Kid_A Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 před 14 minutami, brownwld napsal: Ja myslim, ze Robert-Jan Broer nekde psal, ze ST No. 3 v dohledne dobe nebudou, ze se na to Omega netvari... OK, zmatlo me to utery, kdy to chtej pustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2024 Ja ocekavam "Moony" s bilym cifrem. Nedivil bych se, kdyby byly Boutique Only. Ale jen tipuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Prosím o toho kdo má zkušenosti s oběmi verzemi tz hesalit a safir aktuální verze. Jedná se mi o to jestli se zlepšila čitelnost safír verze oproti minulé generaci. Mám možnost mít za cca stejné peníze safír verzi i když původně jsem chtěl hesalit. Nemám časově možnost porovnat obě verze vedle sebe proto prosím o postřehy. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 18 minutami, Humanzero napsal: Prosím o toho kdo má zkušenosti s oběmi verzemi tz hesalit a safir aktuální verze. Jedná se mi o to jestli se zlepšila čitelnost safír verze oproti minulé generaci. Mám možnost mít za cca stejné peníze safír verzi i když původně jsem chtěl hesalit. Nemám časově možnost porovnat obě verze vedle sebe proto prosím o postřehy. Děkuji Čitelnost čeho? Měl jsem safírové Moony 1863 a nezaregistroval jsem nějakou špatnou čitelnost něčeho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 42 minutami, Borra napsal: Čitelnost čeho? Měl jsem safírové Moony 1863 a nezaregistroval jsem nějakou špatnou čitelnost něčeho... Oproti hesalitu. Samozřejmě jen porovnání dvou variant. V staré verzi měl safir pro mě docela poznatelný “kroužek”. Chtěl bych postřehy jestli třeba nová verze je v tomto lepší. Nic proti safiru ale jsou dvě verze. A rozdíl tam je. Když bude menší než dříve tak jen dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 20 minutami, Humanzero napsal: Oproti hesalitu. Samozřejmě jen porovnání dvou variant. V staré verzi měl safir pro mě docela poznatelný “kroužek”. Chtěl bych postřehy jestli třeba nová verze je v tomto lepší. Nic proti safiru ale jsou dvě verze. A rozdíl tam je. Když bude menší než dříve tak jen dobře. Ten mléčný okraj u nových mi příjde stejný, jako u předešlých. Ale já u safírové verze nevidím problém v čitelnosti. Jestli Ti jde o to, které vybrat, tak si asi musíš asi přebrat, jestli preferuješ odolné sklo, ale s mléčným okrajem, který může někoho trochu dráždit obzvlášť, když pak vidíš to čisté plastové sklo, nebo klasické "pravé", ke které patří plastové sklo, ale zase náchylné na poškrábání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Já mám oboje, hesalit i safír. Pokud bych měl mít jen jedny, jsou to safír, čitelnost je skvělá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 2 hodinami, Borra napsal: Ten mléčný okraj u nových mi příjde stejný, jako u předešlých. Ale já u safírové verze nevidím problém v čitelnosti. Jestli Ti jde o to, které vybrat, tak si asi musíš asi přebrat, jestli preferuješ odolné sklo, ale s mléčným okrajem, který může někoho trochu dráždit obzvlášť, když pak vidíš to čisté plastové sklo, nebo klasické "pravé", ke které patří plastové sklo, ale zase náchylné na poškrábání. No přesně takhle to mám . Měl jsem vybraný hesalit, přesně jak píšeš…nejblíže originálu. A pak mi nabídnou nový safíry jen o 3tis dražší než hesalit. Tak se to ve mě pere… hodně za original plast nebo stejně peněz za odolnější sklo plus průhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Tohle je vždycky na každým a neexistuje správná, nebo špatná odpověď. Já osobně jsem taky za safír, ale naprosto chápu i "druhej tábor". Měl jsem taky oboje. Aktuálně znovu koukám právě po poslední verzi v safíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 34 minutami, Jarett napsal: Já mám oboje, hesalit i safír. Pokud bych měl mít jen jedny, jsou to safír, čitelnost je skvělá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za názor . To je pro mě asi nejvíc zkušenosti někoho kdo má obě varianty víc se to překlápí na safir. Kdyby byl cenový rozdíl jak je v reálu a cena by nebyla jaká je tak to neřeším. Nakonec náhoda mi přihraje lepší variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Nejvic je samo zajit se podivat k AD na vlastni bulvy. U hodinek za tolik penez by me to prislo i celkem rozumny, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Mel jsem oboje varianty a chte nechte jsou plastové proste hezci. Safirove by měly byt a jsou luxusnější. Ale ta čistota toho plastu vse vynahradi. Ten cifernik je jasnější. Ale jak psal kolega,chybu neudelas ani jednema. Me mrzí,proč nedali i to plastické logo do plastových,ale asi chtěly vyzdvihnout ty safirove. Ale samozrejme safirove jsou krasne citelne o tom žádná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 (upraveno) Za mě hesalit U Pivasových fotek jsem si vzpomněl, jak jsem kdysi obě varianty u Dušáka porovnával a furt to vidím stejně. Vedle mléčný obruby mi vadil i jiný rádius zaoblení okraje safírového skla. U hesalitu se okraj sklíčka svažuje k okraji pozvolněji, ladně. Původně jsem si myslel, že je to technologická nutnost, ale mám i jiné hodinky s krásně klenutým safírem a žádná mléčná dráha kolem není. Proto mi bylo proti srsti připlácet balík za něco, co se mi nelíbí. Upraveno 27. března 2024 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 21 minutami, Seamaster napsal: Nejvic je samo zajit se podivat k AD na vlastni bulvy. U hodinek za tolik penez by me to prislo i celkem rozumny, co? Samozřejmě mám vyzkoušený starší hesalit i nový . Safir jsem zkoušel i když jsem nechtěl , když jsem zkoušel 57…no a pak mi dnes v 17h zavolaji: stala se chyba máme pro vás moony ale přišli v safíru. Omlouváme se ale pokud si je vezmete dáme vám max slevu takže cena hesalit +3tis.dejte vědět co nejdříve, hesalit můžeme objednat do ničeho vás netlačíme. Jsem od zítra pryč a nemám možnost do středy vidět oba modely vedle sebe… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 7 minutami, Jerryl napsal: Za mě hesalit U Pivasových fotek jsem si vzpomněl, jak jsem kdysi obě varianty u Dušáka porovnával a furt to vidím stejně. Vedle mléčný obruby mi vadil i jiný rádius zaoblení okraje safírového skla. U hesalitu se okraj sklíčka svažuje k okraji pozvolněji, ladně. Původně jsem si myslel, že je to technologická nutnost, ale mám i jiné hodinky s krásně klenutým safírem a žádná mléčná dráha kolem není. Proto mi bylo proti srsti připlácet balík za něco, co se mi nelíbí. A kdyby stály obě verze stejně? Kterou vezmeš… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 16 minutami, Pivas napsal: Mel jsem oboje varianty a chte nechte jsou plastové proste hezci. Safirove by měly byt a jsou luxusnější. Ale ta čistota toho plastu vse vynahradi. Ten cifernik je jasnější. Ale jak psal kolega,chybu neudelas ani jednema. Me mrzí,proč nedali i to plastické logo do plastových,ale asi chtěly vyzdvihnout ty safirove. Ale samozrejme safirove jsou krasne citelne o tom žádná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky za foto Ale děláte mi to těžší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Ještě jedna zásadní otázka . I když budu mít nějakou slevu ať už verze jedna nebo dvě pořad to už je dost penez. Hodinky chci nosit a ne je okukovat v trezoru. Takže hesalit náchylný k poškrábáni nebo ne oproti safíru. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 Upřímě, kdybych je mohl koupit za stejnou cenu, tak bych jako obchodník vzal safír, ale ne proto, že je lepší, ale jenom kvůli resale value. Místo původního historického disajnu by mě hřálo vědomí dobré koupě. Ale to je všecho kdyby byly ryby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 (upraveno) Jo, hesalit je náchylný na poškrábání velmi. První rejha bolí nejvíc a pak už si postupně zvykáš. A až to je neúnosný, tak jdeš leštit. To u safíru vážně nemusíš řešit. A ten průhled na strojek je taky moc pěknej. Upraveno 27. března 2024 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2024 před 1 minutou, Jerryl napsal: Upřímě, kdybych je mohl koupit za stejnou cenu, tak bych jako obchodník vzal safír, ale ne proto, že je lepší, ale jenom kvůli resale value. Místo původního historického disajnu by mě hřálo vědomí dobré koupě. Ale to je všecho kdyby byly ryby tak já je hlavně chci nosit takže resale nerozhoduje, možná spis to že dostanu “odolnější” hodinky původních hodonek z kterých tak i tak toho moc nezbylo ale designem plus ostatní jsou na míle od čehokoliv jiného od jiné značky. Pokud bych šel vyloženě po historii koupím generace zpět … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se