F.B. Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 Ten maník s pistolí vypadá jako Chris Costadělá výuku se zbraněma, koukal jsem na ty jeho DVD a je to docela zajímavý. ten úchop preferuje jako nejstabilnější Super video, i ostatné od týpka. Díky... A ja som si tam všimol i toto, môže byť užitočné pre dámy :-) F.
nickolas Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 hmm, díky za info...na videa kouknu a úchop vyzkouším...ale moc šancí mu nedávám
czech.argyll Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Ví někdo co jsou zač ...?Děkuju pěkně.Přiznám se,že jsem si při stahování všímal spíš toho strapu,ale mohly by to bejt nějaký z Pulsarů co je vedle CWC armáda oficiálně vydává.Ale samozřejmě připouštím i možnost,že to jsou nějaký takový jako píše dál kolega.
stefan617 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 K tomu úchopunazýva sa vysoký úchop, a je to kvôli tomu, že nakoľko sú palce rúk pozdĺž tela zbrane môžu byť dlane vyššie a teda sa zníži výška medzi dlaňami a osou hlavne čo má za následok to, že pri výstrele keď ide záver dozadu je menší zdvih a teda je lepšie kontrolovateľný...pri pudovej streľbe to naozaj má význam, len to musí byť nacvičené..
A10 Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 První dvě fotky jsou němečtí piloti ve filmu - Bitva o Británii (z roku 1969) a fotky samotných hodinek jsou ze serálu - Bratrstvo neohrožených (americké armádní hodinky)
Jarett Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Moje oblíbená fotka ... Rolex Submariner U.S. Navy SEAL http://www.rolexblog.blogspot.sk/2010/12/us-navy-seal-submariner-seal-team-one.html
horal Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Z knife.cz, ve vlákně KA-BAR, typ si vůbec netroufám určit. zdroj:http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=523747#523747
xpap Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 sice kuchař, ale armádní Royal Marine Commandos + Albánské síly (vlevo) cvičení U.S. Army Afgánistán, svičení U.S.Army + Afgánské síly (uprostřed) - cvičení
aqua Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) Gruzínská armáda Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem aqua
odjinud Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Jsem myslel, že se modlí v mešitě a maj tam nějakýho dozorce z Al-kaidy :-)lynx commando slovensko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se