou tu korunu nebo se naucili aspon trochu anglicky tak si tu leci mindraky, viz urazky uzivatele ktery se jen zeptal na par otazek...opravdu to ma tady uroven... Mejte se krasne, zkuste se nekdy taky predstavit kdyz uz pisete ty slovni prujmy a delejte se sebou neco : )... FS
Kirn Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Ta historie byla v krátkosti taková, že Slava (originál) chtěla patrně něco ušetřit a střelila licenci do HK za účelem výrobní spolupráce. Jenže Číňani se fofrem osamostatnili a s nějakou licencí si hlavu nelámou Čínský low-end stroj se spolehlivě pozná podle těchto příznaků: -automat -21 kamenů -subciferníky ukazují den, datum a 24 h (případně měsíček a sluníčko) Naproti tomu čínský chronograf není špatný, zdrojem je fabrika Seagull s licenčním vybavením, ovšem musí to být skutečně chronograf. Většinou má dva subciferníky - sčítač minut a stálou vteřinovku, vteřinovka chronografu je centrální. Číňani taky dělají verzi se 17 kameny s ručním nátahem, která má stejné logo Slava, jako výše uvedená verze s 21 kameny, viz taky fotky na první straně vlákna. Čínskou verzi jednoduše poznáte podle toho, že ruské V je psáno v azbuce velkým písmenem B a je vždy používáno na čínské verzi v tomto tvaru " СлаВа" společně s nápisem "sazvezdije" (foneticky prepis). Číňani nepíší malé "b" ale používají velké "B", i když ostatní font je malý. Tato verze má taky datumovku a kalibr neopovídá žádného modelu ruského výrobce. Na některých zahraničních fórech jsou fotky různých čínských variant "SlaBa" hodinek. Toto zde píši, aby se v tom nováčci rychle a snadno vyznali a zbytečně nenaletěli.
Jaryn Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 hodinky jsou smejd a o vasich obchodnich praktikach toho uz bylo dost, muj nazor na vas jako cloveka se nijak nemeni, jste <autocenzura>... myslim, ze probirat obhajobu kvality vami prodavanych hodinek na tomto foru je opravdu hruba provokace... ale to pisu jen proto, ze nevladnu naproto zadnym jazykem a inteligence jsem ponekud mdle, nejspis jsem i bezcharakterni a kdovi jak to mam s erekci... jasně a stručně
Jaryn Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Číňani taky dělají verzi se 17 kameny s ručním nátahem, která má stejné logo Slava, jako výše uvedená verze s 21 kameny, viz taky fotky na první straně vlákna. Čínskou verzi jednoduše poznáte podle toho, že ruské V je psáno v azbuce velkým písmenem B a je vždy používáno na čínské verzi v tomto tvaru " СлаВа" společně s nápisem "sazvezdije" (foneticky prepis). Číňani nepíší malé "b" ale používají velké "B", i když ostatní font je malý. Tato verze má taky datumovku a kalibr neopovídá žádného modelu ruského výrobce. Na některých zahraničních fórech jsou fotky různých čínských variant "SlaBa" hodinek. Toto zde píši, aby se v tom nováčci rychle a snadno vyznali a zbytečně nenaletěli. Díky, alespoň nemusím přemýšlet jestli si na Aukru zase nezměnil nick aby něco prodal s "příběhem"
rud111 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 K prispevku hodinky SLAVA - Cinske kopie : Zravim vsechny chytraky. Nekteri panove zrejme neumi anglicky a vubec jsou na tom s inteligenci dle prispevku blede. Vsichni si muzete v diskusi najit prispevek s timto vysvetlenim ktere psal clovek ktery si aspon dal tu praci najit jak to je viz uryvek : Prostě dělají, v rámci dohody s moskevskou firmou SLAVA, levnější variace s čínským automatem typu Standard, které jsou označeny podle jejich dohody logem jiného typu s přídomkem Sosvezdie, o těch dohodách se na těch stránkách píše, nejde tedy o žádný podvod, jsou to prostě levné hodinky vyráběné v rámci nějakého čínského programu (taky na webu zmiňovanému), který by měl zajistit dostupnost levných a přitom v rámci možností kvalitních co největšímu množství zákazníků. Pokud by vam ani toto nestacilo k vysvetleni, pak mate na mnoha www v anglictine (pokud ji ovsem ovladate) jak to je a potvrzuje to vyse napsane viz treba : Few years ago (as far as I know around 5-7 years ago) Slava management (not the present one - previous director) gave permission for usage of Slava brand to some company. (some people say that the Director was one of the shareholders of this daughter copmany). In order to identify watches produced by "big" Slava and daughter company and in order to promote new watches it was agreed to introduce new brand "Slava Sozvezdie". That was the time when borders were just opened and people started to bring staff from China. Some models were produced with Slava movements, but some models with Chinese ones. Takze velice jednoduse receno - Akcionar z vedeni Slavy si zalozil vlastni firmu ktera produkuje hodinky SLAVA sozvezdie, a neni na tom nic nelegalniho. Pokud se podivate na svetove aukce je techto hodinek vsude dost. Pokud by to bylo jakkoliv ilegalni jiste by to nebylo vsude ve svete legalne k mani. VYroba byla drive v CIne, nyni se pry presunula zpet do Ruska. Kazdopadne mam na rozdil od drtive vetsiny s temito hodinkami dlouhodobou zkusenost a jestli mi nekdo za +- 1000 Kc ukaze spolehlivejsi automaty tak budu hodne prekvapen...Panove kecy nemaji cenu pokud nemate s nicim zkusenost a nemate informace, ktere jsou komukoliv pristupne tak radeji nepiste ty vase domnenky delate ze sebe akorat Hujery... Tvrdite zde ze to jsou kopie - muze mi tady nejaky chytrak co to tvrdi poslat link na tyto PRAVE Slavy kterych to ma byt replika ??? Vubec nikdo... A vite co je slovo KOPIE ??? TO je proste kopie. A pokud stara firma SLAVA nema radu Sozvezdie tak o jakem kopirovani to tu vubec diskutujete ? .... Kdyby to byly jakekoliv padelky a bylo to legislativne v rozporu s ochranou znacky jiste by to nemohlo fungovat a Slava by jiste podnikla X kroku aby se toto zbozi LEGALNE neprodavalo... Videl jste nekdy napriklad neco podobneho s hodinkami Poljot ? Nikoliv...a zrovna Poljotky maji jeste lepsi zvuk nez hodinky SLAVA, tak proc je take "nepadelaji" za tuto cenu a vsude je neprodavaji ??? Zbytek zde jsou jen zoufale narazky a urazky.... Ti co tu nejvice rvou nikdy nic nekoupili protoze misto toho aby vydelali nejakou tu korunu nebo se naucili aspon trochu anglicky tak si tu leci mindraky, viz urazky uzivatele ktery se jen zeptal na par otazek...opravdu to ma tady uroven... Mejte se krasne, zkuste se nekdy taky predstavit kdyz uz pisete ty slovni prujmy a delejte se sebou neco : )... FS Pozoruhodné na tom je, že ruský vlastník obchodní značky Slava vydal už v roce 2006 tiskové prohlášení, které varuje před čínskými padělky. Kdo vládně rusky, nechť se přesvědčí, pokud by někdo chtěl, můžu i přeložit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rud111 Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2009 K prispevku hodinky SLAVA - Cinske kopie : Zravim vsechny chytraky. Nekteri panove zrejme neumi anglicky a vubec jsou na tom s inteligenci dle prispevku blede. Vsichni si muzete v diskusi najit prispevek s timto vysvetlenim ktere psal clovek ktery si aspon dal tu praci najit jak to je viz uryvek : Prostě dělají, v rámci dohody s moskevskou firmou SLAVA, levnější variace s čínským automatem typu Standard, které jsou označeny podle jejich dohody logem jiného typu s přídomkem Sosvezdie, o těch dohodách se na těch stránkách píše, nejde tedy o žádný podvod, jsou to prostě levné hodinky vyráběné v rámci nějakého čínského programu (taky na webu zmiňovanému), který by měl zajistit dostupnost levných a přitom v rámci možností kvalitních co největšímu množství zákazníků. Pokud by vam ani toto nestacilo k vysvetleni, pak mate na mnoha www v anglictine (pokud ji ovsem ovladate) jak to je a potvrzuje to vyse napsane viz treba : Few years ago (as far as I know around 5-7 years ago) Slava management (not the present one - previous director) gave permission for usage of Slava brand to some company. (some people say that the Director was one of the shareholders of this daughter copmany). In order to identify watches produced by "big" Slava and daughter company and in order to promote new watches it was agreed to introduce new brand "Slava Sozvezdie". That was the time when borders were just opened and people started to bring staff from China. Some models were produced with Slava movements, but some models with Chinese ones. Takze velice jednoduse receno - Akcionar z vedeni Slavy si zalozil vlastni firmu ktera produkuje hodinky SLAVA sozvezdie, a neni na tom nic nelegalniho. Pokud se podivate na svetove aukce je techto hodinek vsude dost. Pokud by to bylo jakkoliv ilegalni jiste by to nebylo vsude ve svete legalne k mani. VYroba byla drive v CIne, nyni se pry presunula zpet do Ruska. Kazdopadne mam na rozdil od drtive vetsiny s temito hodinkami dlouhodobou zkusenost a jestli mi nekdo za +- 1000 Kc ukaze spolehlivejsi automaty tak budu hodne prekvapen...Panove kecy nemaji cenu pokud nemate s nicim zkusenost a nemate informace, ktere jsou komukoliv pristupne tak radeji nepiste ty vase domnenky delate ze sebe akorat Hujery... Tvrdite zde ze to jsou kopie - muze mi tady nejaky chytrak co to tvrdi poslat link na tyto PRAVE Slavy kterych to ma byt replika ??? Vubec nikdo... A vite co je slovo KOPIE ??? TO je proste kopie. A pokud stara firma SLAVA nema radu Sozvezdie tak o jakem kopirovani to tu vubec diskutujete ? .... Kdyby to byly jakekoliv padelky a bylo to legislativne v rozporu s ochranou znacky jiste by to nemohlo fungovat a Slava by jiste podnikla X kroku aby se toto zbozi LEGALNE neprodavalo... Videl jste nekdy napriklad neco podobneho s hodinkami Poljot ? Nikoliv...a zrovna Poljotky maji jeste lepsi zvuk nez hodinky SLAVA, tak proc je take "nepadelaji" za tuto cenu a vsude je neprodavaji ??? Zbytek zde jsou jen zoufale narazky a urazky.... Ti co tu nejvice rvou nikdy nic nekoupili protoze misto toho aby vydelali nejakou tu korunu nebo se naucili aspon trochu anglicky tak si tu leci mindraky, viz urazky uzivatele ktery se jen zeptal na par otazek...opravdu to ma tady uroven... Mejte se krasne, zkuste se nekdy taky predstavit kdyz uz pisete ty slovni prujmy a delejte se sebou neco : )... FS Nedá mi to připsat ještě něco. Ono leckdy stačí nedoříct celý citát. Ale to se děje v našem státě běžně. Fila23 zjevně použil text z příspěvku z fóra watchuseek http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=26802 lépe řečeno tu část, kterou napsala členka Irina Maier, jak si může každý přečíst. Ta ovšem dále pokračuje: "At present formally nobody has any official permission for production of watches under brand name "Slava". But if people had developed connections, constant demand, for sure they will not stop their business. If you pay attention, logo "Slava" is not written as our original brand. But we must admit that the design is rather good. Even though the movements can be terrible. At our Luzhniki market the whole-sale price for that watches is US$ 6-7 (six-seven!!!!) and the minimum order quantity is 10 (ten!!) pieces!! Moreover, these watches are sold by Chinese!! So, I think you can make all conclusions by yourself... We thought about court trial against them. And we are gathering now documents for that. But can anybody win Chinese???" Konec citátu. Názor si každý udělej sám.
fotokraken Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2009 Nevládnu anglickým jazykem, šlo by pokračování přeložit? Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se