Přejít na obsah

Vojáci s hodinkami - fotky

Klotzman

Doporučené příspěvky

Jeden z tech 30 Navy SEALs, ktere minuly tyden sestrelili v Afganistanu. Podle fotek maji ostatni - pokud jdou hodinky videt - digitalky. Ale tyhle jsem neidentifikoval. Ze by nejakej Timex?

Posted Image

U.S. Navy shows Chief Petty Officer Heath M. Robinson, 34, of Detroit. Robinson was among the Navy SEALs killed in the helicopter downing in Afghanistan on Saturday, Aug. 6, 2011. (AP Photo/U.S. Navy)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen mám dojem,že v knížkách které jsem od něho četl,i při několika příležitostech kdy jsem měl možnost s ním mluvit,se zmiňoval v souvislosti s povolením nosit vousy o nutnosti žádosti přímo u krále,jediní kteří měli možnost nošení vousů prý byli jen Indové.V odkazu na čs-letci je sice zmiňovaná královna,ale co si vzpomínám František Fajtl DFC vždy mluvil o králi a za druhé světové války v Anglii přece skutečně vládl král.

Přesně tak, výjimku uděloval panovník, tedy král Jiří

Odkaz ke komentáři

U.S. Army Staff Sgt. David Duhart from Dracut, Mass., Charlie Company, 1-182nd Infantry Division, of Provincial Reconstruction Team Farah assess the security during a mission to a vocational school, Farah City, Farah Province, Afghanistan, Aug. 17.The Farah Director of Social Affairs and members of the PRT visited the school to discuss the recent completion of the school. (ISAF photo/ USAF SrA Alexandra Hoachlander)(Released)

Posted Image

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Čínská policie (snad neva ;) ) a Risemany

post-5631-001163800 1316175214.jpg

edit: zmenšení fotky

Proč by mělo ?

Netradiční fotka a zajímavé, že mají tyto hodinky, ale na druhou stranu nám to napovídá, že to Casio zřejmě dělá dobře.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Čínská policie (snad neva ;) ) a Risemany

Proč by mělo ?

Netradiční fotka a zajímavé, že mají tyto hodinky, ale na druhou stranu nám to napovídá, že to Casio zřejmě dělá dobře.:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Jen abych jich Casio mělo dostatečné množství!

http://www.youtube.com/watch?v=NgFrMRPc3I0&feature=related Posted Image

Odkaz ke komentáři

víc info dám až se vrátí-teda, jestli mi to dovolí - zatím ale nepsal nic o topsecret, jen ať to teď nepouštím ven ).

Když už je to na ofiko webu, tak to sem snad mohu dát -

tady je info o mém bráškovi - dozoroval tu stavbu vojenského campu v Jalalabadu, "užíval si to tam " , jak byla nedávno ta reportáž s našima politikama....

http://www.vojenskaskola.cz/skola/uo/verejnost_media/Stranky/20110923.aspx

Odkaz ke komentáři

A Royal Marine from 42 Commando Lima Company based at Checkpoint Zarawar in Helmand, Afghanistan is pictured in a corn field while on patrol. 42 Commando are currently conducting daily patrols which are helping to provide reassurance for the local Afghan population and weekly shuras which are proving to be an important listening post in the communities.

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...